Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вже зовсім не плачу...до останнього пролонгувала в ccloan, але потім і на них забила!!! Та як сказати, звичайно турбують, просто я вже простіше до цього відношусь, батьки, чоловік та найближчі люди в курсі, підтримують, що мене дуже тішить, бо в більшості люди тут бояться саме того, щоб рідних не трогали, а це наша слабість. Я вже мало спіокуюсь з МФОшками, деколи гоню з них, вони губляться, а дзвінків стає все менше!

А у Вас багато МФО? Рідні в курсі?
Вже зовсім не плачу...до останнього пролонгувала в ccloan, але потім і на них забила!!! Та як сказати, звичайно турбують, просто я вже простіше до цього відношусь, батьки, чоловік та найближчі люди в курсі, підтримують, що мене дуже тішить, бо в більшості люди тут бояться саме того, щоб рідних не трогали, а це наша слабість. Я вже мало спіокуюсь з МФОшками, деколи гоню з них, вони губляться, а дзвінків стає все менше!

10мфо зайо починають по трохи,знайшли по дівочій фамілії тьотю,з якою не спілкуюсь,це соси ,просили передати вийти з ними на зв'язок,щоб я викрислила її з поручителів,номер її я не подавала...брєд..мамі в вайбер скинули моє фото з паспортом що ваша дочка винна стільки то грн, готівочка сьогодні дзвонила до колишнього мужа, просила адекватно передати щоб зв'язалася з ними. Я всіх ігнорю, змінила номер. Побачимо що далі буде.

10мфо зайо починають по трохи,знайшли по дівочій фамілії тьотю,з якою не спілкуюсь,це соси ,просили передати вийти з ними на зв'язок,щоб я викрислила її з поручителів,номер її я не подавала...брєд..мамі в вайбер скинули моє фото з паспортом що ваша дочка винна стільки то грн, готівочка сьогодні дзвонила до колишнього мужа, просила адекватно передати щоб зв'язалася з ними. Я всіх ігнорю, змінила номер. Побачимо що далі буде.

Якщо рідні не в курсі,то на протязі двох тижнів хтось із них всіх когось найдуть і все одно все розкажуть, вони вивалюють всі інфу по всім мфо

yulya29, Через місяць-другий навіть тіло кредиту не матимете бажання повертати.Страшно на початку,а потім вже пофіг.

у меня 12, родные в курсе, но не хочу чтобы посторонним звонили, левые то не причём...

у меня 12, родные в курсе, но не хочу чтобы посторонним звонили, левые то не причём...
Ні і такоі думки, але вже змирилась, що нічого не зможу змінити:(Коли велика кількість мфо - всерівно хтось та й дістане(

У меня 7 и моих почти всех нашли,я сказала что аферюги х...Евы,морозтесь

У меня 7 и моих почти всех нашли,я сказала что аферюги х...Евы,морозтесь
Ну і правильно, я як когось попереджаю, або мені пишуть, що дзвонили- підсолюю, тим, що не просто аферисти, а ще дуже популярні й всюди реклами таких канторок і прошу не зв'язуватись з ними ні в якому випадку!!! МФО напевне обіжаються на мене за таку антирекламу:(

От не розумію Вас чесне слово!!! Ви просто збираєтесь платити ім дальше ці шалені суми, а себе і рідних обмежувати??? Не наступайте на граблі більшоі половини присутніх на форумі (((не заганяйте себе ще глибше в борги:(
Ох, і я не розумію себе. Моя чесність мене порубить . Бачте, я ж ще й не пролонгувала їх ніколи майже. Дуже мудра була. Знаходила інші невигідні мфо , брала в них потрібну суму, гасила попередній, в ньому ж брала на вигідніших умовах вже більший кредит і гасила відразу той, що не вигідний. Коротше великий стратег, бляха муха, що сів на п'яту точку. І тому не платити начеб то і не маю права. Не прооонгувала, не просрочила , а просто взяла ,то віддай. Правда нічим віддавати. .

Что поутихли, то да. В моем случае быстро займ какие-то самые гадкие засранц) швидко гроши само собой и кредит сказка соседям прислала бумагу с розыском. От остальных только только роботы звонят

Что поутихли, то да. В моем случае быстро займ какие-то самые гадкие засранц) швидко гроши само собой и кредит сказка соседям прислала бумагу с розыском. От остальных только только роботы звонят
а сколько по времени просрочка и кто это остальные?

Kristinadg, я теж попередила що якісь аферисти надзвонюють,грошей вимагають,правду так і не сказала((моя мама навіть не уявляє таке як кредит в інтернеті,що з того вийде незнаю?декілька мфо закрила 4 шт.тай все.

yulya29, хто листи вам шле?

yulya29, в мене прострочка в них 4 дні раз поспілкувалась і все,а як заскоро перший лист прийшов і коно з ваших ще знайшли?вони так як ті дятли)))

Почему сегодня тишина? Ни одного звонка)

Тайлер, а у вас яка прострочка?бо я сьогодні нарахувала 30+дзвінків,простр.від 15—1 днів.

Тайлер, то може тому і менше вже дзвінків,мені здається що вони відразу кидають тяжку артилерію,бачать що нічого не добились і залишають до кращих часів)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі