Щоденник Допоможіть у боротьбі з МФО, будь ласка

• Автор теми Автор теми Anio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 8K
Все де звучить "фіксуємо відмову" викликає сміх))
Фіксікі туєві. В утіль смс (переписку) і не забивайте дурньою голову.
Дякую. Бо я на такій паніці
Не обращайте внимания и не отвечайте. Мне второй месяц такие шлют. Отвечайте, только когда есть деньги
Дякую) Буду триматися до останнього

Не обращайте внимания и не отвечайте. Мне второй месяц такие шлют. Отвечайте, только когда есть деньги
Мені finbar кидає що продаст мій борг, аванс я заплатив але то одна контора, вони згодні за тіло але одним платежем,я поки чекаю

Не варто. Принаймі не через цих клоунів. Ізолюйте себе від них і матимете спокій.
Намагаюсь, але не хочу терору оточення. Для мене це так страшно.
Мені finbar кидає що продаст мій борг, аванс я заплатив але то одна контора, вони згодні за тіло але одним платежем,я поки чекаю
Аванс сьогодні пропонували закрити тіло одним платежем, але в мене немає зараз коштів. Тому сиджу і трушусь.
Вже розповіла мамі. Не уточнювала кількість та суму. Вона була в шоці. Спочатку лаялася, а потім прийняла це, сказала, що не буде спілкуватися, а мені заспокоюватися та вирішувати це. Стало трохи легше.

Останнє редагування:
Сьогодні написали від Додам, що будуть турбувати третіх осіб, але пару днів тому писала за них до НБУ, бо начебто саме вони турбували батьків. Повідомлення навіть не відкривала, щоб не бачили, що читаю та лякаюся. Як ці придатки можуть себе поводити? Бо мало інформації про них на форумі.

Вкладення

• Screenshot_2024-12-16-14-31-45-883_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2024-12-16-14-31-45-883_com.google.android.apps.docs.webp
    83.1 Кб · Перегляди: 108
Сьогодні написали від Додам, що будуть турбувати третіх осіб, але пару днів тому писала за них до НБУ, бо начебто саме вони турбували батьків. Повідомлення навіть не відкривала, щоб не бачили, що читаю та лякаюся. Як ці придатки можуть себе поводити? Бо мало інформації про них на форумі.
Заява до НБУ та написати їм у відповідь порушення конституції України, а саме ст. 3,21, 22 та 32), Цивільний кодекс ( ст. 3, 291, 301, 302 та 308) та КК України ст. 182. Плюс скріни та запис розмов додадуться до заяви в поліцію.
В мене теж в тих скоро почнеться просрочка. Ось і читаю потрохи як з ними якщо що спілкуватись. Іони ж і розраховують на моральне виснаження, а я кщо зрозуміють що людина не боятися і трохи знає свої права, навіть якщо і боржник то вже по іншому почнуть себе вести. Ну це моя думка така особиста
Відповім Вам ще так, соже трохи заспокоїтесь. В мене 17 МФО, вже пішли перші просрочки. Саме завдяки форуму вийшла на них. А було, як у більшості. Взяла один, потім другий перекрити. Потім в знайомих позичала. Ось і вийшов сніжний ком. Не спала ночами, ридала, поїдала себе. Нічого не хотілось взагалі, і думки були не дуже хороші. Але опанувавши себе, стала читати форум. Дня 3 вивчала все тут. Прийняла рішення, тільки що чоловікові біткепітал подзвонили трохи раніше ніж я встигла розповідати. Не розмовляє зі мною вже 4й день. Ну то таке. Прийняла також рішення не просте для себе обзвонити самих різних і попередити що можуть подзвонити. На мій подив всі прийняли все дуже спокійно і сказали щоб не переживала. От тут я аж видихнула. Бо саме через те щоб не турбували рідних і нагребла це все болото. Так що це лише витрати, головне щоб всі були здорові, цілі і не літали над головою. І домівки були цілими. А все інше це лише тимчасові труднощі

Останнє редагування:
Дякую, що поділилися. Мозком розумію, що це лише тимчасові труднощі, але постійний невроз не дає спокою. Вже якась шарага додзвонилася до сусідки, хоча в мене і номера її ніколи не було. Сусідка сприйняла спокійно та сказала, щоб заспокоїлася, багато хто через це пройшов та не від хорошо життя потрапляють до цієї помийної ями. Я їй вдячна за таке розуміння, але краще на душі не стає.
Ще й біз позика вирішили нагадати сьогодні про себе.

Вкладення

• Screenshot_2024-12-16-18-34-58-633_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-12-16-18-34-58-633_com.android.chrome.webp
    94.7 Кб · Перегляди: 94
Anio, так Вы ухилянтка?))
Просроченные обязательства на то и просрочены, что их уже не нужно выполнять. Если они просрочены))))

Заява до НБУ та написати їм у відповідь порушення конституції України, а саме ст. 3,21, 22 та 32), Цивільний кодекс ( ст. 3, 291, 301, 302 та 308) та КК України ст. 182. Плюс скріни та запис розмов додадуться до заяви в поліцію.
В мене теж в тих скоро почнеться просрочка. Ось і читаю потрохи як з ними якщо що спілкуватись. Іони ж і розраховують на моральне виснаження, а я кщо зрозуміють що людина не боятися і трохи знає свої права, навіть якщо і боржник то вже по іншому почнуть себе вести. Ну це моя думка така особиста
Відповім Вам ще так, соже трохи заспокоїтесь. В мене 17 МФО, вже пішли перші просрочки. Саме завдяки форуму вийшла на них. А було, як у більшості. Взяла один, потім другий перекрити. Потім в знайомих позичала. Ось і вийшов сніжний ком. Не спала ночами, ридала, поїдала себе. Нічого не хотілось взагалі, і думки були не дуже хороші. Але опанувавши себе, стала читати форум. Дня 3 вивчала все тут. Прийняла рішення, тільки що чоловікові біткепітал подзвонили трохи раніше ніж я встигла розповідати. Не розмовляє зі мною вже 4й день. Ну то таке. Прийняла також рішення не просте для себе обзвонити самих різних і попередити що можуть подзвонити. На мій подив всі прийняли все дуже спокійно і сказали щоб не переживала. От тут я аж видихнула. Бо саме через те щоб не турбували рідних і нагребла це все болото. Так що це лише витрати, головне щоб всі були здорові, цілі і не літали над головою. І домівки були цілими. А все інше це лише тимчасові труднощі
Поки що написала цим пацюкам із додам, бо вже почали слати мамі погрози на вайбер. А завтра вранці напишу заяву до НБУ. Погрожують, що якщо вона не допоможе мені погасити борг, то звернуться за її місцем роботи, а вона працює у міській раді.
Anio, так Вы ухилянтка?))
Просроченные обязательства на то и просрочены, что их уже не нужно выполнять. Если они просрочены))))
От теж бачу, що є ухилянткою. Закидають мене шмарклями, падлюки. Я нібито і не дуже їх боюся, аби тільки моїх не нервували. Бо мама сьогодні украй знервована.

Намагаюся її заспокоїти, але по голосу по телефону чую, що вона переживає, що їй певно погано. Не хоче розголосу на роботі. Бо працює у відділі Цнапу від міської ради. Як Ви думаєте, це лякалка, що до міської ради звернуться?Бо я навіть не знаю що їй відповісти😢

Не хоче розголосу на роботі. Бо працює у відділі Цнапу від міської ради.
Времена совка давно прошли. Сейчас новая реальность. Сейчас людям насрать друг на друга. Поэтому не стоит переживать.
Як Ви думаєте, це лякалка, що до міської ради звернуться?Бо я навіть не знаю що їй відповісти😢
Если конченые, то могут. А что они обратятся? Позвонят и скажут, что дочка вашей сотрудницы имеет задолженность по кредиту?
Если бы мне, как руководителю, позвонили с таким вопросом, я бы послал звонившего на🤬🤬й в грубой форме.

Времена совка давно прошли. Сейчас новая реальность. Сейчас людям насрать друг на друга. Поэтому не стоит переживать.

Если конченые, то могут. А что они обратятся? Позвонят и скажут, что дочка вашей сотрудницы имеет задолженность по кредиту?
Если бы мне, как руководителю, позвонили с таким вопросом, я бы послал звонившего на🤬🤬й в грубой форме.
Сподіваюсь, що якщо дійдуть до такого, то теж так зроблять. Дякую)))Дуже важлива зараз чиясь підтримка)))

Аванс зовсім чикануті. Хочуть 15000 грн при тілі 5000 грн. Нічого тоді геть не отримають.

Вкладення

• Screenshot_2024-12-18-10-44-23-397_com.callapp.contacts.webp
    Screenshot_2024-12-18-10-44-23-397_com.callapp.contacts.webp
    105.9 Кб · Перегляди: 75
Аванс зовсім чикануті. Хочуть 15000 грн при тілі 5000 грн. Нічого тоді геть не отримають.
Це смс , вони як коли кидають, можете за тіло закрити,мені фін бар пропонує тіло але на разі немаю повної, інші позакривав мфо

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Це смс , вони як коли кидають, можете за тіло закрити,мені фін бар пропонує тіло але на разі немаю повної, інші позакривав мфо

Ну так як у мене все одно коштів немає, то хай чекають. І хай весь світ зачекає.

Ну так як у мене все одно коштів немає, то хай чекають. І хай весь світ зачекає.
Якщо 5 тис то можете не паритися,в мене 15 все одно трохи думаю як пошвидше закрити .Я їм скільки був спалитив відсотків на аванс, якраз і на тіло назбиралося)

Та я зараз переживаю в основному через кредит касу та біз позику. Але нічого. Вже все скоєно, тепер тільки шлях наверх і ніяк інакше.

А що з цими кредитами?
Там просто чимале тіло і пишуть на форумі, що вони не цураються ходити до судів, і частіше всього виграють. Тому і переживаю за них, точніше за себе через них.

Назад
Угорі