Заява до НБУ та написати їм у відповідь порушення конституції України, а саме ст. 3,21, 22 та 32), Цивільний кодекс ( ст. 3, 291, 301, 302 та 308) та КК України ст. 182. Плюс скріни та запис розмов додадуться до заяви в поліцію.
В мене теж в тих скоро почнеться просрочка. Ось і читаю потрохи як з ними якщо що спілкуватись. Іони ж і розраховують на моральне виснаження, а я кщо зрозуміють що людина не боятися і трохи знає свої права, навіть якщо і боржник то вже по іншому почнуть себе вести. Ну це моя думка така особиста
Відповім Вам ще так, соже трохи заспокоїтесь. В мене 17 МФО, вже пішли перші просрочки. Саме завдяки форуму вийшла на них. А було, як у більшості. Взяла один, потім другий перекрити. Потім в знайомих позичала. Ось і вийшов сніжний ком. Не спала ночами, ридала, поїдала себе. Нічого не хотілось взагалі, і думки були не дуже хороші. Але опанувавши себе, стала читати форум. Дня 3 вивчала все тут. Прийняла рішення, тільки що чоловікові біткепітал подзвонили трохи раніше ніж я встигла розповідати. Не розмовляє зі мною вже 4й день. Ну то таке. Прийняла також рішення не просте для себе обзвонити самих різних і попередити що можуть подзвонити. На мій подив всі прийняли все дуже спокійно і сказали щоб не переживала. От тут я аж видихнула. Бо саме через те щоб не турбували рідних і нагребла це все болото. Так що це лише витрати, головне щоб всі були здорові, цілі і не літали над головою. І домівки були цілими. А все інше це лише тимчасові труднощі