Щоденник Допоможіть у боротьбі з МФО, будь ласка

• Автор теми Автор теми Anio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 8K
Це не добре. Зупиніться.
Ось тому, набираюсь духу, хоч і трусить всю, йду в протермінування .Зараз 2 закрию( є гроші та технофінанс), бо читаю, що дурні, всіх залишиться 10 МФО 🫣
Ось тому, набираюсь духу, хоч і трусить всю, йду в протермінування .Зараз 2 закрию( є гроші та технофінанс), бо читаю, що дурні, всіх залишиться 10 МФО 🫣
Які вже висітимуть

Скажіть, будь- ласка, чи дзвонили хтось з шараг на роботу? Дуже боюсь того осуду та виговору від керівництва( У мене правда суми максимум по 4000, просрочки підуть з понеділка, але платити більше не буду, щоб мати змогу закривати по одній конторі. І так діти недоотримують через вічні лонгації. І вітаю вас з закриттям біткепіталу, Слава Богу, вистачило мені розуму не влізти туди(
Я думаю зараз ніхто не телефонує, рідко можуть.То стосується більше вас і виговір за кредити такого не може бути.Але на рахунок дзвінків це заборонено згідно чинного законодавства.
Я теж подумала, що краще бізнес позику. Сподіваюся на премію перед новим роком, та спробувати свої умови їм надати. Не буду я ті хотілки задовольняти. Я оплачу тільки тіло, максимум якийсь невеликий відсоток. А ту всю дурню платити не стану. Я налаштована.
Поздоровте мене. Закрила 1 МФО, біт капітал
Давила як могла
Тварюки коротше. Переплатила 4 тисячі. Щоб вони повиздихали ці мфо
Я взагалі не розумію чого такі шараги як bit capital працюють, іх вже сайти позаблокову вали,там куча вже заяв а вони далі працюють.

Останнє редагування:
як би ж то так було)
в мене кредит 7 обдзвонили колег і директора моєї мами
Це десь недавно було? Ой, найбільше боюсь директора та зама, їх номера у відкритому доступі в інтернеті(

Скажіть, будь- ласка, чи дзвонили хтось з шараг на роботу? Дуже боюсь того осуду та виговору від керівництва( У мене правда суми максимум по 4000, просрочки підуть з понеділка, але платити більше не буду, щоб мати змогу закривати по одній конторі. І так діти недоотримують через вічні лонгації. І вітаю вас з закриттям біткепіталу, Слава Богу, вистачило мені розуму не влізти туди(
Мені поки що не дзвонили. І сподіваюсь, що і не будуть.
Я думаю зараз ніхто не телефонує, рідко можуть.То стосується більше вас і виговір за кредити такого не може бути.Але на рахунок дзвінків це заборонено згідно чинного законодавства.

Я взагалі не розумію чого такі шараги як bit capital працюють, іх вже сайти позаблокову вали,там куча вже заяв а вони далі працюють.
Це вже на державному рівні. Якби це контролювали, то можливо і не було б таких шараг.

як би ж то так було)
в мене кредит 7 обдзвонили колег і директора моєї мами
Чим директор мами допоможе, всім все одно на ті борги,то ж не кримінальна справа,тим більш що вони у всіх є.

Есть те кто в просрочках лет 6, и ничего — живут себе дальше))) ПС некоторые из них даже пару судов выиграли, а кто-то — до сих пор без судов.
А есть те, у кого в мае 25 года будет 10 лет :sarcastic: Живут....:luboff:

Сподіваюсь, що в мене теж до судів не дійде

Вже сьогодні дібралися до мами. Сказала їй, що це шахраї, які вкрали мої дані. Не представилися звідки. Напевно щоб не написала скаргу до НБУ.
Прислали сьогодні таке смс. Чого варто чекати?
Підкажіть, будь ласка, що робити. Чи варто за це хвилюватися? Бо я вже місця собі не знаходжу, особли після дзвінка до мами.

Вкладення

• Screenshot_2024-12-09-13-03-08-597_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-12-09-13-03-08-597_com.google.android.apps.messaging.webp
    106.6 Кб · Перегляди: 107
  • Screenshot_2024-12-09-13-29-41-650_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-12-09-13-29-41-650_com.viber.voip.webp
    174 Кб · Перегляди: 106
  • Screenshot_2024-12-09-13-29-44-900_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-12-09-13-29-44-900_com.viber.voip.webp
    169.1 Кб · Перегляди: 107
Останнє редагування:
Вже сьогодні дібралися до мами. Сказала їй, що це шахраї, які вкрали мої дані. Не представилися звідки. Напевно щоб не написала скаргу до НБУ.
Підкажіть, будь ласка, що робити. Чи варто за це хвилюватися? Бо я вже місця собі не знаходжу, особли після дзвінка до мами.
Справа в тому що вони можуть не один раз мамі зателефонувати і не тільки мамі, і не з однієї контори ,якщо у вас їх багато...
Тому хто зна..
Краще розповісти та поставити їй антиспам

Справа в тому що вони можуть не один раз мамі зателефонувати і не тільки мамі, і не з однієї контори ,якщо у вас їх багато...
Тому хто зна..
Краще розповісти та поставити їй антиспам
Розумію, але буду сподіватися, що вона не буде спілкуватися. Сказала їй, щоб не спілкувалася або посилала. Все одно рано чи пізно зрозуміють, що немає чого брати.
Скажіть, будь ласка, це лякалки чи варто хвилюватися не на жарт

Останнє редагування:
Кредит Солюшнз — просто звонилки. У меня они тихие какие-то. Но у меня и третьих лиц нет. В суд все могут подать, но не все подают. Мониторьте Судову Владу. А то треплются как дышат, а подадут — молчат. Что бы выиграть)

Кредит Солюшнз — просто звонилки. У меня они тихие какие-то. Но у меня и третьих лиц нет. В суд все могут подать, но не все подают. Мониторьте Судову Владу. А то треплются как дышат, а подадут — молчат. Что бы выиграть)
Якось май кредіт дуже рано передали, на 5 день прострочення. І це не дивлячись на те скільки я в них брала та закривала. Швидкі

Как её мониторить?

Назад
Угорі