Щоденник Допоможіть розібратись

• Автор теми Автор теми summerTime❤️🩹
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K
Спасибі за підтримку , це багато для мене зараз значить , тому що її я зараз взагалі немаю, люди з близького оточення тільки те і кажуть все буде добре ти справишся ти накручуєш в той час коли я тону і думаю про самогубство що 5 секунд , і якби я не була таке сикло, яка дуже боїться фіз болю вже б туди відправилась , чим жила в цим , якби безвідповідально не була звучало , я втомилась бути сильною і що постійно треба боротись , а ще й коли ти наробила так що гарант зіпсують твою репутацію свободу спокій в друзів , то взагалі нащо це все, іноді є такі помилки які не можливо в самотності вирішити

Спасибі за підтримку , це багато для мене зараз значить , тому що її я зараз взагалі немаю, люди з близького оточення тільки те і кажуть все буде добре ти справишся ти накручуєш в той час коли я тону і думаю про самогубство що 5 секунд , і якби я не була таке сикло, яка дуже боїться фіз болю вже б туди відправилась , чим жила в цим , якби безвідповідально не була звучало , я втомилась бути сильною і що постійно треба боротись , а ще й коли ти наробила так що гарант зіпсують твою репутацію свободу спокій в друзів , то взагалі нащо це все, іноді є такі помилки які не можливо в самотності вирішити
Тільки не робіть дурниць. Бережіть себе. Я також завжди була ідеальною. Таким це тяжко, але лише на початку. У моєму випадку обдзвонили весь ліцей, де я працювала 14 років головним бухгалтером, селищною раду. Розказали, що мене розшукує поліція, бо я шахрайка. Ну таке. Це саме страшне, що вони могли зробити. Шкода лише маму, бо їй соромно трохи за мене , бо вона в такому віці, що вірить всьому. Але я жива, здорові діти. У людей набагато страшніші проблеми є. Війна, яка забрала когось, хворі рідні, а це мабуть саме страшне. Тож і ви справитесь. Я мабуть три місяці кожного ранку казала собі, що все добре, сьогодні гарний день, світить сонце, гарна квітка росте, співає пташка. Тож все мине. Обіймаю вас.

Все буде добро, колись 4 роки тому в мене теж був такий стан…. Нічого страшного не случилось, в мене було на той момент 30 с лишнім мфо мабуть усі ще і плюс банки
Прошло 4 роки наразі так є суди , теж багато ще мфо і все ок змінила своє відношення просто до ситуації, і ви змініть
Ніхто нікуди не приїздив, якщо дзвонили то я казала то мошеники я не в курсі
Наразі може здається що все погано, що нема сил, але все буде добре, коли ви зміните відношення до цього
Залежте на них, нема коштів не платить жодної копійки, на себе краще витрачайте
Коли з явиться бажання тоді і будете вирішувати. Життя на только коротке і швидке що потрібно себе берегти і любити 😍

Дякую за підтримку , скажіть а я їм варто відповідати на дзвінки чи смс в просто казати немає грошей? Вони а тому випадку не будуть дзвонить друзям і рідним ? Чи краще не відповідати до того часу поки не зʼявляться гроші

Дякую за підтримку , скажіть а я їм варто відповідати на дзвінки чи смс в просто казати немає грошей? Вони а тому випадку не будуть дзвонить друзям і рідним ? Чи краще не відповідати до того часу поки не зʼявляться гроші
когда я был на этой, первой ступени осознания, когда всё страшно, стыдно, не хотелось просыпаться, мир стал черно-булым, я сделал одну ошибку (ну, кроме брать мфо, чтобы перекрывать мфо) - общался со всеми, рассказывал, уговаривал, умолял. Вы должны уяснить - всем пофиг на ваши причины. Абсолютно всем. И с этим надо смириться, ведь переживать о ситуации, которую невозможно поменять - глупо!

1. Вытираем сопли и перестаём ныть. В Украине дохерилиард должников и все живут и всё в порядке, ничего смертельного в этом нет. И чем раньше придёт это осознание - тем лучше, в первую очередь для вас.
2. Меняем симку себе и желательно ближайшему окружению, если нет - проинструктируйте, что отвечать знают ли вас - говорить, что нет. Общаться с этими типулями бесполезно.
3. В первую очередь начинаем любить себя, вы же любящая? Вот - начинаем с себя и всё для себя. Я уверен, что в Вашем окружении есть люди, которые поймут и поддержат, а если нет, то нахрен тогда такое окружение.
4. О самих кредитах - собирайте на тело, откладывайте, будут предложения - закроете. И еще, бояться суда не стоит: суд - это финал события.

Мы все, так или иначе, проходим все эти стадии, у вас принятие наступит тоже и вы тоже будете смеяться с историй. А пока - порадуйте себя чем-то вкусненьким и купите новую симку.

Им не интересно, есть у вас финансовая возможность погасить долг, или нет. Чем больше и чаще будете отвечать на их звонки, тем больше они будут вас кошмарить. Мой вам совет, если есть желание с ними общаться, делайте это через эл.почту, или же, хотя бы в ТГ, Вайбере, но не надо с ними разговаривать по телефону.

Там система дуже проста. Боржників набирають оператори по списку, чим частіше контакт відповідає на дзвінки, тим вище у списку дзвінків він буде. Чим рідше відповідає, тим нижче в списку він буду. Якщо Ви будете піднімати трубку на кожний дзвінок, то дзвонити Вам будуть без зупинки.
Самий хороший варіант, тим більше грошей повернути немає. Купуєте нову сім карту, в стару виймаєте і якщо є старий кнопочний телефон, то ставите в нього. Поскільки грошей немає і Ви нічого їм запропонувати не можете, то і включами телефон поки не появляться гроші немає сенсу, тільки нерви собі тріпати.
Я з ними поспілкувалась пару раз, а потім, як прислали пopнoколаж, перестала взагалі відповідати на дзвінки. Я жінка порядна, збоченцями не спілкуюсь, від слова зовсім.
Бачите жива, здорова, виміру вгодована.
Зразу скажу, дзвонили всім, на роботі, я працюю офіційно, три дні був цілодобовий терор, поки шеф не підняв свої зв'язки з СБУ, тоді перестали. Багато друзів і знайомих пропали з кола спілкування. Але тепер я бачу, що на краще, це були ліві, лишні люди. Залишились тільки справді потрібні.
Саме головне продержатися 3-4 місяці, потім буде легше.

Тільки не робіть дурниць. Бережіть себе. Я також завжди була ідеальною. Таким це тяжко, але лише на початку. У моєму випадку обдзвонили весь ліцей, де я працювала 14 років головним бухгалтером, селищною раду. Розказали, що мене розшукує поліція, бо я шахрайка. Ну таке. Це саме страшне, що вони могли зробити. Шкода лише маму, бо їй соромно трохи за мене , бо вона в такому віці, що вірить всьому. Але я жива, здорові діти. У людей набагато страшніші проблеми є. Війна, яка забрала когось, хворі рідні, а це мабуть саме страшне. Тож і ви справитесь. Я мабуть три місяці кожного ранку казала собі, що все добре, сьогодні гарний день, світить сонце, гарна квітка росте, співає пташка. Тож все мине. Обіймаю вас.
На всі сто ви праві.Поговорять трохи, потім когось іншого знайдуть

Тільки я не зрозуміла чого соромно? І перед ким? А придбали Ви саме цінне -досвід. А я тут багато друзів з усіх куточків. В мене був борг 500 тис. Це тільки тіло, так що?

Вісім отих,що виконавці відкривають,і на роботу дзвонили,в додому приїздили,так що?
Багатьом соромно,ой що скажуть люди,будуть пальцями тикати.знайшли об'єкт для обговорення.Мені спочатку було страшно і соромно.Тепер все ОК

Останнє редагування:
На всі сто ви праві.Поговорять трохи, потім когось іншого знайдуть

Багатьом соромно,ой що скажуть люди,будуть пальцями тикати.знайшли об'єкт для обговорення.Мені спочатку було страшно і соромно.Тепер все ОК
Ну і правильно,за шо соромно? Це якийсь наш щє менталітет:шо люди скажуть,а вони нічого не скажуть,їм все одно

Ну і правильно,за шо соромно? Це якийсь наш щє менталітет:шо люди скажуть,а вони нічого не скажуть,їм все одно
Люди настільки занятті собою, що на інших людей не звертають уваги. Кожне чудо рівно на три дні обговорення.

Люди настільки занятті собою, що на інших людей не звертають уваги. Кожне чудо рівно на три дні обговорення.
100%, я на початку була настільки травмована що здавалось що всі сусіди косо дивляться) вирішила що всіх обдзвонили. Зараз не знаю, може когось і дістали мені від того всеодно. У людей свої життя, свої проблеми.
Варто відкритися декільком людям, самим близьким сказати про це - одразу попустить.
І борги - це не кінець життя, а лише життєвий урок, трохи неприємний, але якщо успішно перехворіти, то виробляється стійкий імунітет проти цього паскудства. Навіть коли кредитна історія повернеться з дефолту)

Якщо чесно жодного , в мене зараз всередині суцільна темрява з якою йде боротьба , я не знаю як при цьому всьому розслабитись і жити життя дальше , спокійно , я ніколи не мала таких проблем, і я одна, взагалі не знаю як з таким справлятись і як це можливо , як ви це робите , бо це наче ти себе кудись в пекло послав навіки
Розумію вас, у мене теж зараз боротьба з темрявою та борги побільше. Але уже знайшов маленькі промінчики, і стало легше. Наснаги вам , усе у вас вийде

Можливо Вам підійде процедура банкрутства? Сума тіл велика, але головне - шалена сума тіла у Єгроші, при ігноруванні вони знайдуть всі контакти які зможуть, буде терор
Але більш досвідчені форумчани краще порадять що потрібно
У мене тіло 40 тис в Є гроші, то вони взагалі лайтові (порівняно з іншими, яких у вас у списку немає), ніхто з контактів не жалівся, або вони не можуть пробитись, або ще не розігрілись)

Останнє редагування:
Привіт, я тут вперше. Нажаль. Через свою недалекоглядність, депресію і тупість набралась лютих боргів. Допоможіть зрозуміти і що чекати :
Бізнес позика - тіло 50000 , сьогодні вийшла на просрочку першу
Кредит 7- тіло 50000 , платила 2 місяці проценти
Швидко гроші - тіло 5000- платила проценти
Єгроші-21000 - маю заплатити завтра , буде просрочка грошей немає
І слон кредит - 9 тисяч взяла щоб перекрити в моно і абанку- там моно 35 к і абанк на реструктуризації , колись були просрочки але тепер завжди сплачую мінімалку
Брала це все бо ідіотка , іншими словами не назву себе . Були проблеми з грошима , треба було платити житло і на здоровʼя. Потім посипалась робота і моральний стан. В якийсь момент я зрозуміла що найближчі 3 місяці я ці кредити зовсім не зможу платити . З батьками не спілкуюсь , тільки з молодшою сестрою і вона все знає знає . Мені 28. Настільки цією сит вирила собі могилу, що декілька днів були думки піти з життя. Пргсинаюсь і засинаю з панікою. Майна немає , оф роботи теж. Тільки сьогодні зібралась з тим щоб працювати на не оф роботі помалу, щоб мати гроші заплатити за житло. Моральний стан лайно , відчуваю і о зруйнувала цим майбутнє - боюсь що будуть шукати , дзвонити всім кого знають і погрожувати. Хоча друзів і знайомих не багато , інстаграм закритий. Все одно дуже стидно і жахливо якщо хтось дізнається , і якщо будуть приїжджати до тата по прописці . Є бажання змінити номер і лишити тільки месенджері. З тим що не зможу декілька місяців платити - підкажіть що чекати , і це справді кінець всього ? І що буде якщо зовсім не відповідати
Відчуваю себе на такому дні з якого ніколи не вибратись . Я сама , допомогти немає кому . Відчуття, що це життя більше немає сенсу
Я дуже добра і любляча людина , але депресія і нерозуміння хто я та можливо не цінування того що мала привели сюди . Це не ниття, я просто більше немаю де про це говорити , про істинні відчуття які ніхто ніколи не зрозуміє . Зараз в мене навіть на їжу немає . Я не знаю як себе взяти в руки бо максимально страшно
У Вас абсолютно не катастрофічна ситуація, виходячи з сум, які Ви зазначили. І вам дуже повезло, що ви дуже вчасно знайшли даний форум, читайте його і користуйтеся порадам тих, хто вже цей ******* пережив, або навчився з ним жити. Я в свій час не зміг його знайти, і заліз дуже жорстко, все це робив не просто так, а у зв'язку з тим, щоб витягнути свого коте, потрібні були кошти на лікування, а на час 2020 року заробляв максимум 25к, одна його крапельниця в день обходилася від 3-4к, тому виходу іншого не було. До тата не звернувся бо було вже пізно. І саме найгірше, що я зробив, це те що я брав одну шарагу, щоб перекрити іншу, далі всьому цьому кому сплачував пролонгації - ось це і була найбільша моя ШТАНГА! Вкинув в пролонгації, щоб не збрехати, близько 300-500к, це я не рахую тих у кого я ще позичив кошти, щоб розрахуватися з тими шарагами.
Мене врятувало те, що мій кращий друг, який також мені зайняв 2к у.о. сказав, закінчуй бл... їм платити і нехай подають до суду. Так і зробив, і дзвонили і писали, і групи ****** в вайбері створювали, пережив. Єдине, що мене тригернуло, це коли одне чм0 мені написало: "Морозишся, то може зробити так, щоб старого звільнили з роботи (це він про тата), подзвонив він йому, почав погрожувати, тато просто послав на...й! Це вже він про все це знав. Після цього дзвінка я подзвонив тому клоуну і запропонував зустріч, звичайно те телефонне чм0 відмовилось. В принципі на інше я й не розраховував, вони сміливі тільки по телефону. Але саме смішніше з цих шараг, це коли по одній шаразі "мані фор ю", мені почали дзвонити і писати "горці" (ч*рки), самі справжні. І лякали і погрожували, і готові були приїхати, але коли чули, приїжджай, я тобі поясню хто ти і що ти, пропадали тижня на два, думаю скоріше за все переварювали )
Багато тексту, але основний посил буде тут! НЕ ВЗДУМАЙТЕ робити пролонгації, не вздумайте нічого сплачувати без гарантійного листа, якщо немає коштів, підназбирайте і вже потім дзвоніть та домовляйтеся, але не на ту сумму коштів, яку ви зібрали, а на меншу. Не хочуть домовлятися, так і кажіть - подавайте до суду.
Це принаймні буде справедливо, якщо йдуть на контакт і пропонують нормальні умови, закривайте, але не пролонгації, а весь договір.
Успіхів, все буде добре, про самогубство забудьте, ви ВИЩЕ цього!

Слава Україні!

Дякую за ваш коментар ❤️‍🩹 в мене вже біз позика 2 дня просрочка, є гроші 1 день, скажіть а є сенс їм відписувати ? Бо пишуть у вайбер і на пошту , що коштів зараз взагалі немає , бо я тел виключила, чи не писати місяць доки гроші не зʼявляться , бо мене зараз паралізував страх , читаю сайт, але тут стільки різних думок, я зараз просто не в стані відфільтрувати

Дякую за ваш коментар ❤️‍🩹 в мене вже біз позика 2 дня просрочка, є гроші 1 день, скажіть а є сенс їм відписувати ? Бо пишуть у вайбер і на пошту , що коштів зараз взагалі немає , бо я тел виключила, чи не писати місяць доки гроші не зʼявляться , бо мене зараз паралізував страх , читаю сайт, але тут стільки різних думок, я зараз просто не в стані відфільтрувати
Я пробував домовитись в перший тиждень прострочок з Є- гроші та Кредит Касою - по пошті , мене виховано послали , що мої проблеми їх не хвилюють . Тільки хвиля дзвінків після цього збільшилась

Смысла нет писать. Лучше собирать деньги, ждать выгодных предложений и только тогда.

Ні, не потрібно! Є гроші, на перших етапах йоб....ті, але потім самі пропонують домовитися. Бізнес позика, не знаю я, що це за шпіони, тому не підкажу. Відкладайте кошти і почніть вже нарешті їсти! Коли зберете достатню суму коштів самі з ними зв'яжетесь і тоді вже будете домовлятися, у вас не настільки критична ситуація, щоб себе заганяти. Тримайтеся і тримайте голову холодною.

Сенсу шось їм писати нема, абсолютно

Но Биз Позика подает в суд.

Назад
Угорі