Щоденник Допоможіть у боротьбі з МФО, будь ласка

• Автор теми Автор теми Anio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 8K
Дивилася тут на форумі, що одна дівчина змогла. Але це напевно не мій випадок((( З Кредит касою бачила теж важко домовитися, а з моєю позикою напевно і подавно...
Бачила, що виставили бізнес позика вакансію про розгляд заявок на кредит. Може влаштуватися та собі списати під шумок))
А це де такі вакансії?

У мене були Швидко гроші. 2 роки не платила, подали на суд, вліпили виконавче у 2021 році, а в 2023 виплатила ( вираховували із зарплати). Тіло було 2800грн, а заплатила 6700грн.
Ще 3 виконавчі залишилося заплатить. Хоча сьогодні у Приваті наклали якийсь дивний арешт.

А це де такі вакансії?
На ворк юа здається. Якось потрапило на очі оголошення
У мене були Швидко гроші. 2 роки не платила, подали на суд, вліпили виконавче у 2021 році, а в 2023 виплатила ( вираховували із зарплати). Тіло було 2800грн, а заплатила 6700грн.
Ще 3 виконавчі залишилося заплатить. Хоча сьогодні у Приваті наклали якийсь дивний арешт.
А Ви з адвокатом були на суді?

Сьогодні кредит каса надіслали повідомлення у телеграм. Підкажіть, будь ласка, чого очікувати? Чи дійсно подадуть до суду чи це поки що тиснуть та лякають?

Вкладення

• Screenshot_2025-01-09-11-20-56-583_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2025-01-09-11-20-56-583_org.telegram.messenger.webp
    205.5 Кб · Перегляди: 73
Сьогодні кредит каса надіслали повідомлення у телеграм. Підкажіть, будь ласка, чого очікувати? Чи дійсно подадуть до суду чи це поки що тиснуть та лякають?
Доброго вечора, що у Вас там з кредит касою зараз??

Доброго дня. Передали мене Інтер ріску, а ті через день шлють листи на електронку. Вже набігло більше двух тіл.
Це через скільки часу? Вас продали, чи передали на прозвон?

Як справи, автор? Трохи розібралися?
Та справи такі собі, але я стала трохи спокійнішою. Вже має бути перший суд, дзвінки поутихли, деякі пропонують закрити за тіло, але зараз немає такої можливості. То ось так...

Назад
Угорі