- Дописи
- 1707
- Реакції
- 1928
- Бали
- 698
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здесь ты ошибсяТи ж розумніший за всіх, братік.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Здесь ты ошибсяТи ж розумніший за всіх, братік.
А за суми 19000 кредит каса та 11000 бізнес позика варто переживати, що подадуть до суду? Чи є можливість, що пощастить, вже 8 чи 9 днів протермінування. Мене так трусить, що відчуття таке, що скоро з глузду з'їду. Не сплю ночами, вже думаю шукати нічну роботу, однак не сплю.4 тис і 20-30 тис є різниця, якщо до 5 МФО з великою вірогідністю до суду не продасть.Якщо наприклад як в мене бізнес позика,27 тис взяв то мушу відвідати 80-90)
До 4-5 тис можна не нервуватися навіть, ніхто не буде за таку суму судитися
Більшості всі погоджуються на тіло, окрім кредит каса і бізнес позика, є гроші не звонили ніякому, навіть мені рідко я їх ігнорив, продали кредитпромінвест,ті хотіли 33 тис , сказав 15 Максиму,вони сказали що я шахрай.Після того через 3 дні написали що 15 тис на 3 платежі розбивають(5 тис кожних 10 днів)
Чим це допоможе?однак не сплю.
Просто зараз не одне заспокійливе не допомагає, тому і спати не можу. А працюючи ще вночі може хоч якісь гроші підзароблю, щоб закрити хоча б самих впертих. Біт кепітал зможу закрити через пару днів, а от кредит касу та біз позику навіть через пару місяців не закрию. Мушу щось робити з цим.Чим це допоможе?
І віднесете в лікарню. А працюючи ще вночі може хоч якісь гроші підзароблю
Ну вот закройте их, поменяйте карту, поменяйте симку и отдавайте сколько можете, и когда можете.ППросто
Біт кепітал зможу закрити через пару днів
Можливо Ви праві. Але з цими боргами мені здається і так не далеко до лікарні. Постійно нервую.І віднесете в лікарню
Думаєте є шанс вирулити без судів? Я так боюся судів. Я навіть коли на розлучення йшла, то тряслася, як осінній лист, а тут таке.Ну вот закройте их, поменяйте карту, поменяйте симку и отдавайте сколько можете, и когда можете.
не знаю, не было судов, но шансы 50 на 50 судя по форуму, а это уже что-то.Думаєте є шанс вирулити без судів? Я так боюся судів. Я навіть коли на розлучення йшла, то тряслася, як осінній лист, а тут таке.
Не можете сами справится- к психиатру, выпишет курс на месяц, может придёте в себя, я онлайн консультацию за 500грн в интернете заказывал, дал рецепт на 900грн препаратов... но я ничего так и не покупал... потому что битов надо было и крипси закрыть... оленьМожливо Ви праві. Але з цими боргами мені здається і так не далеко до лікарні. Постійно нервую.

Нерви можна заспокоїти коньяком або улюбленою справою, прогулянками, спілкуванням і т.дМожливо Ви праві. Але з цими боргами мені здається і так не далеко до лікарні. Постійно нервую.
Суд то лотерея. Є форумчани, які за 5-6 років їх не малиДумаєте є шанс вирулити без судів? Я так боюся судів. Я навіть коли на розлучення йшла, то тряслася, як осінній лист, а тут таке.
Першим ділом закрити Біз позика Кредит каса все інше можно більш менше закрити за тіло.Зіткнулася на початку літа з проблемою такою, як МФО. Взяла кредит від НА ВСЕ 20 000 грн і замість того, щоб копити гроші на його закриття, як мені тут радили раніше, я з переляку бути викритою рідними почала нагрібати гроші в інших МФО на перекредитацію. І тепер знаходжусь у борговій ямі від своєї дурості. Не можу ні їсти, ні спати, ніби з мене все життя викачали. Постійно трясуться руки та ноги, панічні атаки та депресія. Постійні дзвінки мені та смс. Зовсім не маю спокою.
Ось список моїх МФО:
1. Bit capital - 100$
2. Біз позика- 11000 грн+ протермінування
3. Кредит каса - 19000 грн+ протермінування
4. Мілоан- 3700 грн+ протермінування
5. Є гроші - 2600 грн
6. Швидко гроші - 9700 грн+ протермінування
7. Алекс кредит- 6000 грн + протермінування
8. Манівео- 4200 грн+ протермінування
9. Смарті- 10000 грн + протермінування
10. Панго- 7800 грн + протермінування
11. Тенго- 3700 грн + протермінування
12. My credit- 11000 грн
13. Аванс- 5700 грн+ протермінування
14. Аміго- 3700 грн
15. Сан кредит - 4500 грн
16. Селфі- 2600 грн
17. Монто- 2700 грн
18. Додам- 6000 грн- скоро буде протермінування
19. Каштан- 3000 грн
20. Фінстера- 6300 грн
21. First credit - 4600 грн
Допоможіть, будь ласка. Підкажіть що робити? Які почати першими закривати? В мене ЗП 13000 грн. Малувато для такого, але потрібно вирулювати. Які шараги починають кошмарити оточення. Поки що нікого не турбували, але не хочу, щоб до них добралися. Але платити пролонгації більше немає сил та я нарешті зрозуміла, що це дурня і окрім як глибше занурювати себе у яму я нічого не зможу зробити. Тому вирішила перечитати форум і почекати пропозицій. Підкажіть, будь ласка, що робити далі. Від кого варто чекати пропозицій, а кого варто остерігатися та першими закрити.
все інше можно більш менше закрити за тіло.
50/50, то вже хоч якийсь шансне знаю, не было судов, но шансы 50 на 50 судя по форуму, а это уже что-то.
Темболее никуда идти не надо, юрист с форума сам все сделает онлайн.
Не можете сами справится- к психиатру, выпишет курс на месяц, может придёте в себя, я онлайн консультацию за 500грн в интернете заказывал, дал рецепт на 900грн препаратов... но я ничего так и не покупал... потому что битов надо было и крипси закрыть... олень![]()
![]()
Сьогодні напевно вип'ю, може хоч так зможу заспокоїтись та хоч трохи поспатиНерви можна заспокоїти коньяком або улюбленою справою, прогулянками, спілкуванням і т.д
Суд то лотерея. Є форумчани, які за 5-6 років їх не мали
Першою краще кредит касу чи біз позику? Бо каса іноді пише, але не так наполегливо,а біз позика наполягає і за них пишуть, що швидко йдуть в суд, хоча за кредит касу те ж саме(((Першим ділом закрити Біз позика Кредит каса все інше можно більш менше закрити за тіло.
На сайте касы есть фиолетовая кнопка с заморозкой % на 30дней, попроьуйте, может это даст вам время накопить.50/50, то вже хоч якийсь шанс
Сьогодні напевно вип'ю, може хоч так зможу заспокоїтись та хоч трохи поспати
Першою краще кредит касу чи біз позику? Бо каса іноді пише, але не так наполегливо,а біз позика наполягає і за них пишуть, що швидко йдуть в суд, хоча за кредит касу те ж саме(((
Знов скажуть,що я молодь споююСьогодні напевно вип'ю, може хоч так зможу заспокоїтись та хоч трохи поспати![]()
Сама пити? Алкоголь на ранок має здатність посилювати відчуття тривожності. Але ж то буде завтра.50/50, то вже хоч якийсь шанс
Сьогодні напевно вип'ю, може хоч так зможу заспокоїтись та хоч трохи поспати![]()
Фіолетову кнопку знайшла вже після прострочення. Написала туди, але ще поки мовчать.На сайте касы есть фиолетовая кнопка с заморозкой % на 30дней, попроьуйте, может это даст вам время накопить.
Не споюєте, а можливо даєте гарну пораду, щоб трохи заспокоїтися. Намагаюся розмовляти з кимось та посміхатися, щоб хоч трохи відволіктися. Бо це ніби страшний сон.Знов скажуть,що я молодь споюю
Я думаю, щоб від келиха вина нічого не буде. Просто це почуття тривоги мене з'їдає. Хоча намагаюся брати себе в руки та налаштовувати на краще.Сама пити? Алкоголь на ранок має здатність посилювати відчуття тривожності. Але ж то буде завтра.
Завтра тоже можноАлкоголь на ранок має здатність посилювати відчуття тривожності. Але ж то буде завтра.

Так налаштовуйте, читайте форум и выделяйте плюсы... Что все решаемо и есть варианты, их уже только в вашей теме накидали вон сколько.Я думаю, щоб від келиха вина нічого не буде. Просто це почуття тривоги мене з'їдає. Хоча намагаюся брати себе в руки та налаштовувати на краще.
8,9 днів не подають, у вас до якого числа договір?А за суми 19000 кредит каса та 11000 бізнес позика варто переживати, що подадуть до суду? Чи є можливість, що пощастить, вже 8 чи 9 днів протермінування. Мене так трусить, що відчуття таке, що скоро з глузду з'їду. Не сплю ночами, вже думаю шукати нічну роботу, однак не сплю.
Читав що і когось бізнес позика з 2021 року і аж тільки що закрили, думаю краще кредит кассу50/50, то вже хоч якийсь шанс
Сьогодні напевно вип'ю, може хоч так зможу заспокоїтись та хоч трохи поспати
Першою краще кредит касу чи біз позику? Бо каса іноді пише, але не так наполегливо,а біз позика наполягає і за них пишуть, що швидко йдуть в суд, хоча за кредит касу те ж саме(((
Є тут однаЄ форумчани, які за 5-6 років їх не мали
чікіта 
Не тількиЗнов скажуть,що я молодь споюю
Договір був на 30 днів та вже сплив. 9 днів протермінування.8,9 днів не подають, у вас до якого числа договір?
Читав що і когось бізнес позика з 2021 року і аж тільки що закрили, думаю краще кредит кассу