Щоденник Допоможіть у боротьбі з МФО, будь ласка

• Автор теми Автор теми Anio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 8K
Чого саме боїтесь?
Боюся, що не зможу закрити, що не будуть погоджуватися на вигідні умови, що дійде до суду.
Розумію, що влізла сама та вилазити повинна теж сама, але цей страх та переживання не полишають. Голова від цих переживань просто розривається. Але платити пролонгації більше не стану. Це вже однозначне рішення.

Трохи поміняйте місцями: жити спокійно і закривати.
Як?
Я думал у меня полная жoпa. Это капец. Я в шоке.
Это ещё не полная жoпa... я тут читал про 37мфо и 41, 42 было... даже не знаю где и как их найти столько, та и у меня поболее чем у автора.
Не переживайте,у вас 3-4 кредита де тіло 19-20,там де по 2,3,4 тис взагалі можете не сильно переживати,в мене позик набагато менше але тіло більше)
А в чем разница какое тело? Кошмарят одинаково.

Останнє редагування:
Як?

Это ещё не полная жoпa... я тут читал про 37мфо и 41, 42 было... даже не знаю где и как их найти столько, та и у меня поболее чем у автора.

Як Ви з цим справляєтесь? Дуже сильно кошмарять оточення?
Щойно Алекс кредит намагалися списати з карти кошти. На щастя коштів там не було.

Боюся, що не зможу закрити, що не будуть погоджуватися на вигідні умови, що дійде до суду.
Розумію, що влізла сама та вилазити повинна теж сама, але цей страх та переживання не полишають. Голова від цих переживань просто розривається. Але платити пролонгації більше не стану. Це вже однозначне рішення.
Из вашего списка по моему небольшому опыту (2мес просрочки):

аванс первыми предложат за тело после игнора... но только всю сумму сразу, мне через чуть больше месяца предложили.

Милоан, тенго, панго, та и амиго, то одна контора, включат звонить робота каждые 2минуты, ставьте прогу чтоб блокировать все неизвестные запонки, через дней 45 предложат тело+1000, тело+2000, у меня они все 3 есть, кроме амиго, предлагали так как пишу.

Монто, майкредит одна контора, через 10-12дней предложат реструктуризацию на 5-7платежей раз в месяц на тело+проценты что сами набежали. Смс у меня не было, зашёл в кабинет и сам увидел это, потом ещё через неделю-две отдадут на прозвон колекторам.

остальных у меня или нет или они просто звонят и смс пишут, толком ничего пока не предлагали.

Самый первый шаг сейчас это закрыть биткепитал, пока просрочки нет или небольшая, надо закрыть, перезанять и закрыть, потому, они вас доведут...
Щойно Алекс кредит намагалися списати з карти кошти. На щастя коштів там не було.
Карта какого банка? Зайдите в приложение, и перевыпустите карту, или удалите карту и закажите новую.
Очень тяжело справляюсь, сплю плохо... когда ничем не занят... тревога, панические атаки и т.д.

когда упарываюсь в работу вообще становится пофигу... до след выходных... но у меня психика расшатаная... потому так... если у вас все норм было до этого, то пройдёт. Еще звонят родным, смс и вайбер... мне постоянно звонят... каждую минуту, смс, вайбер имейл.

Но уже спустя 2 месяца во мне все больше уверенности, что это всё не смертельно, просто не надо себя накручивать, и занимать себя полезным делом чтобы отвлекаться, у меня это работа, а выходных я "боюсь", накрывает сильно.

Останнє редагування:
що не зможу закрити,
Зможете, якщо з часом не пропаде бажання

що не будуть погоджуватися на вигідні умови,
Будуть. Всім їм треба гроші.Краще хоч щось ніж нічого

що дійде до суду.
Суд не страшний і взагалі не найгірший варіант. Навіть у разі програшу сума буде фіксованою і ніяка тупа звонілка не буде видавати бажане за дійсне
Змінити ставлення до ситуації. Мфо, дзвінки, листи то все мотлох, який в нинішніх реаліях не має жодного значення

Зараз що заважає? Робота є? Руки-ноги-голова на місці?
Нічо, вобще похеєр і на гроші теж, я звик жити на копійки, 3роки в боргах але зараз вже в посрочках.

Просто є люди, котрих не хочеться щоб чіпали за мої проступки от і все, більше нічого не колише.

Від цього порятунок один - заплатити.
Ну це ти відкрив прям істину...
Братік, були б гроші заплатив бы звісно.

Це і гнітить, що швидкого виходу з цієї ситуації немає, він то є і його вже бачу і навіть відчуваю, але це не швидко, просто потрібен час, але він такий повільний... і дуже багато за цей час може статися

Як?

4 тис і 20-30 тис є різниця, якщо до 5 МФО з великою вірогідністю до суду не продасть.Якщо наприклад як в мене бізнес позика,27 тис взяв то мушу відвідати 80-90)
До 4-5 тис можна не нервуватися навіть, ніхто не буде за таку суму судитися
Більшості всі погоджуються на тіло, окрім кредит каса і бізнес позика, є гроші не звонили ніякому, навіть мені рідко я їх ігнорив, продали кредитпромінвест,ті хотіли 33 тис , сказав 15 Максиму,вони сказали що я шахрай.Після того через 3 дні написали що 15 тис на 3 платежі розбивають(5 тис кожних 10 днів)

4 тис і 20-30 тис є різниця, якщо до 5 МФО з великою вірогідністю до суду не продасть.Якщо наприклад як в мене бізнес позика,27 тис взяв то мушу відвідати 80-90)
До 4-5 тис можна не нервуватися навіть, ніхто не буде за таку суму судитися

Більшості всі погоджуються на тіло, окрім кредит каса і бізнес позика, є гроші не звонили ніякому, навіть мені рідко я їх ігнорив, продали кредитпромінвест,ті хотіли 33 тис , сказав 15 Максиму,вони сказали що я шахрай.Після того через 3 дні написали що 15 тис на 3 платежі розбивають(5 тис кожних 10 днів)
Бізнес позика пишуть, що якщо сьогодні не поверну, то зі мною розривають договір за статтею 611 ЦКУ та на мою адресу буде надіслано листа вимогу на повернення всієї суми зразу. Це залякування чи правда? Дуже хвилююся.

Бізнес позика пишуть, що якщо сьогодні не поверну, то зі мною розривають договір за статтею 611 ЦКУ та на мою адресу буде надіслано листа вимогу на повернення всієї суми зразу. Це залякування чи правда? Дуже хвилююся.
Вам просто пришлють листочки А4 в конверті,макулатуру,звикайте.. Збирайте, літом буде чим розпалити мангал 😂

Вам просто пришлють листочки А4 в конверті,макулатуру,звикайте.. Збирайте, літом буде чим розпалити мангал 😂
Відсоток буде рости? Я зможу її хоч колись погасити? Чи скоріше всього тільки через суд?(

Останнє. З ними ще ніхто не домовлявся
Дивилася тут на форумі, що одна дівчина змогла. Але це напевно не мій випадок((( З Кредит касою бачила теж важко домовитися, а з моєю позикою напевно і подавно...
Бачила, що виставили бізнес позика вакансію про розгляд заявок на кредит. Може влаштуватися та собі списати під шумок))

Назад
Угорі