Ділюсь своїм досвідом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вони найпростіші, подзвонили один раз о мами, один раз до діда, і все. Сказав що оплачу тільки тіло, вони морозились казали що так не закривають, потім гарантійка і тіло. При тому що Дінеро тіло 24000, укрпозика 7000. Просто потрібно чекати від них терор мінімальний порівнянні з іншими
А сколько времени прошло до того как согласились на тело? сколько месяцев?

Скажу так, молодец!я по телам тоже прошлась, осталось 2 проданных,ни чем не хвалюсь это мое решение не более!за время карантина,закрыла 1 МФО и кредитку!

періодично відповідав, але вони скидають смс, якщо бачив що тіло то просто закривав, з деякими сам домовлявся, просто дзвонив і казав що плачу тіло і розсходимось, пролонгацій в мене не було взагалі, можливо по якомусь одному кредиту і все
А если были пролонгации и много,то что тогда????

А если были пролонгации и много,то что тогда????
Если пролонгациями перекрыли в сумме тело кредита, и это при постоянном терроре - тогда вообще не вижу смысла что-либо платить и о чём-то говорить. Пусть идут в суд, если уверены конечно))
я по телам тоже прошлась
Кровожадно ?

Під час карантину такі кошти знайти на закриття..... Хммм....
Ну, діліться далі....
Можливо і ми підемо Вашим ,,шляхом''))))
Поддерживаю...А вопрос зачем тогда набирать кредиты ,если есть бабки....Какой-то бред ,если бы у меня были деньги ,я бы ни в один не залезла....А так человек тела позакрывал....причем такие суммы...

Поддерживаю...А вопрос зачем тогда набирать кредиты ,если есть бабки....Какой-то бред ,если бы у меня были деньги ,я бы ни в один не залезла....А так человек тела позакрывал....причем такие суммы...
Перед тим як писати, навчіться читати, написав ж що позичив кошти спеціально для закриття кредитів

Если пролонгациями перекрыли в сумме тело кредита, и это при постоянном терроре - тогда вообще не вижу смысла что-либо платить и о чём-то говорить. Пусть идут в суд, если уверены конечно))

Кровожадно ?
Я с октября 2019 до мая 2020 платила по 2400 еже месячно при теле 4700((

Я с октября 2019 до мая 2020 платила по 2400 еже месячно при теле 4700((
7 месяцев по 2400, это 16.8К... да шлите их не то что в суд, а нафуй! Никому Вы больше ничего не должны, забудьте и живите спокойно ?
Я бы ещё покритиковал за такую переплату, но воздержусь) надеюсь больше не будете повторять такого
Вот с чего Вы взяли что у человека были деньги на момент взятия кредитов? ?
Или что деньги у него не могли появиться после, в период между займами и выплатами... Как будто все, кто берут кредиты - вечные нищие без рук, мозгов и перспектив.
Бросаем стереотипы и порадуемся лучше за человека, который смог взять ситуацию в свои руки и закрыть вопросы без потерь.
P.S. Даже если это и вброс, как некоторые подозревают. Лёгкая и быстрая сговорчивость и лояльность шараг, всё такое... Да, сомнения могут быть в этом плане (хотя в связи с карантином как раз могу поверить, что многие стали сговорчивее - ибо когда люди сидят на мели, то лучше получить тело, чем нифуя или год судиться и клепать надписи). Но по финансовой стороне как раз - ничего невероятного.
Если у человека нашлась работа/дело с нормальным доходом и помощь близких, то и не такое можно закрыть.

Останнє редагування:
Ещё тут с некоторыми не соглашусь,я например зарабатываю не плохо,ну скажем так от 500-1000 баксов,но бывают такие обстоятельства,что и эти суммы не хватает!приведу пример обворовывают не один день или месяц,да и много факторов бывает почему влазишь в эти кредиты...я закрывая МФО в долги не влазила но на это у меня ушел не месяц не 3 и даже не пол года!

окей, тоді в мене питання до вас, якщо до прикладу мені монетка пропонує тіло + 1000 то мені не платити і чекати поки вони зробля нотаріальний напис, бо тоді всім краще буде?
Здравствуйте!У Вас большая прострочка в монетка?

Хочу поділитись своїм досвідом як закривались мої кредити, і які ше лишились
з самого початку перше шо закрив це:
УКРПОЗИКА - за тіло
Дінеро - за тіло
Монейбум- за тіло
буквально місяць часу і запропонували просто тіло
наступний етап був мінімальний зайоб зі сторони компаній, і ше через місяць закрив:
кешберрі - за тіло
форза 24 - за тіло
форза кредіт - за тіло
УльтраКеш - за тіло
верокеш пропонує вже 2 місяць закрити за тіло, але там з ними своя історія(кототко просто ******** 1500к)
centrocredit - за тіло
3 етап це вже впринципі починається найбільший пресинг, після якого я закрив
смартівей - за тіло
монетка - тіло(6000) + 1000 як на мене досить не погано при тому що вони роблять нотаріальний напис.
4 етап тільки починається
Є гроші продали преміум актив, Money4You продали Debfort, MisterMoney продали Factor
Наскільки прочитав на форумі преміум актив противні, тому покишо чекаю
Лишились ше ГрошіВсім(дзвонили 2-3 рази), Готівочка(не чути їх взагалі), Гоуфінго(деколи можуть подзвонити - веселі тіпи), CreditUp(там без шансів - чекають 3 роки подають в суд), CashUp(за 3 місяці жодного повідомлення), MicroCash(не чути), є ше якісь але вже навіть не памятаю їх))
Для мене є пріоритет закрити всі, але тільки за тіло ну там пару гривень можу зверху накинути
Скажіть будь ласка чи просили ви гарантійні!!! Чи вас не кинули і обнулили і кабінет особистий і убкі??

Вони найпростіші, подзвонили один раз о мами, один раз до діда, і все. Сказав що оплачу тільки тіло, вони морозились казали що так не закривають, потім гарантійка і тіло. При тому що Дінеро тіло 24000, укрпозика 7000. Просто потрібно чекати від них терор мінімальний порівнянні з іншими
Гарантийку нужно просить на этапе договора с ними? Или после погашения?

Скажіть будь ласка чи просили ви гарантійні!!! Чи вас не кинули і обнулили і кабінет особистий і убкі??
Гарантійки обовязково, мені скинули всі, не кинув ніхто принаймі зараз, особисті обнулені, просто питання в тому шо вони можуть написати там шось коли захочуть, але поки що прицидентів не було, але гарантійки просіть обовязково
Гарантийку нужно просить на этапе договора с ними? Или после погашения?
кажете що можете закрити за тіло, щоб скидали гарантійку, якщо вони присилають її, оплачуєте кредит, обовзяково через банк, щоб ммати квитанцію про оплату і призначення платежу вкажіть, і все обовязково зберігати, якщо щось почнуть мутити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі