Ділюсь своїм досвідом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я ни чего не говорю против.Кто хочет и умеет всегда заработает.Я не понимаю без смысленного расставания с ними.
Вспоминается известная фраза гр-на Коломойского, о возврате долгов ? и я её в какой-то степени поддерживаю, если речь идёт о кредиторах юр.лицах, которые не могут грамотно оформить правоотношения и предъявить законные требования - пусть тогда страдают)
С другой стороны, вернуть то что взял - не зазорно, тем более если не в напряг. И совесть чиста, и вопрос закрыт. Он же их за тело позакрывал, так что порядок.
Мне Кредит7 втирают,что тело +гарантийка в их конторе на вариант.И что они ни одного так не закрыли.
А вы их в игнор на полгода, пусть подумают ?

Вспоминается известная фраза гр-на Коломойского, о возврате долгов ? и я её в какой-то степени поддерживаю, если речь идёт о кредиторах юр.лицах, которые не могут грамотно оформить правоотношения и предъявить законные требования - пусть тогда страдают)
С другой стороны, вернуть то что взял - не зазорно, тем более если не в напряг. И совесть чиста, и вопрос закрыт. Он же их за тело позакрывал, так что порядок.

А вы их в игнор на полгода, пусть подумают ?
Придётся)))

Мне Кредит7 втирают,что тело +гарантийка в их конторе на вариант.И что они ни одного так не закрыли.
чесно з кредит7 не стикався)
Я ни чего не говорю против.Кто хочет и умеет всегда заработает.Я не понимаю без смысленного расставания с ними.
ну якщо ви вважаєте що ви кошти чужі взяли і можете їх не повертати, тоді я вам співчуваю(( то що я взяв я готовий віддати , а жити на чужі гроші і радуватись шо ви " без смысленно " їх не тратите справа кожного індивідуально

Хочу поділитись своїм досвідом як закривались мої кредити, і які ше лишились
з самого початку перше шо закрив це:
УКРПОЗИКА - за тіло
Дінеро - за тіло
Монейбум- за тіло
буквально місяць часу і запропонували просто тіло
наступний етап був мінімальний зайоб зі сторони компаній, і ше через місяць закрив:
кешберрі - за тіло
форза 24 - за тіло
форза кредіт - за тіло
УльтраКеш - за тіло
верокеш пропонує вже 2 місяць закрити за тіло, але там з ними своя історія(кототко просто ******** 1500к)
centrocredit - за тіло
3 етап це вже впринципі починається найбільший пресинг, після якого я закрив
смартівей - за тіло
монетка - тіло(6000) + 1000 як на мене досить не погано при тому що вони роблять нотаріальний напис.
4 етап тільки починається
Є гроші продали преміум актив, Money4You продали Debfort, MisterMoney продали Factor
Наскільки прочитав на форумі преміум актив противні, тому покишо чекаю
Лишились ше ГрошіВсім(дзвонили 2-3 рази), Готівочка(не чути їх взагалі), Гоуфінго(деколи можуть подзвонити - веселі тіпи), CreditUp(там без шансів - чекають 3 роки подають в суд), CashUp(за 3 місяці жодного повідомлення), MicroCash(не чути), є ше якісь але вже навіть не памятаю їх))
Для мене є пріоритет закрити всі, але тільки за тіло ну там пару гривень можу зверху накинути

Що у вас з готівочкою і кредит ап?

чесно з кредит7 не стикався)

ну якщо ви вважаєте що ви кошти чужі взяли і можете їх не повертати, тоді я вам співчуваю(( то що я взяв я готовий віддати , а жити на чужі гроші і радуватись шо ви " без смысленно " їх не тратите справа кожного індивідуально
Я их кошты,вернула пролонгациями, причём некоторым по два и больше тела.Не вам мне сочувствовать,вы по-моему брали и не продлевали,а просто пользовались,а решили вернуть когда захотели.Не так ли???

Що у вас з готівочкою і кредит ап?
Готівочка взагалі не зявляється, перший місяць пробували дзвонити, я пробував домовитись за тіло, не вийшло після 2 місяці жодного повідомлення, і в них там ліцензію забрали на скільки я знаю, тому платити взагалі не планую.
кредіт ап не пробіваємі, пробував декілька раз домовитись з ними, коли вони дзвонили, максимум це 30% боргу можуть списати, мені це не підходить, настільки я знаю вони через 3 роки подають в суд, тому буду чекати.
Я их кошты,вернула пролонгациями, причём некоторым по два и больше тела.Не вам мне сочувствовать,вы по-моему брали и не продлевали,а просто пользовались,а решили вернуть когда захотели.Не так ли???
ну так це ваша справа переплачувати чи ні, а не судити мене що я безсмисленно витрачаю кошти

Хочу поділитись своїм досвідом як закривались мої кредити, і які ше лишились
з самого початку перше шо закрив це:
УКРПОЗИКА - за тіло
Дінеро - за тіло
Монейбум- за тіло
буквально місяць часу і запропонували просто тіло
наступний етап був мінімальний зайоб зі сторони компаній, і ше через місяць закрив:
кешберрі - за тіло
форза 24 - за тіло
форза кредіт - за тіло
УльтраКеш - за тіло
верокеш пропонує вже 2 місяць закрити за тіло, але там з ними своя історія(кототко просто ******** 1500к)
centrocredit - за тіло
3 етап це вже впринципі починається найбільший пресинг, після якого я закрив
смартівей - за тіло
монетка - тіло(6000) + 1000 як на мене досить не погано при тому що вони роблять нотаріальний напис.
4 етап тільки починається
Є гроші продали преміум актив, Money4You продали Debfort, MisterMoney продали Factor
Наскільки прочитав на форумі преміум актив противні, тому покишо чекаю
Лишились ше ГрошіВсім(дзвонили 2-3 рази), Готівочка(не чути їх взагалі), Гоуфінго(деколи можуть подзвонити - веселі тіпи), CreditUp(там без шансів - чекають 3 роки подають в суд), CashUp(за 3 місяці жодного повідомлення), MicroCash(не чути), є ше якісь але вже навіть не памятаю їх))
Для мене є пріоритет закрити всі, але тільки за тіло ну там пару гривень можу зверху накинути
Як Монетку закрили?

Готівочка взагалі не зявляється, перший місяць пробували дзвонити, я пробував домовитись за тіло, не вийшло після 2 місяці жодного повідомлення, і в них там ліцензію забрали на скільки я знаю, тому платити взагалі не планую.
кредіт ап не пробіваємі, пробував декілька раз домовитись з ними, коли вони дзвонили, максимум це 30% боргу можуть списати, мені це не підходить, настільки я знаю вони через 3 роки подають в суд, тому буду чекати.

ну так це ваша справа переплачувати чи ні, а не судити мене що я безсмисленно витрачаю кошти
Моя твоя не понимает.?

Не верю во все эти сказочки :facepalm:
Слишком всё красиво и спокойно.
Очень похоже на вброс :bad:

Як Монетку закрили?
спочатку походу стандарт вони нікого не трогають, потім типу передали на продзвін кредит експресу, через деякий час вони вже самі зайнялись, поставили на продзвін найближчих рідніх і сусідів, сусіди трохи позайобували, сказав пишіть заяви, позавчора написав якийсь Чечен щоз закрити за 7000 при тілі 6000
Не верю во все эти сказочки :facepalm:
Слишком всё красиво и спокойно.
Очень похоже на вброс :bad:
це ваша думка впринципі, не буду сперечатись

Вкладення

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    14.5 Кб · Перегляди: 121
  • Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    13.3 Кб · Перегляди: 88
  • Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    12.4 Кб · Перегляди: 98
Останнє редагування:
спочатку походу стандарт вони нікого не трогають, потім типу передали на продзвін кредит експресу, через деякий час вони вже самі зайнялись, поставили на продзвін найближчих рідніх і сусідів, сусіди трохи позайобували, сказав пишіть заяви, позавчора написав якийсь Чечен щоз закрити за 7000 при тілі 6000

Мені цей Чечен писав сусідам та колегам. Багато хочуть. Автодозвон на всіх. Треш на роботі. То Вам повезло.

Вислав гарантійний лист?

Вислав гарантійний лист?

Вислав гарантійний лист?

Доречі- безсмисленно то є не українське слово...українською - безглуздо...
Але то таке, оффтоп...

Мені цей Чечен писав сусідам та колегам. Багато хочуть. Автодозвон на всіх. Треш на роботі. То Вам повезло.

Вислав гарантійний лист?

Вислав гарантійний лист?

Вислав гарантійний лист?
Практично то саме, орім роботи, бо я не офіційно працюю, і жодне мфо не змогло найти роботу, тому не дзвонять, гарантійку вислав можу прикріпити якщо потрібно
Доречі- безсмисленно то є не українське слово...українською - безглуздо...
Але то таке, оффтоп...
це цитата

Вислав гарантійний лист?

Вислав гарантійний лист?

Вислав гарантійний лист?
Спитайте у того чечена скільки сур та аятів в Копані...після такого питання зазвичай відповідають матом...чистим, російським..

Під час карантину такі кошти знайти на закриття..... Хммм....
Ну, діліться далі....
Можливо і ми підемо Вашим ,,шляхом''))))
Нєа ?Мы не ищем лёгких путей!!!
Чечен щоз закрити за 7000 при тілі 6000
Не вірю(((
Монетка ні на які списання не йде.

Вот что мне всегда нравится в таких темах из ниоткуда и в никуда.....Никогда не появится человек и не начнет рассказывать о выигранных им делах с мфЧмо, с документами, советами или напутствиями. Нет. Это лишнее. Как впрочем и то, сколько бед и горя принесло это финансовое движение всей стране. Никто из создателей подобных тем не станет вспоминать, сколько искалеченных судеб, брошенных детей, жен и просто ушедших от нас навсегда людей, оставило это нашествие после себя. Почему так, народ? Неужели у некоторых такая короткая память? Или нам совсем уж плевать друг на друга? А где солидарность и опровержение фразы "моя хата с краю"? Или так и есть в основном по стране?
Чему мы должны радоваться? Закрытию за тело? А кто заплатит за оскорбления, позор и унижения? За эти долбанные звонки, письма и обклейку подъездов? За коллажи или угрозы детям, женщинам и старикам кто заплатит? Все проглотили и забыли? Счастливы, что вас лично уже трогать не станут. И ладно решили свои вопросы вот так....с гнильцой, после всех унижений, так хоть молчите об этом, не позорьтесь. Ибо гордиться, как по мне, нечем. Прогнулись и понесли в зубах дань за неприкосновенность. Ну и черт с вами, такими. Рожденный ползать летать не может. А мы попробуем не пасть....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі