- Дописи
- 2955
- Реакції
- 6444
- Бали
- 3885
Ri4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сейчас все не то.)Но они,уже не те!
Мы стареем просто. Раньше и солнце было ярче, и вода вкуснее.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сейчас все не то.)Но они,уже не те!
Кто стареет ? ?Сейчас все не то.)
Дивлячись в якому контексті))). А так, :НаконєчнікКак эта шишка на конце шпаги называется?
Та ладно!..,но ушки-не те!Сейчас все не то.)
И пиво...Сейчас все не то.)
Зачем?Мене вигнали з фехтування, бо наваляв одному по голові зимовими ботинками.
Я сейчас вообще на Князя подсела. Раньше ненавидела его за то, что Горшенева нет, а этот вроде как подражает...
Розповідаю. Був тренувальний бій до трьох уколів (нкЗачем?
Хороший бой!Розповідаю. Був тренувальний бій до трьох уколів (нк
Ддаааа! Я - его фанат) И сектор тоже хорошо сделал.Подписана.
Знаю все.
Музыкально парень заморочился, я восхищена... А вокально уже можно не переживать, пару часов скрупулезной работы и все в ажуре.
У него ещё Кино офигенно звучит. В Цоя стилистике.
Розповідаю. Був тренувальний бій до трьох уколів (не наркоманськіх, якщо що) Це термін такий. Я переміг його з рахунком 3-0, та пішов перевдягатись. Через декілька хвилин, заходить це одоробло, і б'є в лице маскою для фехтування. Зірочки я зловив, але встиг піднятися. Кинув його на підлогу, та почав ногами добивати. В цей час зайшов тренер, та побачив таку картину. Після цього, я вже там не тренирувався. На наступний день, в мене лице все було в гематомах та синцях.І це лише від одного удару маскою.Зачем?
А Гражданская Оборона?))Ддаааа! Я - его фанат) И сектор тоже хорошо сделал.
Уровень у него суперский!
Мы знакомы лично? Откуда ты знаешь то, что мне нравится?А Гражданская Оборона?))