Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
В мене на другий день звонили ,з 450$ за 20 днів вже 1500 хочуть😂 в типу знижку дають за 1080 закрити

На 15 й день зробили розсилку що я шахрай і фото з паспортом теж
Багатьом розіслали?

Активні сьогодні як ніколи, і в ботах смс і дзвінки мені. Давно по неділях не дзвонили

В мене також сьогодні активні, наче в неділю раніше не турбували

Скоріш за все через останній день місяця, хтось хоче на премію допрацювати

Смс, дзвінки сьогодні як ніколи. Страшно подумать, що буде завтра, якщо сьогодні такі активні.

В кого як з бітами? Поки тихо не телефонували

Як в кого було після повідомлення що готується розсилка фото по сусідах? Розсилали комусь?

Останнє редагування:

Як в кого було після повідомлення що готується розсилка фото по сусідах? Розсилали комусь?
Я походу «любімчик» дзвінки ботів оточенню з ранку

Кілька разів були такі смс, але крім цього більше нічого. Хоча кому як повезе, це не показник. Мені вчора в 16:00 писала якась мадам, каже час повернути криптопозику, самі закриєте чи вам будуть допомагати і перерахувала ПІБ матері брата та батька. У мене в вайбері вимкнені сповіщення, тому побачив тільки сьогодні коли вирішив відкрити Вайбер. Родичі мовчали, значить та соска дешева нічого крім смс мені зробити не змогла, або так сильно хотіла

В мене бот дзвонив вранці що будуть сусідам розсилку з фото робити😂 то не знаю робили чи не наче тихо

Всім доброго дня. В мене тіло 1700. Про строчка 18 днів, обдзвонювали рідних і слали фото з паспортом. За цей час сплатив 1000. Нарахували 7300. Поки дають знижку закрити за 5800, або розбити на реструктуризацію при умові оплати 2500. Підкажіть будь ласка чи варто чекати дальше на лояльніші умови? І чи буде гірший терор з їхньої сторони?

56-й день протермінування, сьогодні розіслали повідомлення з фото рідних прохання допомогти в лікуванні,моє фото з паспортом

Всім доброго дня. В мене тіло 1700. Про строчка 18 днів, обдзвонювали рідних і слали фото з паспортом. За цей час сплатив 1000. Нарахували 7300. Поки дають знижку закрити за 5800, або розбити на реструктуризацію при умові оплати 2500. Підкажіть будь ласка чи варто чекати дальше на лояльніші умови? І чи буде гірший терор з їхньої сторони?
После 70-80 дня и приличного террора предложат или тело +15-20%
День на сотый примерно могут и за тело предложить и даже тело на части разбить

Кілька разів були такі смс, але крім цього більше нічого. Хоча кому як повезе, це не показник. Мені вчора в 16:00 писала якась мадам, каже час повернути криптопозику, самі закриєте чи вам будуть допомагати і перерахувала ПІБ матері брата та батька. У мене в вайбері вимкнені сповіщення, тому побачив тільки сьогодні коли вирішив відкрити Вайбер. Родичі мовчали, значить та соска дешева нічого крім смс мені зробити не змогла, або так сильно хотіла
Мені така походу раніше теж писала

Короче, начались угрозы от Crypsee, BitCapital начали кидать мой паспорт моей родственнице, и моя родственница сожрёт меня вечером.

Сколько мне осталось жить? Кошмар, это...

Доброго дня! Crypsee

Ви порушили статтю 530 ЦКУ та не виконали договірні зобов'язання у термін.

Компанія дає вам 2 години для врегулювання питання і готує вашу справу на переказ до департаменту захисту прав на цифрові активи.

Назад
Угорі