Bobik9494
Форумчанин
- Дописи
- 697
- Реакції
- 154
- Бали
- 3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спочатку терор а потім що?Почитайте тут що роблять , спочатку терор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спочатку терор а потім що?Почитайте тут що роблять , спочатку терор
Вони в мене терор роблять постійно ,зараз вже більш глобально , спочатку думала закрити ,а після того що роблять немає бажанняСпочатку терор а потім що?
Тут я так розумію як кому пощастить або по комусь найти оточення легко і просто, а по комусь важкоВони в мене терор роблять постійно ,зараз вже більш глобально , спочатку думала закрити ,а після того що роблять немає бажання
Так ,не у всіх однаковоТут я так розумію як кому пощастить або по комусь найти оточення легко і просто, а по комусь важко
Не завжди але буваєДоброго дня усім. Підскажіть будьласка чи роблять біти,та кріпсі обзвін знайомим в суботу та неділю?
Скажіть будьласка а біти на який день роблять розсилку з фото чи у всіх по різному?Не завжди але буває
Кол центри цих років по всій Україні і кожні працюють по різному тому точно вам ніхто не відповістьСкажіть будьласка а біти на який день роблять розсилку з фото чи у всіх по різному?
Зрозуміла. Дякую.Кол центри цих років по всій Україні і кожні працюють по різному тому точно вам ніхто не відповість
Какие вы молодцы,понабирать кредитов в крипто займах,не отдавать,и сидеть ныть что вас терроризируют?))Им нужно вернуть свои деньги,каким способом они еще должны выбивать их с вас?
Біти на другий день обдзвонили батьків , кріпсі вже 6й місяць мовчать
Бльо,сьогодні якийсь день прозвона всі крім кріпсі обдзвонили родичів![]()
52 дня протермінування. Почали вчора працювати з оточенням, з погрозами. Скинули мені фоточку знайомої, де написали, що я її згвалтував і мене розшукують. Такі справи.Всім привіт, в кого як з бітами?
Там не тільки від того легко чи важко. У мене оточення знайти раз плюнути… інші мфо знаходили. А ці ні до кого взагалі не дзв і не писалиТут я так розумію як кому пощастить або по комусь найти оточення легко і просто, а по комусь важко
В неділю наче ні, в суботу вони працюютьДоброго дня усім. Підскажіть будьласка чи роблять біти,та кріпсі обзвін знайомим в суботу та неділю?
Це вже у вас типу хард почався? Бо в мене 18 й день просрочення вже третій день робот дзвонить укникніть розголосу серед керівництва, тільки цікаво серед якого?52 дня протермінування. Почали вчора працювати з оточенням, з погрозами. Скинули мені фоточку знайомої, де написали, що я її згвалтував і мене розшукують. Такі справи.
Так, це хард. Напевно ще буде підміна номеру, терор більшого кола оточення ну і максимум ця фоточка може піти по контактах.Це вже у вас типу хард почався? Бо в мене 18 й день просрочення вже третій день робот дзвонить укникніть розголосу серед керівництва, тільки цікаво серед якого?![]()
Це вони я так поняв з 50 го дня починають? Бо в мене тіло 450 ,зараз хочуть1396Так, це хард. Напевно ще буде підміна номеру, терор більшого кола оточення ну і максимум ця фоточка може піти по контактах.
Так з 50 дня починається все.Це вони я так поняв з 50 го дня починають? Бо в мене тіло 450 ,зараз хочуть1396
А це вже залежить від менеджера на яких умовах закривати. Є адекватні з якими можна домовитись, а є бронелобі.Кожен сам вирішує платить чи ні, але я дуже рада, що закрила кріпсі і бітів без жодного терору ще й на норм умовах. Я за ці 99 днів жодної ночі не спала нормально.