Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Очікуйте на смс в телеграмі ( вайбері ) з погрозами паспортом в руках і мінімальной акції . Більше за все що можут зателефонувати комусь максимум до 3 людей , і то якщо хто підніме трубку . Якщо близьке оточення попередеш , то будет набагато простіше . Намагатися домовитися з ними , або ж пропонувати свої умови , або якось взагалі вести з ними діалог призводить до ще більшого терору . Спокійно проігнорували , видалили , заблокували , те саме скажіть і близьким

У мене просрочка майже пів року , вони давно забили на мене , не пишуть і звонять . Від мене був максимальний ігнор , від оточення так сам

Очікуйте на смс в телеграмі ( вайбері ) з погрозами паспортом в руках і мінімальной акції . Більше за все що можут зателефонувати комусь максимум до 3 людей , і то якщо хто підніме трубку . Якщо близьке оточення попередеш , то будет набагато простіше . Намагатися домовитися з ними , або ж пропонувати свої умови , або якось взагалі вести з ними діалог призводить до ще більшого терору . Спокійно проігнорували , видалили , заблокували , те саме скажіть і близьким

У мене просрочка майже пів року , вони давно забили на мене , не пишуть і звонять . Від мене був максимальний ігнор , від оточення так само
На 50 день колажі. До і після тільки повідомлення. На 100 день продзвонили з пугалками декільком контактам і знов замовчали.

А і ще. До колажів намагалися взламати інст та фейсбук. Бо певно не могли знайти ніяких фото, окрім того що там на аватарці. Після колажів намагання припинилися.
Декілька днів тому, як раз на 100+- день намагалися потрапити в мій тг. Ну і все напевно.
Це в них обов'язкова процедура саме на 50 день ?

Це в них обов'язкова процедура саме на 50 день ?
Не обов’язково , але так , в цей період зазвичай люблят писати . Більше за все , там працюють не далекі люди , які просто роблять все за одним і тим самим алгоритмом , їм цілком все одного на вас і наш борг , вони просто роблять ту роботу яку їх просять і за яку їм платять .

voltraa1der, Добрый день, в Крипси сегодня 50й день, начинается активность.
Также скоро будет просрочка в битах
Хотел бы поинтересоваться за процедуру обращения к полиции, как все проходило, обращались в кибер полицию? Ну и что говорит полиция ведь по-сути займ вы брали, договор есть, выходит нужно платить? Каким образом вы стали потерпевшим
Был бы очень благодарен за помощь, возможно в личных сообщениях? Правда я только сейчас зарегистрировался и не имею к ним доступа, возможно вы имеете?

Хотел бы поинтересоваться за процедуру обращения к полиции, как все проходило, обращались в кибер полицию? Ну и что говорит полиция ведь по-сути займ вы брали, договор есть, выходит нужно платить? Каким образом вы стали потерпевшим
Был бы очень благодарен за помощь, возможно в личных сообщениях? Правда я только сейчас зарегистрировался и не имею к ним доступа, возможно вы имеете?
Ві повинні зрозуміти, що звернення до поліції або квберполіції - це марна робота. Ви ніяк не зміните своє становище і не позбудетесь роботи з оточенням. Ходить думка на форумі, що цих рєбят ті самі мусора і кришують. І панацеї з легким виходом з цього не існує. Якщо вам попадеться адекватний менеджер, який домовиться з вами на 1,5-2 тіла і у вас будуть кошти - то закривайте. Грошей нема. Терпіть, скоро вони затихнуть на деякий час.

Ві повинні зрозуміти, що звернення до поліції або квберполіції - це марна робота. Ви ніяк не зміните своє становище і не позбудетесь роботи з оточенням. Ходить думка на форумі, що цих рєбят ті самі мусора і кришують. І панацеї з легким виходом з цього не існує. Якщо вам попадеться адекватний менеджер, який домовиться з вами на 1,5-2 тіла і у вас будуть кошти - то закривайте. Грошей нема. Терпіть, скоро вони затихнуть на деякий час.
Я це розумію, але статус потерпілого допоможе легше пояснити оточенню за ситуацію, тому і цікавлюсь

Я це розумію, але статус потерпілого допоможе легше пояснити оточенню за ситуацію, тому і цікавлюсь
Полиция отпишется,а без внесения в ердр не будет статуса потерпевшего,для этого статуса нужен ердр,а что бы его получить я 2 месяца переписок и жалоб прошел

Полиция отпишется,а без внесения в ердр не будет статуса потерпевшего,для этого статуса нужен ердр,а что бы его получить я 2 месяца переписок и жалоб прошел
Мені дали і витяг з ЄРДР і висновок про визнання потерпілим
Після скарги в суд на бездіяльність поліцаїв)))

Біти на 56-й день зробили розсилку колажів оточенню, через скільки очікувати наступну? Хто скаже

Біти на 56-й день зробили розсилку колажів оточенню, через скільки очікувати наступну? Хто скаже
Колажі з вашими фото робили?
Тут у кожного по різному,можливо більше й не будуть колажі робити
Вже через місяць десь на 80-90 день за тіло пропонуватимуть

Кріпсі просрочення майже місяць, 2 день підряд роблять розсилку з паспортом і дзвінки рідним
З 350 тіла хочуть 1600

Полиция не поможет

Мені кріпсі пишуть і дзвонять вже ночами ,раніше такого не було

Назад
Угорі