fargo
Перевірений
- Дописи
- 18495
- Реакції
- 43791
- Бали
- 7215
fargo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
бывают и исключения!Да ладно...)
Ніколи не погоджусь з таким твердженням!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
бывают и исключения!Да ладно...)
Ніколи не погоджусь з таким твердженням!)
Повірте, що сильних і незалежних жінок набагато більше ніж чоловіків...бывают и исключения!
мне как всегда нравиться выражение ваших мыслей!сила женщины и мужчины разнесторонны по своему что то лучше получается у женщин что то лучше у мужчин!Повірте, що сильних і незалежних жінок набагато більше ніж чоловіків...
Якщо до сили волі і витривалості, природа додає ще й жіночу мудрість, то тільки в такому випадку чоловіче его переконане в тому, що воно дієздатне(а це виключно наша заслуга)...)))
А что будет с вами если начнут удасы вам и вашим родным слать например такие как мне и моим сегодня прислали это был полный трешь. Но родные нхй послали а я заебла так что он меня сам заблочил. А смс в вайбер такие. Все выставила в смс которые нам шлютУ меня тоже начало((( ужасно хреново
Спасибо. Очень жду. Тут с Вами намного легченужно время, постепенно начнёт включаться пофигизм, и вам значительно станет легче )
А на що не здатні ми???мне как всегда нравиться выражение ваших мыслей!сила женщины и мужчины разнесторонны по своему что то лучше получается у женщин что то лучше у мужчин!
Я сьогодні пів дня не їла...А что будет с вами если начнут удасы вам и вашим родным слать например такие как мне и моим сегодня прислали это был полный трешь. Но родные нах..й послали а я заебла так что он меня сам заблочил. А смс в вайбер такие. Все выставила в смс которые нам шлют
Какие конченые. Подростки с не благополучных семей. Как можно вообще додуматься до такогоА что будет с вами если начнут удасы вам и вашим родным слать например такие как мне и моим сегодня прислали это был полный трешь. Но родные нах..й послали а я заебла так что он меня сам заблочил. А смс в вайбер такие. Все выставила в смс которые нам шлют
женщины не могут многое!так же и мужчины не могут все что могут женщины!по поводу феминизма вы ошибаетесь!я писал вам что не надо обобщать мужчин!А на що не здатні ми???
Що жінки не можуть такого, на що спроможні чоловіки???
Зараз знову мене звинуватять у фемінізмі і змусять вибачатись...(((
Ну, нічого ж надприроднього в даних фото нема... Лишній раз ознайомили з анатомією людини...Какие конченые. Подростки с не благополучных семей. Как можно вообще додуматься до такого
Ок, домовились. Більше не буду...женщины не могут многое!так же и мужчины не могут все что могут женщины!по поводу феминизма вы ошибаетесь!я писал вам что не надо обобщать мужчин!
??? у вас какой срок по просрочкам? Это у меня сегодня был треш. Но я отпор дала. Нет не паники не ужаса мне поxА на що не здатні ми???
Що жінки не можуть такого, на що спроможні чоловіки???
Зараз знову мене звинуватять у фемінізмі і змусять вибачатись...(((
Я сьогодні пів дня не їла...
Я ще й не повечеряю...
Дякую, що нагадали.
Ви, як ніхто, піклуєтесь про мою фігуру!)))
Это малолетки по голосу был лет 17_19Какие конченые. Подростки с не благополучных семей. Как можно вообще додуматься до такого
Я уже й не пам'ятаю...??? у вас какой срок по просрочкам? Это у меня сегодня был треш. Но я отпор дала. Нет не паники не ужаса мне поx
Это малолетки по голосу был лет 17_19
Так а чего досих пор паритесь? Какие мфо вам гадости сделали кого нашли?Я уже й не пам'ятаю...
З листопада, здається, забила на всіх...)))
Считаю, что в таком случае - Вам нечего больше делать рядом с ним. Отпустите ситуацию и его заодно.Накриває не пускає цілий день. Опустошення,та втома все не йдуть. Думала витримаю,переборю.,. Ні.. накриває все гірше. І не такМФО,калли,як слова та дії людини з якою проживаєш життя.
Є чоловік,з яким я почуваюсь одинокою уже деякій час
Мовчати сил немає вже. Образи,єхідство,насмішки та крик. Висміювання перед колегами(працюємо разом)
Ми не маємо спільних інтересів,ми навіть не торкаємось один одного. ПРОПАЛИ ПОЧУТТЯ.
Навіть іскринка ледь ледь жевріє почуттів.
А хочеться вже хоч один день душевного спокою.
Навіть діти не радують, боюсь зірватись....
Курю....
Сьогодні на роботу в дві зміни працювати 16годин(понаднормово)йду щоб не бачити Його
Почуваю себе нитіком(пожалійте мене((((((). Витии хочеться!!!!
От Вам і в любові та біді,...тількі чуєш більш образи. Знаю заслужила,всіх підставила, не дала всім можливості бути щасливими. В мені змагаються дві частини:жінка та одинока жінка. Перемагає ---одинока...
Непотріб я
А хто вам сказав, що я парюсь???))Так а чего досих пор паритесь? Какие мфо вам гадости сделали кого нашли?
А ви нік на форумі не змінювали?????? у вас какой срок по просрочкам? Это у меня сегодня был треш. Но я отпор дала. Нет не паники не ужаса мне поx
Это малолетки по голосу был лет 17_19
А хто вам сказав, що я парюсь???))
Абсолютний і беззаперечний спокій!)))
У моєму випадку- ідентично зі всіма... Робили пакості- ССлоун, ГрошіВсім, ВашаГотівочка(допекли найбільше)... Телефонний терор всім оточуючим влаштували МістерМані... Обдзвонювали всіх однофамільців в моєму містечку...
А, наразі, все вже налагодилось- усім пояснила, інструкції надала...))
А ви нік на форумі не змінювали???
Толькочто. А готивочка обзванивала тоже всех?А хто вам сказав, що я парюсь???))
Абсолютний і беззаперечний спокій!)))
У моєму випадку- ідентично зі всіма... Робили пакості- ССлоун, ГрошіВсім, ВашаГотівочка(допекли найбільше)... Телефонний терор всім оточуючим влаштували МістерМані... Обдзвонювали всіх однофамільців в моєму містечку...
А, наразі, все вже налагодилось- усім пояснила, інструкції надала...))
А ви нік на форумі не змінювали???
Ні, телефонували виключно мені. А СМС і листи з повідомленням, що мене посадять відсилали багатьом...Толькочто. А готивочка обзванивала тоже всех?
По улице на почтовый адрес что вас посадят? бл я еще и живу в частном секторе значит и меня ждет этоНі, телефонували виключно мені. А СМС і листи з повідомленням, що мене посадять відсилали багатьом...
Аааа- дзвонили сусіду на стаціонарний ( це той факт, про який мені відомо), переконували, щоб він вплинув на мене, бо мені грозить ув'язнення... То він, добра душа, сказав, що виступає за їхній метод боротьби, бо, ніби, і їм я уже піднадоїла...)))
Так. Моїм сусідям... Мені пощастило з їх адекватністю і тим, що вони піддаються моєму впливу...)))По улице на почтовый адрес что вас посадят? б*я я еще и живу в частном секторе значит и меня ждет это
100%я вот почитал тему и подумал что нам мужчинам в этом плане легче как ни крути!