Что-то поднакрыло...

• Автор теми Автор теми Сонечко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Подруг не має. Не жаліти себе,хм,.. та не жалію... На ізнос себе доводжу... Запуталась,
Подруг немае?А та,з якою ви на днях посиденьки в барi влаштували?Адже вона може бути одна,але справжня.I ще. Скажiть менi,будь-ласка,що Вас змушуе залишатись поряд з таким чоловiком?Кохання?Не повiрю...Вiд такого вiдношення вiд кохання не залишаеться навiть слiду.Припинiть бути терпилою у всьому,полюбiть себе i все у Вас налаштуеться.

Тю... Як то нема подруг!?
А я...???
А ми...???
Пробачте,засранку))))) Реально трималася,перегружала себе. Да ще щось в мені сидить ,напевно дитяче-----образа. Ще панцирем не обросла. Дякую за підтримку. За ,,оплеухі'',за подсрачнікі )))))),особливо від ВАЛІКО))))).
Вдіти одежу від ДОЛЬЧЕ ГАБАННИ,і пойті, погулять?)))))).
Настрій набирає обертів в сторону пофігізму.
Дякую
Подруг немае?А та,з якою ви на днях посиденьки в барi влаштували?Адже вона може бути одна,але справжня.I ще. Скажiть менi,будь-ласка,що Вас змушуе залишатись поряд з таким чоловiком?Кохання?Не повiрю...Вiд такого вiдношення вiд кохання не залишаеться навiть слiду.Припинiть бути терпилою у всьому,полюбiть себе i все у Вас налаштуеться.
Та подруга на курорті,в Єгипті
Не кохаю,а може кохаю, ?надіюсь . д*pa,не д*pa?.. запуталась

Пробачте,засранку))))) Реально трималася,перегружала себе. Да ще щось в мені сидить ,напевно дитяче-----образа. Ще панцирем не обросла. Дякую за підтримку. За ,,оплеухі'',за подсрачнікі )))))),особливо від ВАЛІКО))))).
Дякую

:acute::drinks:??:metal:

Я сьогодні почула польську пісню Andre-Александра. Весільна,але в голову зразу влізла. Мамі,дітям теж сподобалася

Тримаймося))))

Как начну с утра обдумывать суммы моих долгов и террор на целый день и жить не хочу,не знаю как выбратся с этой ямы.К обеду нахожу в себе силы бороться с любой силой ради своей мамы и дочки.
Держись девочки мы сильнее чем они все вместе взятые.Может кто то желает на понедельник устроить день террора какой нибудь МФО?Пишите в лс

Как начну с утра обдумывать суммы моих долгов и террор на целый день и жить не хочу,не знаю как выбратся с этой ямы.К обеду нахожу в себе силы бороться с любой силой ради своей мамы и дочки.
Держись девочки мы сильнее чем они все вместе взятые.Может кто то желает на понедельник устроить день террора какой нибудь МФО?Пишите в лс
я вот почитал тему и подумал что нам мужчинам в этом плане легче как ни крути!

Начинайте день с мыслей о чем нибудь или о ком нибудь приятном.Не думайте о плохом.Какой террор?Зачем террор с понедельника?

я вот почитал тему и подумал что нам мужчинам в этом плане легче как ни крути!
Вы нахрен шлёте их с большей легкостью.
Мы более терпеливее.Терпим и себя терзаем.
Начинайте день с мыслей о чем нибудь или о ком нибудь приятном.Не думайте о плохом.Какой террор?Зачем террор с понедельника?
Хочу поназванивать им как они мои родным.Выберу одних и целый день звонить буду и чушь нести.А у меня на неизвестные входящие блок.

Дякую
Ну это мне уже больше нравится. А то раскисла. Так, конечно, DG. Чёлку на бекрень, лабутени и от бедра, нужно сходить себя любимую выгулять, гульнуть на полную. Забить на всё и на всех(ну детки не в счёт) и пусть весь мир подождёт.

Накриває не пускає цілий день. Опустошення,та втома все не йдуть. Думала витримаю,переборю.,. Ні.. накриває все гірше. І не такМФО,калли,як слова та дії людини з якою проживаєш життя.
Є чоловік,з яким я почуваюсь одинокою уже деякій час
Мовчати сил немає вже. Образи,єхідство,насмішки та крик. Висміювання перед колегами(працюємо разом)
Ми не маємо спільних інтересів,ми навіть не торкаємось один одного. ПРОПАЛИ ПОЧУТТЯ.
Навіть іскринка ледь ледь жевріє почуттів.
А хочеться вже хоч один день душевного спокою.
Навіть діти не радують, боюсь зірватись....
Курю....
Сьогодні на роботу в дві зміни працювати 16годин(понаднормово)йду щоб не бачити Його
Почуваю себе нитіком(пожалійте мене((((((). Витии хочеться!!!!
От Вам і в любові та біді,...тількі чуєш більш образи. Знаю заслужила,всіх підставила, не дала всім можливості бути щасливими. В мені змагаються дві частини:жінка та одинока жінка. Перемагає ---одинока...
Непотріб я
І в мене те саме. Сьогодні цілий день реву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі