Что-то поднакрыло...

• Автор теми Автор теми Сонечко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
бывают и исключения!
Повірте, що сильних і незалежних жінок набагато більше ніж чоловіків...
Якщо до сили волі і витривалості, природа додає ще й жіночу мудрість, то тільки в такому випадку чоловіче его переконане в тому, що воно дієздатне(а це виключно наша заслуга)...)))

То что нам бывает плохо это естественно мы же люди а не роботы,просто нужно брать себя в руки,как то двигаться дальше,конечно когда есть поддержка близких то намного легче,а если нет то нужно быть сильными всем каллам и бедам назло.Если дома не поддерживают то поддержат здесь.Никто из нас не думал что окажется в подобной ситуации,так что те кто осуждают пусть не зарекаются!!А винить себя это глупо ,потому что уже ничего назад не вернёшь,что сделано то сделано.Так что нужно идти вперед,ведь рано или поздно этот период закончится,а нервные клетки и потерянное на расстройство время никак не вернёшь

Повірте, що сильних і незалежних жінок набагато більше ніж чоловіків...
Якщо до сили волі і витривалості, природа додає ще й жіночу мудрість, то тільки в такому випадку чоловіче его переконане в тому, що воно дієздатне(а це виключно наша заслуга)...)))
мне как всегда нравиться выражение ваших мыслей!сила женщины и мужчины разнесторонны по своему что то лучше получается у женщин что то лучше у мужчин!

У меня тоже начало((( ужасно хреново
А что будет с вами если начнут удасы вам и вашим родным слать например такие как мне и моим сегодня прислали это был полный трешь. Но родные нхй послали а я заебла так что он меня сам заблочил. А смс в вайбер такие. Все выставила в смс которые нам шлют

мне как всегда нравиться выражение ваших мыслей!сила женщины и мужчины разнесторонны по своему что то лучше получается у женщин что то лучше у мужчин!
А на що не здатні ми???
Що жінки не можуть такого, на що спроможні чоловіки???

Зараз знову мене звинуватять у фемінізмі і змусять вибачатись...(((
А что будет с вами если начнут удасы вам и вашим родным слать например такие как мне и моим сегодня прислали это был полный трешь. Но родные нах..й послали а я заебла так что он меня сам заблочил. А смс в вайбер такие. Все выставила в смс которые нам шлют
Я сьогодні пів дня не їла...
Я ще й не повечеряю...
Дякую, що нагадали.
Ви, як ніхто, піклуєтесь про мою фігуру!)))

А что будет с вами если начнут удасы вам и вашим родным слать например такие как мне и моим сегодня прислали это был полный трешь. Но родные нах..й послали а я заебла так что он меня сам заблочил. А смс в вайбер такие. Все выставила в смс которые нам шлют
Какие конченые. Подростки с не благополучных семей. Как можно вообще додуматься до такого

А на що не здатні ми???

женщины не могут многое!так же и мужчины не могут все что могут женщины!по поводу феминизма вы ошибаетесь!я писал вам что не надо обобщать мужчин!

Какие конченые. Подростки с не благополучных семей. Как можно вообще додуматься до такого
Ну, нічого ж надприроднього в даних фото нема... Лишній раз ознайомили з анатомією людини...
женщины не могут многое!так же и мужчины не могут все что могут женщины!по поводу феминизма вы ошибаетесь!я писал вам что не надо обобщать мужчин!
Ок, домовились. Більше не буду...
Хоча жодна особа сильної статі не змусила мене сумніватись в моїх переконаннях... Прикро...

А на що не здатні ми???

Я сьогодні пів дня не їла...
Я ще й не повечеряю...
Дякую, що нагадали.
Ви, як ніхто, піклуєтесь про мою фігуру!)))
??? у вас какой срок по просрочкам? Это у меня сегодня был треш. Но я отпор дала. Нет не паники не ужаса мне поx
Это малолетки по голосу был лет 17_19

??? у вас какой срок по просрочкам? Это у меня сегодня был треш. Но я отпор дала. Нет не паники не ужаса мне поx

Я уже й не пам'ятаю...
З листопада, здається, забила на всіх...)))

Накриває не пускає цілий день. Опустошення,та втома все не йдуть. Думала витримаю,переборю.,. Ні.. накриває все гірше. І не такМФО,калли,як слова та дії людини з якою проживаєш життя.
Є чоловік,з яким я почуваюсь одинокою уже деякій час
Мовчати сил немає вже. Образи,єхідство,насмішки та крик. Висміювання перед колегами(працюємо разом)
Ми не маємо спільних інтересів,ми навіть не торкаємось один одного. ПРОПАЛИ ПОЧУТТЯ.
Навіть іскринка ледь ледь жевріє почуттів.
А хочеться вже хоч один день душевного спокою.
Навіть діти не радують, боюсь зірватись....
Курю....
Сьогодні на роботу в дві зміни працювати 16годин(понаднормово)йду щоб не бачити Його
Почуваю себе нитіком(пожалійте мене((((((). Витии хочеться!!!!
От Вам і в любові та біді,...тількі чуєш більш образи. Знаю заслужила,всіх підставила, не дала всім можливості бути щасливими. В мені змагаються дві частини:жінка та одинока жінка. Перемагає ---одинока...
Непотріб я
Считаю, что в таком случае - Вам нечего больше делать рядом с ним. Отпустите ситуацию и его заодно.

Так а чего досих пор паритесь? Какие мфо вам гадости сделали кого нашли?
А хто вам сказав, що я парюсь???))
Абсолютний і беззаперечний спокій!)))
У моєму випадку- ідентично зі всіма... Робили пакості- ССлоун, ГрошіВсім, ВашаГотівочка(допекли найбільше)... Телефонний терор всім оточуючим влаштували МістерМані... Обдзвонювали всіх однофамільців в моєму містечку...
А, наразі, все вже налагодилось- усім пояснила, інструкції надала...))

А ви нік на форумі не змінювали???

Останнє редагування:
У моєму випадку- ідентично зі всіма... Робили пакості- ССлоун, ГрошіВсім, ВашаГотівочка(допекли найбільше)... Телефонний терор всім оточуючим влаштували МістерМані... Обдзвонювали всіх однофамільців в моєму містечку...

Толькочто. А готивочка обзванивала тоже всех?

Толькочто. А готивочка обзванивала тоже всех?
Ні, телефонували виключно мені. А СМС і листи з повідомленням, що мене посадять відсилали багатьом...
Аааа- дзвонили сусіду на стаціонарний ( це той факт, про який мені відомо), переконували, щоб він вплинув на мене, бо мені грозить ув'язнення... То він, добра душа, сказав, що виступає за їхній метод боротьби, бо, ніби, і їм я уже піднадоїла...)))

Ні, телефонували виключно мені. А СМС і листи з повідомленням, що мене посадять відсилали багатьом...
Аааа- дзвонили сусіду на стаціонарний ( це той факт, про який мені відомо), переконували, щоб він вплинув на мене, бо мені грозить ув'язнення... То він, добра душа, сказав, що виступає за їхній метод боротьби, бо, ніби, і їм я уже піднадоїла...)))
По улице на почтовый адрес что вас посадят? бл я еще и живу в частном секторе значит и меня ждет это

По улице на почтовый адрес что вас посадят? б*я я еще и живу в частном секторе значит и меня ждет это
Так. Моїм сусідям... Мені пощастило з їх адекватністю і тим, що вони піддаються моєму впливу...)))
Игривая, а який ваш самий перший нік був???
Бо, щось, я заплуталась...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі