Моя думка,що всі ці думки про суїцид,поганий настрій,коли катастрофічно накриває,дипрессії...це все тому,що ми робимо себе у всьому винними! Так було наприклад в мене,доки я ненатрапила на цей форум,я думала,що одна така,що я нерозумна,що винна в усьому на світі!Срах та сором переповняв й затмарював весь здоровий глузд!Життя втратило сенс,навіть (хай Бог та дітки простить) діти і все та всі почало дратувати!Один настрій мінявся на інший щохвилини!Але коли я тут "виговорилася", стало набагато легше,багато форумчан підтримали й дали не погані поради,за що я всім дуже вдячна,хоча й була певна критика))Я просто зрозуміла одне,я весь час була в ролі " жертви",сама себе гнітила й у всьому винила,через це й були психологічні атаки,та завдяки цьому ж таки форуму прийшло розуміння,що по великому рахунку ніхто з нас не виннен,що ми зарез в такій ситуації,так,допустилися помилок,але ніхто ж не хотів і навіть спочатку не міг допустити думки,що можна буде опинитися в такій фінансовій *опі.Тому потрібно сприймати цей факт,як новий виклик долі))І головне,що коли ми разом,тоді ми сила!Я часто думаю,скільки ще таких "боржників" в Україні є,і котрі можливо нажаль самі в цій ситуації,як цим людям тяжко,тому хотілося б щоб більше людей знало,що вони не одні такі,й також отримали підтримку,а не в самоті з думками думали про суїциди...