Что-то поднакрыло...

• Автор теми Автор теми Сонечко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вже давно науково доведено, що жіночу стать вже ніяк не можна називати "слабкою".
Хіба що як вона сама дозволятиме чоловіку відчувати поруч себе "сильною" статтю.
Стереотипи минулого, які скоро зникнуть.
Дякую вам за підтримку!)
Не очікувала...)

Держалась больше года со всеми этими кредитами - 13 МФО: пролонгации, частичное погашение, снова пролонгации и опять частичное..... А от этого долги не уменьшаются.... Держалась как стойкий оловянный солдатик и вот сегодня с 7 утра накрыло! Хочется бежать на край света..... Паническая атака.... Аж дышать тяжело...
Спокуха)) узбагойтесь. Это мелочи все)

Я думаю что это к сожалению...
Ой...
Спокон віків жінки боролись за своє визнання...
Для чого зараз давати задню???
Ми сильні, незалежні, спроможні на будь які вчинки і подвиги ...
Не прибідняйтесь!!!

Вже давно науково доведено, що жіночу стать вже ніяк не можна називати "слабкою".
Хіба що як вона сама дозволятиме чоловіку відчувати поруч себе "сильною" статтю.
Стереотипи минулого, які скоро зникнуть.
да и еще доказано что женщина которая совершает убийство делает данное деяние по отношению к любимому человеку в 90% случаев!страшно иногда подумать что там в голове твориться!

да и еще доказано что женщина которая совершает убийство делает данное деяние по отношению к любимому человеку в 90% случаев!страшно иногда подумать что там в голове твориться!
Бійтеся нас...))):triniti:

Подруг немае?А та,з якою ви на днях посиденьки в барi влаштували?Адже вона може бути одна,але справжня.I ще. Скажiть менi,будь-ласка,що Вас змушуе залишатись поряд з таким чоловiком?Кохання?Не повiрю...Вiд такого вiдношення вiд кохання не залишаеться навiть слiду.Припинiть бути терпилою у всьому,полюбiть себе i все у Вас налаштуеться.
А я вообще в кохання не верю))

Тараканы они такие. Бунтари)))

Моя думка,що всі ці думки про суїцид,поганий настрій,коли катастрофічно накриває,дипрессії...це все тому,що ми робимо себе у всьому винними! Так було наприклад в мене,доки я ненатрапила на цей форум,я думала,що одна така,що я нерозумна,що винна в усьому на світі!Срах та сором переповняв й затмарював весь здоровий глузд!Життя втратило сенс,навіть (хай Бог та дітки простить) діти і все та всі почало дратувати!Один настрій мінявся на інший щохвилини!Але коли я тут "виговорилася", стало набагато легше,багато форумчан підтримали й дали не погані поради,за що я всім дуже вдячна,хоча й була певна критика))Я просто зрозуміла одне,я весь час була в ролі " жертви",сама себе гнітила й у всьому винила,через це й були психологічні атаки,та завдяки цьому ж таки форуму прийшло розуміння,що по великому рахунку ніхто з нас не виннен,що ми зарез в такій ситуації,так,допустилися помилок,але ніхто ж не хотів і навіть спочатку не міг допустити думки,що можна буде опинитися в такій фінансовій *опі.Тому потрібно сприймати цей факт,як новий виклик долі))І головне,що коли ми разом,тоді ми сила!Я часто думаю,скільки ще таких "боржників" в Україні є,і котрі можливо нажаль самі в цій ситуації,як цим людям тяжко,тому хотілося б щоб більше людей знало,що вони не одні такі,й також отримали підтримку,а не в самоті з думками думали про суїциди...

Товарищи расслабьтесь))) случилась алилуя)) меня банк продает коллекторам)
Короче втухивают им фуфло. У меня в данной конторе три МФО и я броня. В суд идти не захотели, значит у меня списали долгов ещё на 30000 гривен

Я думаю что это к сожалению...

А я особисто не вбачаю в цьому великої проблеми.Чоловік має бути поруч жінки як надійне плече і партнер в усіх життєвих ситуаціях,але і чоловік хоче бачити поруч себе розумну, цілеспрямовану і жадану жінку.Тільки при балансі і взаємоповазі у відносинах формуються міцні і незламні почуття,які і перетворюють нас в "міцних горішків" а Вас в тендітних і розумних "других половинок".
Але в багатьох випадках нажаль чоловіча стать "самостверджується" з позиції "кто сильнее - тот и прав"...
А кулі - я ж Мужчина.Я Лев...
А лев (той що в африканській савані) по суті хто? - Трутень. Він ніхєра не робить, лежить в затінку і чекає поки левиця вполює здобич, потім пришкутильгає, рикне два рази, пожере, висереться і пофігачить далі гривою трусити належачи в затінку))
Може алегорія не "фист файна" вийшла, але пробачте - я все таки не літератор))

Ну ну)) звучит как угроза))
Ти ж знаєш, що я тобі бажаю лиш добра...)))
В тебе є два варіанти:
1)Не злити мене.
2)Якщо розізлиш- тікати)))
А я особисто не вбачаю в цьому великої проблеми.Чоловік має бути поруч жінки як надійне плече і партнер в усіх життєвих ситуаціях,але і чоловік хоче бачити поруч себе розумну, цілеспрямовану і жадану жінку.Тільки при балансі і взаємоповазі у відносинах формуються міцні і незламні почуття,які і перетворюють нас в "міцних горішків" а Вас в тендітних і розумних "других половинок".
Але в багатьох випадках нажаль чоловіча стать "самостверджується" з позиції "кто сильнее - тот и прав"...
А кулі - я ж Мужчина.Я Лев...
А лев (той що в африканській савані) по суті хто? - Трутень. Він ніхєра не робить, лежить в затінку і чекає поки левиця вполює здобич, потім пришкутильгає, рикне два рази, пожере, висереться і пофігачить далі гривою трусити належачи в затінку))
Може алегорія не "фист файна" вийшла, але пробачте - я все таки не літератор))
Моя повага до вас безгранична!!!)))

Ти ж знаєш, що я тобі бажаю лиш добра...)))
В тебе є два варіанти:
1)Не злити мене.
2)Якщо розізлиш- тікати)))
Тікати куди? Тобі в обійми? Я правильно зрозумів?))
Втікати куди? Тобі в обійми? Я правильно зрозумів?))
Тоді буду злити і втікати))

Товарищи расслабьтесь))) случилась алилуя)) меня банк продает коллекторам)
Короче втухивают им фуфло. У меня в данной конторе три МФО и я броня. В суд идти не захотели, значит у меня списали долгов ещё на 30000 гривен

Вітання !!! Ще мінус один "боец невидимого фронта" ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі