Что делать, если кредит просрочен и насчитали проценты?

• Автор теми Автор теми Уставший
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 10K
6 днів але сьогодні подзвонили сказала що я вкрала в них гроші! І що будуть всіх обдзвонювати як подзвонять мені на роботу то мені капєц

мені на 5 день просрочки те ж саме ліпили,що я шахрайка і привласнила чужі кошти,що вони вже позов підготували,а коли я ім сказала щоб продивились історію моіх платежів і що я ім з 2500 тіла вже віддала близько 6000,то вона спригнула одразу й кинула трубку. На другий день знову подзвонила шо всьооо вони вже йідуть по прописці "дом апєчативать" і т.д. Ви ж зрозумійте,вони шукають будь_який спосіб Вас психологічно знищити,аби ви здались і віддали все що у вас є,з пеньою,штрафами і т.д. Я спілкувалась з адвокатом,в якого знайомий фін.директор якоісь з цих контор,так він говорить,що якщо візьмуть 10 чоловік кредит, 9 з яких не повернуть,то вони з одного,знайдучи психологічно слабкі місця, стягнуть за всіх 9,які не віддали.

Выселят на Марс и заставят сменить религию)
Що я зроблю що я психічка! Просто крім того проблем багато чоловік впав з рештовки везуть додому не знаю чого чекати хвора дитина! Підтримки немає грошей немає я не знаю що робити от в нерви не витримують

мені на 5 день просрочки те ж саме ліпили,що я шахрайка і привласнила чужі кошти,що вони вже позов підготували,а коли я ім сказала щоб продивились історію моіх платежів і що я ім з 2500 тіла вже віддала близько 6000,то вона спригнула одразу й кинула трубку. На другий день знову подзвонила шо всьооо вони вже йідуть по прописці "дом апєчативать" і т.д. Ви ж зрозумійте,вони шукають будь_який спосіб Вас психологічно знищити,аби ви здались і віддали все що у вас є,з пеньою,штрафами і т.д. Я спілкувалась з адвокатом,в якого знайомий фін.директор якоісь з цих контор,так він говорить,що якщо візьмуть 10 чоловік кредит, 9 з яких не повернуть,то вони з одного,знайдучи психологічно слабкі місця, стягнуть за всіх 9,які не віддали.
В мене тіло 7 і пролонгацій я не робила

Мені написали що якщо не оплачу то заблокують і мені не треба буде тоді платити

Блин, люди не поверите вообще ни манивео ни кредит+ не звонят( СМС-ки шлют. А у меня скоро месяц просрочки. Сказал, шо в армию ухожу. И чет перестали наяривать.

Пише мені та д*pa з кредит + що готують мою справу в правоохороні органи! Я питаюся в неї де можна взяти договір а вона пише шахрайство я питаю їх юридичну адресу а вона далі шахрайство

Да не бойтесь вы .Максимум вас будут зaдpaчивaть звонками,ваших родных и знакомых .Никакие группы не приедут,никто вас не имеет права заставлять платить.Полиция к кредитам вообще отношения не имеет,только суд.В суд подают редко.И то ,суд это не проблема.Проблема ,что на вас будут давить психологически и всех кого найдут из вашей родни и знакомых.Соц. сети закрыть,фото скрыть.

Пише мені та д*pa з кредит + що готують мою справу в правоохороні органи! Я питаюся в неї де можна взяти договір а вона пише шахрайство я питаю їх юридичну адресу а вона далі шахрайство

напевно це та ж прибита,що й мені дзвонила,бо те ж саме,і слова не давала сказати,зі своім шахрайством і "воровством". Побажайте ім удачі,з йіхньою підготовкою (перепрошую буква"йі" відсутня)

договір мав би бути в особистому кабінеті,якщо не помиляюсь,розділ “документи”,я там свій знайшла

добрый день! lдайте совет что делать, звонит Андрей с кредит плюс говорит такое что на голову не налазит, и жене тоже звонит угрожает. Дело в том что есть там займ на 2000 я пол года пролонгировал на суму 7600, теперь месяц просрочка, сказал что я должен его братка, знает сколько у меня таких займов и так дальше, звонил сестре, есле позвонит на работу ето будет пи-з я останусь без ее. Звонил начальник СБ сказал что списыват с 5100 на 4100 и все он ни в какую говорит что и так списали до 4100, и нацком мне не поможет, потом опять звонил Андрей **..т мозг, что делать подскажет пожалуйста ?
у Мене просрочка два місяці тіло 2000 росли проценти до 5700 теж приходили смс що списують до 4100 більше не можуть написав у нацком тепер сума у кабінеті бачу що 2725 і не міняється звонив Андрій і сказав що списали я сказав що я вам пролонгаціями заплатив більше 10000 чекаю рішення нацкому,

у Мене просрочка два місяці тіло 2000 росли проценти до 5700 теж приходили смс що списують до 4100 більше не можуть написав у нацком тепер сума у кабінеті бачу що 2725 і не міняється звонив Андрій і сказав що списали я сказав що я вам пролонгаціями заплатив більше 10000 чекаю рішення нацкому,
будет ответ ,напишите какой

будет ответ ,напишите какой
Обов,язково напишу,та вони тільки вчули про нацком три раза проценти уменшували

добрый день! lдайте совет что делать, звонит Андрей с кредит плюс говорит такое что на голову не налазит, и жене тоже звонит угрожает. Дело в том что есть там займ на 2000 я пол года пролонгировал на суму 7600, теперь месяц просрочка, сказал что я должен его братка, знает сколько у меня таких займов и так дальше, звонил сестре, есле позвонит на работу ето будет пи-з я останусь без ее. Звонил начальник СБ сказал что списыват с 5100 на 4100 и все он ни в какую говорит что и так списали до 4100, и нацком мне не поможет, потом опять звонил Андрей **..т мозг, что делать подскажет пожалуйста ?
Напишіть у нацком і їм теж скажіть, що чекаєте рішення тоді заплачу,аналогічна ситуація у мене була тіло 2000 просрочка уже 2 міс.спригнули до тіла +% і все неміняються цифри а по пролонгаціям зробив около 10000

Ой ні ,кредит брати щоб ці закрити , це ні в якому разі не робіть цього

Ось, порадили програму , я закачала , і знайшла через неї чм0 з кредит плюс , яке мені погрожувало і рідним

А представлявся Валерій

Напишу йому у ФБ , чи не стидно йому тероризувати людей.....може з Полтави хтось його знає
Яка це програмка

Назад
Угорі