Что делать, если кредит просрочен и насчитали проценты?

• Автор теми Автор теми Уставший
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 10K
Всім привіт)))У мене теж назріває з ними конфлікт,ще й у подвійному о'бємі.У мене тіло 2000,чоловіка 3000.Пролонгації не робила,зупинилася вчасно.Тільки що спілкувалася з їхніми представниками,так вони й двух слів до кучи не зв'яжуть.А я така сповнена сил після вчорашнього вебінару,та бідні не витримали і трубку поклали)))

Між іншим теж писала їм на пошу,ще до просрочки хотіла домовитись,та бачу не судьба.Тоді хай чекають з моря погоди.

аналогично.... писала им на почту, про реструкторизацию, потом позвонила, но там сказали, что не рассматривают такое, до просрочки... я ответила, что потом уже я не буду рассматривать, когда суммы будут космические
Я навіть не розраховувала на їхню лояльність...
В один прекрасний момент перестала платити і все... Нехай тепер вони очікують, коли моя думка зміниться...

Ой ні ,кредит брати щоб ці закрити , це ні в якому разі не робіть цього

Ось, порадили програму , я закачала , і знайшла через неї чм0 з кредит плюс , яке мені погрожувало і рідним

А представлявся Валерій

Напишу йому у ФБ , чи не стидно йому тероризувати людей.....може з Полтави хтось його знає
А що вас за програмка такп

Просто те кто звонит это номер 6,как говорил Глеб Жиглов,попки ,решают начальники ,они могут только передать Ваши требования

Мама сина, я им вообще нихрена не верну, сейчас всем прямо так и говорю... угрозы были, вымагательство было, теперь досвиданье, нихрена вы не получите... с долгом несогласна идите в суд.

Orusia89, ну почалось!!!!!
Яке вішатись???? Чого вішатись?????
Ви ж не маєте гарантії, що вони подзвонять...
Мені здається, що вони не будуть, у вас просрочка мала, вони просто залякують...

Назад
Угорі