Карамбулька
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1175
- Реакції
- 918
- Бали
- 5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та ви що ? А яка у вас просрочка?Всьо йду вішатися
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та ви що ? А яка у вас просрочка?Всьо йду вішатися
6 днів але сьогодні подзвонили сказала що я вкрала в них гроші! І що будуть всіх обдзвонювати як подзвонять мені на роботу то мені капєцТа ви що ? А яка у вас просрочка?
да не слушайте вы их бредни.... в вашем случае, лучше вообще не отвечать на звонки.... уж очень впечатлительная6 днів але сьогодні подзвонили сказала що я вкрала в них гроші! І що будуть всіх обдзвонювати як подзвонять мені на роботу то мені капєц
Легко вам говорити мені не можна щоб дзвонили на роботуда не слушайте вы их бредни.... в вашем случае, лучше вообще не отвечать на звонки.... уж очень впечатлительная
Ну якщо 6 днів , то точно не подзвонять ,я думала велика у вас просрочка... Та вони всі так говорять, залякують.. А кредит плюс через кілька місяців , самі попросять тіло сплатити, тут багато писали на форумі6 днів але сьогодні подзвонили сказала що я вкрала в них гроші! І що будуть всіх обдзвонювати як подзвонять мені на роботу то мені капєц
Ну якщо 6 днів , то точно не подзвонять ,я думала велика у вас просрочка... Та вони всі так говорять, залякують.. А кредит плюс через кілька місяців , самі попросять тіло сплатити, тут багато писали на форумі
Карамбулька, Orusia89, я ніде на форумі не зустрічала, щоб Кредит + дзвонили на роботу.
от этого вы себя не застрахуете.... могут звонить и на работу, и на все номера, которые найдут, а могут и не найти, смотря какая работа и легко или найти информацию....Розказала мені на яку суму в мене борги і на яку прсрочка і чкщо до 1 не оплачу то всі про це будуть знати
Легко вам г
Легко вам говорити мені не можна щоб дзвонили на роботу
я на ето надеюсьНу якщо 6 днів , то точно не подзвонять ,я думала велика у вас просрочка... Та вони всі так говорять, залякують.. А кредит плюс через кілька місяців , самі попросять тіло сплатити, тут багато писали на форумі
вы думаете мне можно что б звонили... есле позвонят я буду без работы как то ))Розказала мені на яку суму в мене борги і на яку прсрочка і чкщо до 1 не оплачу то всі про це будуть знати
Легко вам г
Легко вам говорити мені не можна щоб дзвонили на роботу
от этого вы себя не застрахуете.... могут звонить и на работу, и на все номера, которые найдут, а могут и не найти, смотря какая работа и легко или найти информацию....
В мене до чоловіка тільки також, більше ні до кого не дзвонили за 4 місяціВ мене мандраж
не общайтесь больше с ними.... в большинстве случаев просто пугалки.... если почувствуют вашу слабую сторону будут именно туда и давитьЛікарня
Тато хворий! Як подзвонять боюсь щоб приступу не було! Я не витримаюВ мене до чоловіка тільки також, більше ні до кого не дзвонили за 4 місяці
держитесь!!!! своим страхом вы только притягиваете.... какой есть вариант? по вашему мнению.... вы можете что то изменить в данной ситуации? если нет, зачем грызть себя? от этого никому легче не станет....Тато хворий! Як подзвонять боюсь щоб приступу не було! Я не витримаю
Все буде добре , вони зараз стали менше агресивні, ніж раніше ..... Ось в мене 20 мфо , а знайшли тільки чоловіка , маму і брата , за 4 місяці, і то через вайбер , і тільки 3 мфо ... Зараз взагалі ні докого не дзвонять , тільки до менеЯка я д*pa
мені пише кредит плюс що посадять мене по 192,190 і222ККЯка я д*pa
Ой, тай мені писали , не звертайте на це увагу , а зараз в смссках просять подзвонити , бо хочуть списати частину боргумені пише кредит плюс що посадять мене по 192,190 і222КК