Что делать, если кредит просрочен и насчитали проценты?

• Автор теми Автор теми Уставший
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 10K
6 днів але сьогодні подзвонили сказала що я вкрала в них гроші! І що будуть всіх обдзвонювати як подзвонять мені на роботу то мені капєц
да не слушайте вы их бредни.... в вашем случае, лучше вообще не отвечать на звонки.... уж очень впечатлительная

Розказала мені на яку суму в мене борги і на яку прсрочка і чкщо до 1 не оплачу то всі про це будуть знати

Легко вам г
да не слушайте вы их бредни.... в вашем случае, лучше вообще не отвечать на звонки.... уж очень впечатлительная
Легко вам говорити мені не можна щоб дзвонили на роботу

6 днів але сьогодні подзвонили сказала що я вкрала в них гроші! І що будуть всіх обдзвонювати як подзвонять мені на роботу то мені капєц
Ну якщо 6 днів , то точно не подзвонять ,я думала велика у вас просрочка... Та вони всі так говорять, залякують.. А кредит плюс через кілька місяців , самі попросять тіло сплатити, тут багато писали на форумі

Та вже до чоловіка дзвонила
Ну якщо 6 днів , то точно не подзвонять ,я думала велика у вас просрочка... Та вони всі так говорять, залякують.. А кредит плюс через кілька місяців , самі попросять тіло сплатити, тут багато писали на форумі

Orusia89, заспокойтесь. Вони на вас просто сильно вплинули. Не розмовляйте більше з ними.

Розказала мені на яку суму в мене борги і на яку прсрочка і чкщо до 1 не оплачу то всі про це будуть знати

Легко вам г

от этого вы себя не застрахуете.... могут звонить и на работу, и на все номера, которые найдут, а могут и не найти, смотря какая работа и легко или найти информацию....

я на ето надеюсь

Легко вам г

вы думаете мне можно что б звонили... есле позвонят я буду без работы как то ))

Тато хворий! Як подзвонять боюсь щоб приступу не було! Я не витримаю
держитесь!!!! своим страхом вы только притягиваете.... какой есть вариант? по вашему мнению.... вы можете что то изменить в данной ситуации? если нет, зачем грызть себя? от этого никому легче не станет....

Все буде добре , вони зараз стали менше агресивні, ніж раніше ..... Ось в мене 20 мфо , а знайшли тільки чоловіка , маму і брата , за 4 місяці, і то через вайбер , і тільки 3 мфо ... Зараз взагалі ні докого не дзвонять , тільки до мене

Назад
Угорі