Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не треба воно тобі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба воно тобі
Тут серйозна дискусія,а тобі аби поржать
Тут серйозна дискусія,а тобі аби поржать

Прийшли дізнатись, як ходити наліво, щоб партнер не дізнався?Мы не Ани![]()
Прийшли дізнатись, як ходити наліво, щоб партнер не дізнався?
А ну швидко додому!!!!
Та ну. Послухаємо жіночу думку про наш невиліковний кобелізм.Прийшли дізнатись, як ходити наліво, щоб партнер не дізнався?
А ну швидко додому!!!!
Це певно рідкісний видЯ,наприклад,розумію,що може сподобатись інша жінка,може встати на іншу, але чи вартий такий зальотний сеkс стосунків, які можуть бути зруйновані із-за цього..Це капець..Треба шукати усвідомлених чоловіків..Сподіваюсь,що вони ще залишились

Саме смішніше, з ким зраджують чоловіки?Та ну. Послухаємо жіночу думку про наш невиліковний кобелізм.
неприємний той факт,що для багатьох - це окей )) нещодавно з одним знайомилась і ми обговорювали цю тему... Кричав,що це природа.. Телепень.. Типу завчасно попереджає,що *лядун -скакун ))Це певно рідкісний вид![]()
![]()
![]()
не всі вірні ,але думаю відсоток вищий ))) одне можу сказати,подружки які пробачали зраду - самі ходили наліво)) для них такі стосунки - це окей., а сеkс- це фігня )тСаме смішніше, з ким зраджують чоловіки?
Якщо жінки всі вірні.
Це певно рідкісний вид![]()
![]()
![]()
Не може бути відсоток вищий, 100% чоловіків, зраджують з 100% жінок, якщо вони гетеросексуальні. Тому в зраді одинаково винуваті як чоловіки, так і жінки.не всі вірні ,але думаю відсоток вищий ))) одне можу сказати,подружки які пробачали зраду - самі ходили наліво)) для них такі стосунки - це окей., а сеkс- це фігня )т
[HIDE]Гато може купи вже їй ту пательнюНе може бути відсоток вищий, 100% чоловіків, зраджують з 100% жінок, якщо вони гетеросексуальні. Тому в зраді одинаково винуваті як чоловіки, так і жінки.
Зрада немає статі, це просто зрада.
Ага,ага. Плавали,знаємЦе лише картинка![]()
З такою пикою на ліво не походиш
[POSTS=5000]Мудра рже на всю хату в голосінуЗ такою пикою на ліво не походиш
[/POSTS]