Чому чоловіки ходять наліво?

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 4K
Не треба воно тобі
1698083221946.webp

Я,наприклад,розумію,що може сподобатись інша жінка,може встати на іншу, але чи вартий такий зальотний сеkс стосунків, які можуть бути зруйновані із-за цього..Це капець..Треба шукати усвідомлених чоловіків..Сподіваюсь,що вони ще залишились

Я,наприклад,розумію,що може сподобатись інша жінка,може встати на іншу, але чи вартий такий зальотний сеkс стосунків, які можуть бути зруйновані із-за цього..Це капець..Треба шукати усвідомлених чоловіків..Сподіваюсь,що вони ще залишились
Це певно рідкісний вид :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Це певно рідкісний вид :ahaha: :ahaha: :ahaha:
неприємний той факт,що для багатьох - це окей )) нещодавно з одним знайомилась і ми обговорювали цю тему... Кричав,що це природа.. Телепень.. Типу завчасно попереджає,що *лядун -скакун ))
Саме смішніше, з ким зраджують чоловіки?
Якщо жінки всі вірні.
не всі вірні ,але думаю відсоток вищий ))) одне можу сказати,подружки які пробачали зраду - самі ходили наліво)) для них такі стосунки - це окей., а сеkс- це фігня )т

не всі вірні ,але думаю відсоток вищий ))) одне можу сказати,подружки які пробачали зраду - самі ходили наліво)) для них такі стосунки - це окей., а сеkс- це фігня )т
Не може бути відсоток вищий, 100% чоловіків, зраджують з 100% жінок, якщо вони гетеросексуальні. Тому в зраді одинаково винуваті як чоловіки, так і жінки.
Зрада немає статі, це просто зрада.

Не може бути відсоток вищий, 100% чоловіків, зраджують з 100% жінок, якщо вони гетеросексуальні. Тому в зраді одинаково винуваті як чоловіки, так і жінки.
Зрада немає статі, це просто зрада.
[HIDE]Гато може купи вже їй ту пательню :rolleyes: [/HIDE]

Якщо в сім'ї крім обов'язків нічого не залишилось, то це вже не сім'я. І кількість дітей значення не має. Як і спільне майно (або ж борги).
Сім'я це трошки більше ніж діти і квартира. Без поваги і підтримки це не більше ніж сумісне проживання.

Якщо хтось при цьому йде до іншої, чи до іншого, то зрадою це сильно не назвеш.

Назад
Угорі