Чого чекати, оцініть мою ситуацію

• Автор теми Автор теми @Нюта@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 11K
І поліцією одна погрожували... Бо в неї там знайомий.
Моя сестра мои данные без моего же ведома в прокуратуру подавала(ее мужа сестра там работает),после этого она успокоилась.Пусть пишут.
Можно, и даже нужно
Нужно просто все отношение ко всему переключить в себе,потом все будет по-другому.

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати
Мда... Чоловік звичайн

Маю прострочки по таким МФО(пишу лише тіло)
УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?
Перетерпіти
Мда, муж конечно редиска, мягко говоря, ну а во всем остальном, не паниковать и не унывать, ничего такого смертельного они не делают

А при чем здесь знакомые и суд? вы что то, что то знакомым должны?
Забити і перетерпіти

Да ладно... 26000 тела? ? Начинайте копить... за год 1000$ соберёте, если закрывать собрались? Как раз, вернут в зад всё, без %....только тела попросят? Знаете... по поводу аферистов? Не могу понять, зачем травить эту брехню всем?‍♀️ Люди же не тупые. Ну из 100 человек вашего окружения... может 1 купится на это. Вы просто народу трошки гайки закрутите , а особо доставучим затяните потуже... культурно посылая всех нах...й?‍♀️ Вы ж не маньячка...правильно? Вот и поясните что по чём... ? Веселее относитесть к ситуации? Иначе так и будут все вокруг вам своё фэээ показывать.... Всё будет хорошо? Добра вам и удачи?
В этой ситуации аферист - это муж, на лечение его матери деньги брались, а он красиво ушёл в закат. Я бы вообще всем рассказала правду, показала ху из ху

В этой ситуации аферист - это муж, на лечение его матери деньги брались, а он красиво ушёл в закат. Я бы вообще всем рассказала правду, показала ху из ху
Что "муж" конченая твapb - это понятно? даже к бабке ходить не надо. А вот народу ваша правда, вообще до жопы, над которой они трясутся в истерическом припадке...? Тут реально у девушки ситуация п.и.з.д.е.ц... Я скорее, нашла бы его и переламала руки-ноги... но прежде отобрала бы все деньги и трусы-носки даже сняла?

А если поставить на него переадресацию звонков от МФОшек, а людям сказать, что это он взял на ваше имя на лечение матери, и все претензии к нему

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати
Ужас,вибачте але ваш чоловік ще та твapb....Неплатіть нічого,думайте про дитину і своє здоров,я

@Нюта@, не вішайте носа, у Вас дитинка і Ви щаслива людина, а він-козел, якщо Вам стане легше,в мене укрпозика 20тис,мілоан 15тис,кредит каса 10тис,і ще 7 з такими тілами, і банки,і діти підросли і нєрви мотають, і нічого, ще ніхто не покусав

Добрий день.Сьогодні швидковоші надіслали позовну заяву мені на адресу.Чого чекати?

Вкладення

• 20200509_142228.webp
    20200509_142228.webp
    89.9 Кб · Перегляди: 41
Співчуваю.Боже який жах.Кріпіться.Але думаю нічого страшного вони не зроблять.Лякати будуть ,писати.Але для дитини будьте сильною,бережіть нерви.Змініть номер.Ні в якому разі не відповідайте на дзвінки,якщо не маєте чим платити.

Назад
Угорі