Чого чекати, оцініть мою ситуацію

• Автор теми Автор теми @Нюта@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 11K
Ваші рідні знають, як з Вами обійшовся чоловік?
В мене з рідних одна сестра, ну й звичайно вона це все знає, а от і нші с*ки рідкісні, мало того що мені спокою не дають, то ще й з іншими обс***ють.

Да то же что и сейчас, звонки, угрозы, письма, смс, могут коллажи делать, смартивей по тел. книге может пробежаться, сслоан Ин балуется
А каким образом они до телеф.книги добираются?

Если вы о смартивее, то при установке приложения вы даете доступ к тел. книге
А если не смарт? Другие? И ни одной из контор приложения не устанавливала, через всегда google делала.

А если не смарт? Другие? И ни одной из контор приложения не устанавливала, через всегда google делала.
Другие как правило к тел. книги доступа не имеют, если только вы сами не устанавливали сторонних приложений

Я тепер взагалі не беру трубку але таке враження що ще більше почали дзвонить, тепер лише чекаю, що буде далі, я одне переживаю що якщо до мене не додзвоняться то швидше доберуться до рідних чи знайомих але з іншої сторони рано чи пізно це всерівно станеться, тим більше із смартівей вже добрались
Не перший день чи точніше місяць просрочки але всіх до кого звонили говорив що мошейніки, потім написав в поліцію, наче притихли але вуаля сьогодні подзвонили деяким родичам з (095,050) до цього Лайфа дзвонили такого наговорили що я сам в шоці. Що робити не знаю з 4700 начищитали 13000 була одна пролонгація.
жінка каже що сама одних поїде на розборки.
хто під каже що робити? В кого була схожа ситуація???

Маю прострочки по таким МФО(пишу лише тіло)
УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?
Пропоную одне: перебороти паніку (важко, по собі знаю); чекати смс, класти в блок всі невідомі номера (якщо не потрібно з роботою); + запастись валер'янкою та валідолом. Ніяких пролонгацій, нічого. В мене 1 рік просрачки... якщо щось потрібно - чим зможу тим допоможу (морально)???
Кому? У меня двоюродная тетя, оказываеься, судья на пенсии.. . Так вот: меня увидела в ед. Они не и мели никого права выдавать нам онлайн кредиты. Нет никаких договоров, подписей...
Просто они никак не могут доказать, что они давали нам деньги. И все.
Идет моральная давка. Держитесь.?
Кому? У меня двоюродная тетя, оказываеься, судья на пенсии.. . Так вот: меня увидела в ед. Они не и мели никого права выдавать нам онлайн кредиты. Нет никаких договоров, подписей...
Просто они никак не могут доказать, что они давали нам деньги. И все.
Идет моральная давка. Держитесь.?
Труколлер же не в счет? И спасибо за ответы
Просто есть в смарте функция - блок неизвестных номеров. Это круто, если не надо по работе.. . Как мне говорили - все приложения, которые спрашивают разрешение - все считывают все, что у тебя в телефоне.
+ соц. сети..?? У меня так маму нашли...
И папу, и брата - их уже нет 13 и 12 лет..??

Останнє редагування:
Із смартівей все почалось, майже всю тел книгу обдзвонили і навіть тих кого номерів не маю, а розмовляла я з ними не раз і платила 4 місяці всі пролонгації, бо тільки на грошей вистачало, хотілось якось по совісті, а тепер нема чим платить тай бажання не має
А через скільки почали турбувати знайомих? На поступки не ішли? І як себе поводять Дінеро або Укрпозика?

Г
Маю прострочки по таким МФО(пишу лише тіло)
УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?
Гасите по одному, если решили гасить. А если нет на телефон трукал приложение и блок всем колекторам и другой нечести)
Вы гадалке налапу дали?! ?
А в мене взагалі сусідка поїхала до бабки гадать чи є в мене кредіти, ну і звичайно бабка нагадала що немає, що це просто аферисти і що боятись нічого, тільки після цього сусідка трохи притихла???
ы

А в мене взагалі сусідка поїхала до бабки гадать чи є в мене кредіти, ну і звичайно бабка нагадала що немає, що це просто аферисти і що боятись нічого, тільки після цього сусідка трохи притихла???
Бабка тоже еще та мошенница))

@Нюта@, о ?у нас похоже один муж ?? у меня тоже похоже ситуация ?только он с заграницы говорил что денег нет но вы держитесь ?
Ничего все будет хорошо ,вы справитесь???

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати
Забейте на них.
Будут делать все ради того что бы Вы отдали деньги.
Морально приготовьтесь.
Я разговариваю с мфо только когда готова что то оплатить, если они не согласны с моими условиями опять иду в игнор.

@Нюта@, я уже больше года в прострочке. Так самыми активными с вашего списка оказались Монейвео и Кредит касса.

А через скільки почали турбувати знайомих? На поступки не ішли? І як себе поводять Дінеро або Укрпозика?
Укрпозика більш менш спокойні, дзвонять лише до мене і то рідко, а смс взагалі ніяких не було, лише на ел пошту присилають повідомлення про прострочку але я стільки в них пролонгацій сплатила, що вже можна було тіло вернути з відсотками. Щодо дзвінків всі по різному, я вже навіть не пам'ятаю хто через скільки часу телефонував до рідних, але дзвонять по знайомих не всі, в мене най активніші це смартівей і кредит плюс, е кеш шось там по сусідах дзвонив, а всі інши поки що тільки до мене, ну але мені вистачило і тих двох, деякі люди зрозуміли ну а деякі так жостко бомбили ще гірше будь яких колекторів
Забейте на них.
Будут делать все ради того что бы Вы отдали деньги.
Морально приготовьтесь.
Я разговариваю с мфо только когда готова что то оплатить, если они не согласны с моими условиями опять иду в игнор.
Що я маю на даний момент:з невідомих номерів трубку не беру, відразу блокую, всі хто мав вже дізнались про кредити(але стою на своєму-це аферисти, я нічого не брала, окрім тих хто знає мою ситуацію), якщо мені хтось щось каже що до них дзвонять чи пишуть я просто посміхаюсь і кажу хай пишуть, навіть вигляду не подаю що це правда і люди вірять. До того я в цій ситуації щей вмудрилась знайти плюси, один із них-я викреслила з життя людей, які були не потрібні і тепер живу лише заради своєї маленької сім'ї(себе і синочка),а на дзвінки просто не звертаю уваги, вони навіть мене вже не дратують, просто звикла. Можливо це все треба було пережити щоб розкрить очі на реальне життя?
@Нюта@, о ?у нас похоже один муж ?? у меня тоже похоже ситуация ?только он с заграницы говорил что денег нет но вы держитесь ?
Ничего все будет хорошо ,вы справитесь???
Я думаю що я вже справилась, найстрашніше було включит ігнор, та все боялась що про мене люди подумають, навіть соромно вийти на вулицю було, а тепер вже всі все знають, свою позицію я їм виставила(кажу шо аферисти) хай що хочуть тей думають, тай люди до яких дзвонять і пишуть вже напевно змирились, бо вже майже ніхто нічого не каже, хоча спочатку страшне робилось. А щей як почала ігнорить їх повністю, то взагалі життя стало на свій лад, принаймні спати стала краще, тай не шугаюсь як хтось в двері постукає, бо не беру слухавку і не чую їхні страшилкі.
Що я хочу сказати:дякую всім за поради, можливо якби не натрапила на цей форум, то й досі б жила в страху, а поради та підтримка людей які дійсно розуміють допомогли мені це все пережить, я переборола свій страх, взяла себе в руки і терпляче пережила те все жахіття що робилось, не знаю що мені від них чекати далі але напевно якщо будуть якісь пакості робить, то лише з цього посміюсь??

Останнє редагування:
с етого списка самые стремные етот сслон и манивео... ето как по мне

Назад
Угорі