Демариус
Форумчанин
- Дописи
- 71
- Реакції
- 29
- Бали
- 5090
Демариус не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую,стало легше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую,стало легше
Маю прострочки по таким МФО(пишу лише тіло)
УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?
В кожно різна ситуація, але те що вони діють одинаково всіх випадках це факт, не залежно від суми боргу, вже думаю про те що тим іродам навіть якщо і буде чим платить, то не дочекаються
В кожно різна ситуація, але те що вони діють одинаково всіх випадках це факт, не залежно від суми боргу, вже думаю про те що тим іродам навіть якщо і буде чим платить, то не дочекаються
У меня 20штук,1.5 года прострочкиНоябрь-декабрь,начались просрочки
Мда,наш народ непобедим!А в мене взагалі сусідка поїхала до бабки гадать чи є в мене кредіти, ну і звичайно бабка нагадала що немає, що це просто аферисти і що боятись нічого, тільки після цього сусідка трохи притихла???
Ситуація у всіх одна,просто всі її по-різному сприймають і по-різному відносяться.В кожно різна ситуація, але те що вони діють одинаково всіх випадках це факт, не залежно від суми боргу, вже думаю про те що тим іродам навіть якщо і буде чим платить, то не дочекаються
Потрібно в наші суди замість суддів бабок-гадалок садити.А ви уявіть як мені було важко було стримувати сміх, коли вона мені розказувала це все?
Із смартівей все почалось, майже всю тел книгу обдзвонили і навіть тих кого номерів не маю, а розмовляла я з ними не раз і платила 4 місяці всі пролонгації, бо тільки на грошей вистачало, хотілось якось по совісті, а тепер нема чим платить тай бажання не має@Нюта@, смартивей проблема, остальное проблема, если вы взяли хоть раз трубку и поговорили.
Ну якби раніше потрапила б на форум, можливо трішки розумніша була б?@Нюта@, дарма розмовляли.
В цій ситуації все дарма:дарма брала позику, дарма платила, дарма розмовлялаНу якби раніше потрапила б на форум, можливо трішки розумніша була б?
Я тепер взагалі не беру трубку але таке враження що ще більше почали дзвонить, тепер лише чекаю, що буде далі, я одне переживаю що якщо до мене не додзвоняться то швидше доберуться до рідних чи знайомих але з іншої сторони рано чи пізно це всерівно станеться, тим більше із смартівей вже добрались@Нюта@, я поговорив лише раз з однією з, і вирішив що то останній раз.
?????? це ж треба було ще викласти б на тут бабку ???????????????!!!!!А в мене взагалі сусідка поїхала до бабки гадать чи є в мене кредіти, ну і звичайно бабка нагадала що немає, що це просто аферисти і що боятись нічого, тільки після цього сусідка трохи притихла???
Аминь ♥??Все в нашей голове.
Восприятие со временем меняется.
Я дошла до стадии Дзен) когда ясно осознала что финансовые вопросы это мое личное дело. Все мимо проходящие проходят мимо. Мне решать брать или отдавать. Это моя зона отвественности или бещотвественности. Это мой личный выбор. Все остальное это чужие эмоции и барахтанья на воде.
И как то отпустило совсем. Разьединалась я с этой ситуацией )
Могу только представить))))А ви уявіть як мені було важко було стримувати сміх, коли вона мені розказувала це все?
Это пипец, хотела как лучше а в итоге ещё и виноватаОй йому абсолутно по**й,в нього режим сніжинки,ніби він нічого не брав і не при ділах вообщє, а свекруха каже що не просила в мене грошей,щоб самі розбирались(шкода її задовбувать бо вона хвора людина та й на синочка особого впливу не має)
Что даже не звонят?В мене тіла по 25 тис і поливина з цього списка як я вам завідую мені б ваші проблеми. В мене ніконо не терерорезують
Во-во, у меня тоже манивео 20000, с процентами уже около 35 там.Оооо...мне бы Ваши тела...у меня одно Манивео 20000 ..уже 5 пролонгаций делала...больше платить не собираюсь
Ваші рідні знають, як з Вами обійшовся чоловік?Я тепер взагалі не беру трубку але таке враження що ще більше почали дзвонить, тепер лише чекаю, що буде далі, я одне переживаю що якщо до мене не додзвоняться то швидше доберуться до рідних чи знайомих але з іншої сторони рано чи пізно це всерівно станеться, тим більше із смартівей вже добрались
просо писец народ сходит сума пусть еще поедут узнать на битву екстрасенсовА в мене взагалі сусідка поїхала до бабки гадать чи є в мене кредіти, ну і звичайно бабка нагадала що немає, що це просто аферисти і що боятись нічого, тільки після цього сусідка трохи притихла???