Чого чекати, оцініть мою ситуацію

• Автор теми Автор теми @Нюта@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 11K
И что вы думаете делать? Мой вам совет - послать и одну и вторую, сама подтвердила что вас знает - теперь пусть отвечает на звонки, скучно ей было - пусть веселится. За язык никто не тянул. Ей надо - пусть платит! А вам это не надо.

Это какая область?
Тут я так само їй кажу, що береш трубу, то і будуть дзвонить... І ще й вірить їм. Вони їй розказують, що я там їм кажу, а насправді я з ними взагалі не розмовляю... А вона вірить.

Я взагалі номер змінила, то ті кому дзвонять може розказала другий... Але, я так само тим схвильованим знайомим кажу, щоб не розмовляли з ними, бо гірше буде
Я своим тоже сказала, чтобы трубку не брали. Если хотят покоя немного, то пусть возьмут трубку и скажут, что на знают такую. Мама мне ответила: "А ты вообще кто?". Походу мама уже забыла как я выгляжу. Мы с ней не виделись уже 3 года))))) в принципе, никто из моего окружения трубку с незнакомых номеров не берут

Я просто пробувала вимкнути телефон так це ще гірше, бо дзвонили до сусідів, а ті прибігали до дом сваритись, а в мене дитині 2 рочки, не хочу щоб дивився і слухав ті крики, краще по телефону вислухать що про мене люди "добрі" думають
Навіщо ви їм двері відкриваєте?
Вже починаю бажати таких дій
Не бажаєте, а дійте!

Дякую всім за підтримку і поради, з вами добре але я вас покидаю (в хорошому сенсі цього слова) лягаю спатки, ну принаймні попробую заснути. Всім гарних снів?

Дякую всім за підтримку і поради, з вами добре але я вас покидаю (в хорошому сенсі цього слова) лягаю спатки, ну принаймні попробую заснути. Всім гарних снів?
Спокойных вам снов, и спите спокойно, не берите плохого в голову, засыпайте с хорошими мыслями

Дякую
І Вам спокойно спати

Не те щоб вже така добра і чесна,я як і кожна людина маю свої скелети в шафі, але просто в мене батькі гарно життя прожили,

В цій ситуації і сусідку можна зрозуміти, в її і так життя не сахар через те що дитина хворіє, своїх проблем вистачає, а тут щей за когось мозок виносять от і зривається.

Знаете, с этого сообщения можно понять, что вы всех жалеете, ищете оправдания, я раньше тоже такой была. и так мне было всех жалко, и так всем помогала ( подружка потеряла золотой браслет - я говорю давай я тебе дам денег ( без возврата) купишь себе новый, скажешь что тот сдала доплатила и купила новый, только чтобы дома не ругали ( это мы еще в универе учились тогда и у меня была такая возможность ), полгода назад звоню ей говорю одолжи 500 гривен - а у нее "НЕТУ"!!!. Так обо мне кто подумает? Соседка?

Я просто пробувала вимкнути телефон так це ще гірше, бо дзвонили до сусідів, а ті прибігали до дом сваритись, а в мене дитині 2 рочки, не хочу щоб дивився і слухав ті крики, краще по телефону вислухать що про мене люди "добрі" думають
Как мне Вас жаль, именно из-за соседей..уpoды..ведутся на эти угрозы и Вам с ребеночком жизни не дают...им это вылезет боком!.Держитесь..мы все с Вами..за такое не вздумайте им платить ..лучше деньги на малыша потратить чем на эти гавношляпы

Маю прострочки по таким МФО(пишу лише тіло)
УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?
В мене тіла по 25 тис і поливина з цього списка як я вам завідую мені б ваші проблеми. В мене ніконо не терерорезують

У мене ще більший список, через пролонгації... Мрака настала, коли список мфо вичерпався. Дзвінки ігнорую.... Але, почали знайомі погрожувати судом... Що робити - - - не знаю
Судом за,що?

Да ладно... 26000 тела? ? Начинайте копить... за год 1000$ соберёте, если закрывать собрались? Как раз, вернут в зад всё, без %....только тела попросят? Знаете... по поводу аферистов? Не могу понять, зачем травить эту брехню всем?‍♀️ Люди же не тупые. Ну из 100 человек вашего окружения... может 1 купится на это. Вы просто народу трошки гайки закрутите , а особо доставучим затяните потуже... культурно посылая всех нах...й?‍♀️ Вы ж не маньячка...правильно? Вот и поясните что по чём... ? Веселее относитесть к ситуации? Иначе так и будут все вокруг вам своё фэээ показывать.... Всё будет хорошо? Добра вам и удачи?
В мене 7 займів тіла по 25 тис а тут всі на 26 тис

За дзвінки від тих компаній, бо їм дзвонять, турбують через мої борги
Що вони скажуть в суді? Дайте їм адреси ваших місцевих судів і скажіть що їх там чекають.
І поліцією одна погрожували... Бо в неї там знайомий.
Скажіть що ваш коханець начальник всієї поліції.

Назад
Угорі