Чого чекати, оцініть мою ситуацію

• Автор теми Автор теми @Нюта@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 11K
Я в доле
carpet plane-2.gif
Нашла черную кошку у нашего форумчанина) работаем )

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати
Вообще забудьте о мфо в такой ситуации и живите спокойно для ребенка

А взагалі є тут такі в кого цей кошмар закінчився, чи це не кінчиться ніколи?
Смотря что для вас кошмар, вообще нужно принимать ситуацию проще, это очередное испытание в жизни
Нашла черную кошку у нашего форумчанина) работаем )
Кошке шо, тоже нужно долю отстегивать?

А взагалі є тут такі в кого цей кошмар закінчився, чи це не кінчиться ніколи?
Все в нашей голове.
Восприятие со временем меняется.
Я дошла до стадии Дзен) когда ясно осознала что финансовые вопросы это мое личное дело. Все мимо проходящие проходят мимо. Мне решать брать или отдавать. Это моя зона отвественности или бещотвественности. Это мой личный выбор. Все остальное это чужие эмоции и барахтанья на воде.
И как то отпустило совсем. Разьединалась я с этой ситуацией )

Смотря что для вас кошмар, вообще нужно принимать ситуацию проще, это очередное испытание в жизни

Маю наувазі їхні дзвінки до всіх і всюди з погрозами

Это для антуража) на корм заработаем)

Маю наувазі їхні дзвінки до всіх і всюди з погрозами
Легко решается легким движением руки: вытаскиваем симку и лодим в дальний ящик.
Помогает успокоить нервы и привести мысли в порядок.

Обов'язково. І в першу чергу, як поручитель є чоловік. А людина, яка раніше була головна(Кума), то вона давно їх послала і каже, що не дуже то і дзвонять тепер. Бо їм не цікаво лякати неляканих

Так даже муж не является поручителем.
Поручителей в случае с мфо нет, есть просто контактные лица

И то многие не знают что они контактные.

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати
Якщо у вас така ситуація ,то просто як тут і пишуть ,ігноруйте!Взагалі поставте на чоловіка переадресацію дзвінків ,а собі для своїх знайомих поставте новий номер і всім своїм напишіть його!))))

Как говорит одна наша общая знакомая... здесь на форуме?? Это плагиат!!! Админ прими меры!!! ?

Не устраняйте таким образом конкурентов :ahaha: Мы предлагаем что человеку будет выгодней, здоровая конкуренция, а вы прям хотите монополию создать:);)

Якщо у вас така ситуація ,то просто як тут і пишуть ,ігноруйте!Взагалі поставте на чоловіка переадресацію дзвінків ,а собі для своїх знайомих поставте новий номер і всім своїм напишіть його!))))
Я просто пробувала вимкнути телефон так це ще гірше, бо дзвонили до сусідів, а ті прибігали до дом сваритись, а в мене дитині 2 рочки, не хочу щоб дивився і слухав ті крики, краще по телефону вислухать що про мене люди "добрі" думають

И в полицию тоже можете их сводить, пусть при вас сразу же на вас жалуются
В мене Кума так само каже
Так даже муж не является поручителем.

И то многие не знают что они контактные.
В моєму випадку, тільки одна Кума знає, як з ними розмовляти. Але ті знайомі мене прям заставляють заплатить... І я не знаю, як їм правильно пояснити, щоб вони не вірили тим ypoдам

Я просто пробувала вимкнути телефон так це ще гірше, бо дзвонили до сусідів, а ті прибігали до дом сваритись, а в мене дитині 2 рочки, не хочу щоб дивився і слухав ті крики, краще по телефону вислухать що про мене люди "добрі" думають
Так ви на чоловіка номер поставте переадресацію вхідних дзвінків)))Хай він слухає))

Не устраняйте таким образом конкурентов :ahaha: Мы предлагаем что человеку будет выгодней, здоровая конкуренция, а вы прям хотите монополию создать:);)
Тут по принципу карусели... " Карусель, карусель... кто успел тот присел" остальные в очередь... кузькину мать :acute: в очередь...:pleasantry:

Назад
Угорі