Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
Задам тупе питання.
Прийшло повідомлення в Дії щодо запиту на видачу кредиту Мани4ю. Що вони там можуть побачити? Бо вони написали що стягнуть контакти з УБКІ. Там взагалі є контакти мого оточення?

Задам тупе питання.
Прийшло повідомлення в Дії щодо запиту на видачу кредиту Мани4ю. Що вони там можуть побачити? Бо вони написали що стягнуть контакти з УБКІ. Там взагалі є контакти мого оточення
Забейте))) У меня Слоны подобным образом действовали)))) Проверяли просто Ваш статус в УБКИ)))

ЯКі вони в черзі з боку?))))
Доречі, а як слони у Вас себе вели?

Задам тупе питання.
Прийшло повідомлення в Дії щодо запиту на видачу кредиту Мани4ю. Що вони там можуть побачити? Бо вони написали що стягнуть контакти з УБКІ. Там взагалі є контакти мого оточення?
Зайди в налаштування профілю в УБКІ і там є номери телефонів які вони знайшли

Задам тупе питання.
та взагалі пофіг, можете забити убкі то для кредиторів, номери оточення вони можуть дістати не тільки звідти
наприклад сраний примат банк може злити
в діях цих говноконтор не можна знайти якоїсь логічної послідовності
єдине що на них діє найкраще це покладений болт

Враховуючи зо Прихват зі мною розірвав стосунки)) І причину вказали...ст 15 ЗУ про відмивання коштів та сприяння тероризму)) Так що я таке звання маю))
Чоловік рже, що з ким він живе

ЯКі вони в черзі з боку?))))
Доречі, а як слони у Вас себе вели?
Первую половину вопроса не совсем понял, уточните, будьте добры)))
А вели они себя, как и все - звонки, смс, Телега, Вайбер, электронка...))) Неадекватности от этих ребят не наблюдал)))

Мій кредитниц рейтинг
Первую половину вопроса не совсем понял, уточните, будьте добры)))
А вели они себя, как и все - звонки, смс, Телега, Вайбер, электронка...))) Неадекватности от этих ребят не наблюдал)))
Мій кредитний рейтинг))) І чергу контор в яких прострочка)

Мій кредитний рейтинг))) І чергу контор в яких прострочка)
Очередь - это одно... А возможность закрыть - это совсем другое...) Действуйте по обстоятельствам и не в ущерб себе)))

Назад
Угорі