Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Забейте))) У меня Слоны подобным образом действовали)))) Проверяли просто Ваш статус в УБКИ)))Задам тупе питання.
Прийшло повідомлення в Дії щодо запиту на видачу кредиту Мани4ю. Що вони там можуть побачити? Бо вони написали що стягнуть контакти з УБКІ. Там взагалі є контакти мого оточення
Зайди в налаштування профілю в УБКІ і там є номери телефонів які вони знайшлиЗадам тупе питання.
Прийшло повідомлення в Дії щодо запиту на видачу кредиту Мани4ю. Що вони там можуть побачити? Бо вони написали що стягнуть контакти з УБКІ. Там взагалі є контакти мого оточення?
та взагалі пофіг, можете забити убкі то для кредиторів, номери оточення вони можуть дістати не тільки звідтиЗадам тупе питання.
Прийшло повідомлення в Дії щодо запиту на видачу кредиту Мани4ю. Що вони там можуть побачити? Бо вони написали що стягнуть контакти з УБКІ. Там взагалі є контакти мого оточення?
15 ЗУ про відмивання коштів та сприяння тероризму)
Первую половину вопроса не совсем понял, уточните, будьте добры)))ЯКі вони в черзі з боку?))))
Доречі, а як слони у Вас себе вели?
Мій кредитний рейтинг))) І чергу контор в яких прострочка)Первую половину вопроса не совсем понял, уточните, будьте добры)))
А вели они себя, как и все - звонки, смс, Телега, Вайбер, электронка...))) Неадекватности от этих ребят не наблюдал)))
Очередь - это одно... А возможность закрыть - это совсем другое...) Действуйте по обстоятельствам и не в ущерб себе)))Мій кредитний рейтинг))) І чергу контор в яких прострочка)