Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
До жовтня хай стоїть,ще не готова,недозріла

Я б радила почати з алкоголя,жарт😂
Розчиніться в дитині і в собі. Дозвольте собі і себе чимось побалувати. Щось те що ви любите з смаколиків,або щось наше,жіноче,парфуми чи якусь косметику. Навчитесь любити себе,почнуть поважати Вас оточуючі. Це не за один день робиться,але результат того вартий..
Дякую)Тут скоріше до лікаря) Коли чимось себе втішаю, то потім так стає стидно. Хоча дитині часто витрішки купую. Тай чоловік не обділений. А сама..шо я там писала про бдсм качелі.

Дякую)Тут скоріше до лікаря) Коли чимось себе втішаю, то потім так стає стидно. Хоча дитині часто витрішки купую. Тай чоловік не обділений. А сама..шо я там писала про бдсм качелі.
Як я Вас розумію, до того ж чоловік не поруч..
Зате мама підтримує,як може...

Нема нічого соромного в тому що Ви щось дозволяєте для себе. От спробуйте. Якусь дрібничку. І пам'ятайте,Ви не витратили на себе,а вклали в свій гарний настрій. Хай це буде звичайний снікерс чи морозиво))
А вкладення в себе найцінніші...

Нема нічого соромного в тому що Ви щось дозволяєте для себе. От спробуйте. Якусь дрібничку. І пам'ятайте,Ви не витратили на себе,а вклали в свій гарний настрій. Хай це буде звичайний снікерс чи морозиво))
А вкладення в себе найцінніші...
У меня есть мой психолог и когда я с ней обсуждала тему почему я влезла в долги, я аргументировала тем, что я слишком люблю себя и тратила эти деньги на себя любимую. Оказалось нет. Любовь к себе это вложение денег в будущее, а не мимолетные траты.
Я четко иду к цели закрыть всю эту поеботу что у меня осталась в виде 7 мфо и 2 банков, забыть это как страшный сон и вкладывать деньги в будущее, а не кормить придурков этих мфошных

У меня есть мой психолог и когда я с ней обсуждала тему почему я влезла в долги, я аргументировала тем, что я слишком люблю себя и тратила эти деньги на себя любимую. Оказалось нет. Любовь к себе это вложение денег в будущее, а не мимолетные траты.
Я четко иду к цели закрыть всю эту поеботу что у меня осталась в виде 7 мфо и 2 банков, забыть это как страшный сон и вкладывать деньги в будущее, а не кормить придурков этих мфошных
Ого як! Дуже розумна думка. Дякую

ВСім привіт. Побажайте успіху.
Піду здаватись. Вчора духу не вистачило.
Ще зо трійко годин і все... Може і без сім'ї залишусь. А може і накрутила себе (дуже хочу вірити в цей варіант)
Почали перші собаки-доставаки трезвонити))
Elennko, ну що? Наважились?
Дішла до ручки, ножки, краю (нужное подчеркнуть))

Ще зо трійко годин і все... Може і без сім'ї залишусь. А може і накрутила себе (дуже хочу вірити в цей варіант)
Блок на дзвінки з невідомих номерів собі і родині
Удачі

Дішла до ручки, ножки, краю (нужное подчеркнуть))
Переживаю за Вас больше чем за свою личную жизнь

3UXQ.gif

От я думала. Доросла тьотя, 41 рочок добігає. Не наркоманка, не ігроман, не алкоголічка, ну може мікро-шопоголік). Руки не з дупи, багато чого вмію робити, та й роблю. Ні кого не вбила, не пограбувала. Все життя працюю (офіційно причому), багато часу утримувала сім'ю сама, бл.. та я в декреті і року не просиділа. Працювала в таких місцях, і з такими людьми, що вовки ср××ти боялись.
Життя без прой×××бів не буває. Просто у всіх вони різні, та масштаб теж. Комусь і макарони мілки а комусь і діаманти.
Так, маю токсичних батьків, і від них навчилась теж ядиком плюватись.
Завжди намагаюсь допомагати, і навіть стісняюсь потім просити зворотнє. От мені і вилізло боком, питання можна було закрити за 20000, а не за 120000(
Розумію що балую дочку та чоловіка, і все робила заради них. Дуже не хочу їх вирачати(
А якщо ж і так.. то залишу все їм і піду.
S10702-120510(1).webp

От я думала. Доросла тьотя, 41 рочок добігає. Не наркоманка, не ігроман, не алкоголічка, ну може мікро-шопоголік). Руки не з дупи, багато чого вмію робити, та й роблю. Ні кого не вбила, не пограбувала. Все життя працюю (офіційно причому), багато часу утримувала сім'ю сама, бл.. та я в декреті і року не просиділа. Працювала в таких місцях, і з такими людьми, що вовки ср××ти боялись.
Життя без прой×××бів не буває. Просто у всіх вони різні, та масштаб теж. Комусь і макарони мілки а комусь і діаманти.
Завжди намагаюсь допомагати, і навіть стісняюсь потім просити зворотнє. От мені і вилізло боком, питання можна було закрити за 20000, а не за 120000(
Розумію що балую дочку та чоловіка, і все робила заради них. Дуже не хочу їх вирачати(

S10702-120510(1).jpg
Щось не так?
Elennko, Мене дивує одне, невже чоловік не помічав, що у Вас лишні гроші?
Не вірю.

S10702-120510(1).jpg
Ви занадто категоричні. Спробуйте для початку поговорити
То було мені адресовано

Щось не так?
Elennko, Мене дивує одне, невже чоловік не помічав, що у Вас лишні гроші?
Не вірю.
Я теж іноді ловлю себе на цих міслях(
Ви занадто категоричні. Спробуйте для початку поговорити

То було мені адресовано
Усьо усьо, зрозуміла)

Назад
Угорі