Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Ой,вчора мені влаштували Біти,піздно ввечері дзвонили, і слідчий шукав...)
🤣 Не Ігор слідчий часом
Ой ну і все якщо ваша с розумінням то і забийте, хоча може вашого чоловіка клювати...
Вона клює, але чоловік поки на моєму боці

Як моя сусідка попростла представитися його по формі, то чогось той завершив розмову
Я просто почула -бла,бла...і поклала слухавку...На жаль не можу взагалі відключити телефон,по особистим причинам,так вони мені разів Тридцять дзвонили )))

Я просто почула -бла,бла...і поклала слухавку...На жаль не можу взагалі відключити телефон,по особистим причинам,так вони мені разів Тридцять дзвонили )))
Поставте програму що блокує дзвінки

Лякають, чи адвоката вже шукати, на судовій владі нічого нема

Вкладення

• Screenshot_20240712-142424.webp
    Screenshot_20240712-142424.webp
    69.6 Кб · Перегляди: 167
Мне прислали где-то стимул давно а прислали в июле, так что могут и не пугать.
Мне письмо пришло и потом влада, а в дии меня нет до сих пор!

Якісь особливо злі сьогодні

Вкладення

• Screenshot_20240715-102107.webp
    Screenshot_20240715-102107.webp
    43.6 Кб · Перегляди: 138
Ой, они мне в понедельник звонили. Я ждала звонка по работе, а тут они звонят, то случайно взяла трубку. То сразу сказала что по укр почте было отправлено письмо, и спросила получила ли я его и ознакомилась ли? Я сказала, что ничего не получала. А эта оператор такая мне в трубку "Хм.... странно. может какие то заминки на укр почте, тогда отмечаю что не получили" А они то якобы отправили письмо это по старому адресу прописки, а я там уже давно не живу и не прописана, но они об этом не знают))) Потом начала тараторить мне, что они уже готовят позов в суд на меня, что исполнительная служба наложат арест на мои счета и я не смогу пользоваться своими деньгами. Я и положила трубку. И пока тишина, не звонят. На судовой владе пока ничего нету, мониторю каждый день.

Как же они задрали уже. Мне аж интересно, о каких лояльных условиях может идти речь?

Вкладення

• Снимок экрана 2024-07-19 111115.webp
    Снимок экрана 2024-07-19 111115.webp
    47.9 Кб · Перегляди: 102
Ну приходьте, я чаю поставлю🤣🤣🤣

Вкладення

• Screenshot_20240719-121100.webp
    Screenshot_20240719-121100.webp
    47 Кб · Перегляди: 107
Назад
Угорі