Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Сьогодні прийшло повідомлення від AFK - планується особиста зустріч, зателефонуйте щоб дізнатися і обговорити. Щось мені страшно ...

Как же они задрали уже. Мне аж интересно, о каких лояльных условиях может идти речь?
Ой на нервах хочуть пограти
Сьогодні прийшло повідомлення від AFK - планується особиста зустріч, зателефонуйте щоб дізнатися і обговорити. Щось мені страшно ...
Мені теж прийшла, ну хай їдуть, цікаво на жигулях як біти чи на білому ланосі🤷

Ой на нервах хочуть пограти

Мені теж прийшла, ну хай їдуть, цікаво на жигулях як біти чи на білому ланосі🤷
Я вже на них не реагую. Хай пишуть, хоч запишуться. Подадуть в суд, значить будемо вирішувати цю проблему. Наразі в мене є більш важливі справи, чим на них всих реагувати. Пішли вони до дупи)

Уєбіти прямо сьогодні як поранені шакали, дзвонять без перестанку, 5 точка підгорає, кінець місяця

Уєбіти прямо сьогодні як поранені шакали, дзвонять без перестанку, 5 точка підгорає, кінець місяця
В мене так само було в п'ятницю, тупо дзвінків 15 підряд , я навіть не встигала зайти в антиспам, щоб припинити це

Дякую, так і хочу. Але думаю ще залучити адвоката. Одні вже запропонували , мол

Старфін вже пррпонує мол оплатіть 13500 і ми спишемо 1400 відсотків. При якому тіло 8000.
Доброї ночі Вам, я теж пішла таким шляхом знайшли на свою голову адвоката, який вміло розповів що все це вирішується чудово. За півтора роки приблизно 40 тисяч нікуди, а за ці гроші я цось могла закрити за тіло. Моя Вам порада набратися терпіння сил збирати гроші на тіло. Все буде добре.

А через скільки запропонували?
Десь через півтора місяці
Доброї ночі Вам, я теж пішла таким шляхом знайшли на свою голову адвоката, який вміло розповів що все це вирішується чудово. За півтора роки приблизно 40 тисяч нікуди, а за ці гроші я цось могла закрити за тіло. Моя Вам порада набратися терпіння сил збирати гроші на тіло. Все буде добре.
Дякую, я тих адвокатів послала подалі, бо вже начиталася за них

Останнє редагування:
Назад
Угорі