Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ой на нервах хочуть погратиКак же они задрали уже. Мне аж интересно, о каких лояльных условиях может идти речь?
Мені теж прийшла, ну хай їдуть, цікаво на жигулях як біти чи на білому ланосіСьогодні прийшло повідомлення від AFK - планується особиста зустріч, зателефонуйте щоб дізнатися і обговорити. Щось мені страшно ...
Я вже на таких нервах, що не знаю що робитиОй на нервах хочуть пограти
Мені теж прийшла, ну хай їдуть, цікаво на жигулях як біти чи на білому ланосі![]()
Випийте магній і заспокойтесь, пиздять вониЯ вже на таких нервах, що не знаю що робити![]()
Вже купила собі заспокійливі)) але ж ж ймовірність що вони припруться???Випийте магній і заспокойтесь, пиздять вони
Думаєте з Чернігова приїдуть до нас?Вже купила собі заспокійливі)) але ж ж ймовірність що вони припруться???
В мене місце реєстрації взагалі в зоні бойових дій...Думаєте з Чернігова приїдуть до нас?
Якщо з Чернігова,то не приїдуть,до мене вже 4 рік дороги не знайдуть по області))Думаєте з Чернігова приїдуть до нас?
У них плани на дууууже далеку перспективу. Тобто на ніколиНу приходьте, я чаю поставлю![]()
Я вже на них не реагую. Хай пишуть, хоч запишуться. Подадуть в суд, значить будемо вирішувати цю проблему. Наразі в мене є більш важливі справи, чим на них всих реагувати. Пішли вони до дупи)Ой на нервах хочуть пограти
Мені теж прийшла, ну хай їдуть, цікаво на жигулях як біти чи на білому ланосі![]()
В мене так само було в п'ятницю, тупо дзвінків 15 підряд , я навіть не встигала зайти в антиспам, щоб припинити цеУєбіти прямо сьогодні як поранені шакали, дзвонять без перестанку, 5 точка підгорає, кінець місяця
У мене то блокує, але все одно показуєВ мене так само було в п'ятницю, тупо дзвінків 15 підряд , я навіть не встигала зайти в антиспам, щоб припинити це
А в мене режим "мовчанки " в них,аж страшно )))У мене то блокує, але все одно показує
У мене так півтора тижні булоА в мене режим "мовчанки " в них,аж страшно )))
Очікую террорУ мене так півтора тижні було
Я вже і погрози пройшла, і колажі, і розшук ,що ще придумаютьОчікую террор![]()
Доброї ночі Вам, я теж пішла таким шляхом знайшли на свою голову адвоката, який вміло розповів що все це вирішується чудово. За півтора роки приблизно 40 тисяч нікуди, а за ці гроші я цось могла закрити за тіло. Моя Вам порада набратися терпіння сил збирати гроші на тіло. Все буде добре.Дякую, так і хочу. Але думаю ще залучити адвоката. Одні вже запропонували , мол
Старфін вже пррпонує мол оплатіть 13500 і ми спишемо 1400 відсотків. При якому тіло 8000.
А через скільки запропонували?Доброго дня, Санкредит пропонує закрити за 877, при тілі 1000, це в них краще гарантійку попросити ще я думаю, а тоді закривати ж вірно?
Десь через півтора місяціА через скільки запропонували?
Дякую, я тих адвокатів послала подалі, бо вже начиталася за нихДоброї ночі Вам, я теж пішла таким шляхом знайшли на свою голову адвоката, який вміло розповів що все це вирішується чудово. За півтора роки приблизно 40 тисяч нікуди, а за ці гроші я цось могла закрити за тіло. Моя Вам порада набратися терпіння сил збирати гроші на тіло. Все буде добре.