Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Саме страшне на початку можуть бути тільки дзвінки і моральний тиск, погрози судом ,все що завгодно щоб вас пригнітити і заставити Вас платити, але більше вони нічого не можуть зробити, коли станете їх ігнорити, вону зрозуміють що з Вас немає чого тягнути і будуть пропонувати закрити за тіло. Головне не спілкуйтесь з ними, тоді вони зрозуміють що моральний тиск не Вас не працює і трохи відчепляться. Хтось піде на тіло через 1-3 місяці хтось через 3 роки. Ставьте фільтр дзвінків (callfilter) і не буде проблем. Усі пропозиції чекати на вайбер/телеграм/email. Біт кепітал якщо там відсотки не великі закрийте його якомога швидше, якщо вже багато накапало то забийте, буде 3 місяці психологічного терору, але вони працюють в Україні не офіційно і шахрайськими методами, тому можете просто забити на них і не платити, вони не можуть продати його колекторам чи подати до суду. Ще може бути проблемна Кредит каса(укр кредит фінанс, на все, кредос) і Бізнес позика(з цими важко виграти у суді, але все одно шанси є) З іншими більш менш можно порішати за тілу кредиту. Головне зрозумійте, що боргова яма, це не вирок, це маленька проблема, в яку всі ми тут потрапили, і яку можна вирішити. Коли над головою літають ракети та мопеди, ти вже ні про що не міркуєш. Ваша дитина Вам повинна бути важливіша за усих цих телефоних шахраїв. Навіть у самому погонному варіанті з програним судом, Вам максимум що заблокують картку, але все рівно зможете користуватися.
Дякую за пораду поставила callfilter аж легше стало вiд дзвiнкiв

Вийшла в мене дуже цікава ситуація з нашими стражами порядку 🤦. Приймали, приймали заяву на бітів і як мені треба був витяг з ЄРДР , вжух а я кримінального провадження немає, тому що кримінальних і шахрайських дій не виявлено. Те що я була в а**ї просто не передати, добре, як я попросила надати відповідь в письмовій формі , тиша хвилини 3. На питання, а ви що будете оскаржувати рішення? Відповіла так, а вона мол це нічого не дасть. Я сказала що вже сама розберуся дасть чи ні,знову тиша, позвонила на гарячу лінію НПУ, назвала її ПІП, звання. Через хвилин 40 вона вже сама передзвонила і пояснила які робити дії для оскарження і де можу забрати їх відповідь у письмовому вигляді. Може трохи не по темі, але не вже це зараз скрізь такий *****ц чи тільки у нас в місті🤦
Везде) у нас такое же)

Я так дивлюся працівнички бітів потрошки вилазять, але поки нічого не коментують. Зайшли почитати про себе напевно

Мені от цікаво, якщо кали прислали листа мої свекрусі, а вона почала його кидати по родичах, то на кого скаржитися першого. На кредит + в нбу чи з нею виясняти відносини через суд

От навіщо таке робити?:(
Мені от цікаво, якщо кали прислали листа мої свекрусі, а вона почала його кидати по родичах, то на кого скаржитися першого. На кредит + в нбу чи з нею виясняти відносини через суд

Свекруха і невістка,класика... Колись кали додзвонились моїй колишній тещі. Ооооось. Мені того дзвонілки було шкода

Свекруха і невістка,класика... Колись кали додзвонились моїй колишній тещі. Ооооось. Мені того дзвонілки було шкода
Ага,тільки чогось як хтось хворіє біжить до мене одразу, значить часи зміняться
Моїй додзвонилися аж закордон,але вона все зрозуміла.....
Ну у нас відносини не дуже,ніби стали краще, але бачу що ні. Як би це звонілки зробили ще ладно,а так, ну нічого то не страшне.

Ну у нас відносини не дуже,ніби стали краще, але бачу що ні. Як би це звонілки зробили ще ладно,а так, ну нічого то не страшне.
Це фільтр ...самі ж знаєте.... :( 😞

В якому форматі "з нею виясняти відносини через суд"?))

То на краще хоч і неприємно

В якому форматі "з нею виясняти відносини через суд"?))
Відправлення моїх данних третім особам, але найкращий суд ,то подарувати трав'яний чай з листям Сени, там буде ще те засідання, ще й на троні сидіти буде😏
То на краще хоч і неприємно
Згодна з вами

Шкода, але це життя, їй це не подобається мабуть, ви тримайтесь не всі мами можуть прийняти це добре.
.

Назад
Угорі