Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Вони мені шлють пропозиції під промокод взяти в них 1000$, я в них раніше нічого не брав, але брав в Єгроші, тому і шлють козли.
Я закрыла они её слали долго, щас начали писать ид*оты, я че больная вылезти и залезть..
Щось біти сьогодні пропозицій не присилають,образились чи що
Они будут время от времени слать)

Дуже цікава ситуація вийшла з монобанком і А банком. Їх закрила, ліміти обнулила, а тут вони мені заявляють що я сплатила без нарахованих відсотків. Думаю може то в нбу написати, було по 0, астало на одній -144, на іншій -207🤷

Дуже цікава ситуація вийшла з монобанком і А банком. Їх закрила, ліміти обнулила, а тут вони мені заявляють що я сплатила без нарахованих відсотків. Думаю може то в нбу написати, було по 0, астало на одній -144, на іншій -207🤷
Капец конечно...

Ну банки нараховують комісію за попередній місяць,в новому)Так що сплатити прийдеться.Я це також проходила)

Дуже "цікава" політика у монобанку, кошти за відсотки я внесла, але вони так і висять. Хоча платіж пройшов і їх зняло. Оператори морозяться і довідку відправляти не хочуть, мол в особистому кабінеті є. З А банком такого не було, внесла кошти і одразу і все по нулях, і довідку надали

Саме страшне на початку можуть бути тільки дзвінки і моральний тиск, погрози судом ,все що завгодно щоб вас пригнітити і заставити Вас платити, але більше вони нічого не можуть зробити, коли станете їх ігнорити, вону зрозуміють що з Вас немає чого тягнути і будуть пропонувати закрити за тіло. Головне не спілкуйтесь з ними, тоді вони зрозуміють що моральний тиск не Вас не працює і трохи відчепляться. Хтось піде на тіло через 1-3 місяці хтось через 3 роки. Ставьте фільтр дзвінків (callfilter) і не буде проблем. Усі пропозиції чекати на вайбер/телеграм/email. Біт кепітал якщо там відсотки не великі закрийте його якомога швидше, якщо вже багато накапало то забийте, буде 3 місяці психологічного терору, але вони працюють в Україні не офіційно і шахрайськими методами, тому можете просто забити на них і не платити, вони не можуть продати його колекторам чи подати до суду. Ще може бути проблемна Кредит каса(укр кредит фінанс, на все, кредос) і Бізнес позика(з цими важко виграти у суді, але все одно шанси є) З іншими більш менш можно порішати за тілу кредиту. Головне зрозумійте, що боргова яма, це не вирок, це маленька проблема, в яку всі ми тут потрапили, і яку можна вирішити. Коли над головою літають ракети та мопеди, ти вже ні про що не міркуєш. Ваша дитина Вам повинна бути важливіша за усих цих телефоних шахраїв. Навіть у самому погонному варіанті з програним судом, Вам максимум що заблокують картку, але все рівно зможете користуватися.
Как с заблокированной картой можно пользоваться?

Доброго дня, бувши вагітностною другою дитиною справа майже дійшла до розлучення. Настільки допекли його родичі що вже відвідувала психіатра щоб нічого із собою не зробити. Забрала старшого сина і поїхала у батьківський дім. Допомоги не було, влаштувалася на роботу, але там мене кинули на +- 15тись. А дитину годувати треба, та і мені обстежуватися. Почала користуватися мікропозиками, поки мала кошти віддавала на відсотки, брала нові на перекредитування🤦. Зараз вже просто немає чим погашати і платити поки. Виставила на продаж нерухомість, але поки зрушення по ній немає. Вже є прострочення, найбільше лякає Старфін та Аванс кредит, що готують лист про примусове стягнення. Сьогодні перший день прострочки у Біг кепітал, дуже боялася їх, але захворів син і потрібні були кошти. Сподіваюсь знайти тут поради як правильно діяти, бо начиталася вже і дуже страшно стає
А я набрався по принципу: дають, так чого б і не брать)))) і нормально себе чухаю уже 8 років (із першого кредиту)

А я набрався по принципу: дають, так чого б і не брать)))) і нормально себе чухаю уже 8 років (із першого кредиту)
Доброго вечора. В яких установах у вас кредити, і що відбувалося всі ці 8 років? Ви взагалі не збираєтеся повертати кошти? Чи консультувалися ви з юристами, адвокатами?

Сьогодні день судової влади чи що? Всі шлють спам що готують позови до суду

Цікавий сьогодні однако дуже день, телефонує до чоловіка Топ1 і питає чого він подав на них скаргу в НБУ, бо у їх діях нічого протиправного немає,а у них тепер проблеми. Дійсно і чого б це🤷
І що я там побачу 🤣

Вкладення

• Screenshot_20240606-151626.webp
    Screenshot_20240606-151626.webp
    35.4 Кб · Перегляди: 205
Останнє редагування:
Как с заблокированной картой можно пользоваться?
нужно подать заяву исполнителю(которому передали исполнительный лист с суда на стягнення) на разблокировку счета на 2мзп, 14600грн сейчас. Если это приват или моно, можно прям картой пользоваться, если другие то наличку в касе снимать.

Доброго дня, підкажіть що за чудіки і як з ними себе поводити

Вкладення

• Screenshot_20240612-101122.webp
    Screenshot_20240612-101122.webp
    44.4 Кб · Перегляди: 140
Назад
Угорі