Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
через кучу нервов, пойдут на тело, примерно 2 месяца
Добрий день!
Можете написати,на які методи вони йдуть?Бо в мене в пятницю прийшла смс,що егроші продали в кредитпромінвест,а в суботу вони влаштували терор моєму оточенню,щей звонили з могу номеру,а мені позвонили з номеру мами.

Добрий день!
Можете написати,на які методи вони йдуть?Бо в мене в пятницю прийшла смс,що егроші продали в кредитпромінвест,а в суботу вони влаштували терор моєму оточенню,щей звонили з могу номеру,а мені позвонили з номеру мами.
Перетерпіти це потрібно, оточенню сказати що шахраї, а як будуть таким займатися подаєте в поліцію за порушення закону 4221 що до регулювання колекторскої діяльності та скаргу в Нацбанк
От мені цікаво ці шараги тільки Юр стимул знають чи що, бо лише іони пишуть

Ого, біти запропонувала 700, але я почекаю як буде 400, притілі 350 . Бо поки коштів все одно нема

Мені пропонували 525 із тіла 350...але зараз чомусь мовчать))))
У мене після передавання данних поліції мовчать, а до чоловіка оце годину тому дзвонили чому я на них заяву написала😅

Добрий день!
Це точно вам Кредитпромінвест кошмарить так? Зазвичай такий треш з підміною номеру тільки у бітів

Кредит 7 вже вкрай ох***, дзвонити 3 особам , надсилати їм реквізити для оплати і вимагати щоб вони погасили кредит. Дякую що у мене адекватна слідча, яка сказала дати їм її номер телефону , вона з ними "ласкаво" поспілкується

Кредит 7 вже вкрай ох***, дзвонити 3 особам , надсилати їм реквізити для оплати і вимагати щоб вони погасили кредит. Дякую що у мене адекватна слідча, яка сказала дати їм її номер телефону , вона з ними "ласкаво" поспілкується
С кредит 7 не было дело или один звйм был, но они щас озверели хотят вернуть своё, но это ясно все, но не заниматься же вымагательством???

Так я теж знаю, що раніше таке було. Зараз наче таким трешем тільки біти промишляють.
Ну ці фотошопщіки доморощені теж допишуться... як в прислів"ї старому "Пушкін дописався, Гагарін долітався..."

А тут і розмову записали , і номер слідчої їм дала. Аж видали реквізити які куму писали
В мене вони тільки один раз хрещенному позвонили,але на жаль розмову не записали...(
С кредит 7 не было дело или один звйм был, но они щас озверели хотят вернуть своё, но это ясно все, но не заниматься же вымагательством???
Почитайте вище, слідча чекає щоб вони набрали, але щось не звонять і номер не дають, щоб вона їм набрала , а як звонить на їх гарячу лінію, кидають трубку як чують хто двонить, чого б це🤷

А тут і розмову записали , і номер слідчої їм дала. Аж видали реквізити які куму писали

Почитайте вище, слідча чекає щоб вони набрали, але щось не звонять і номер не дають, щоб вона їм набрала , а як звонить на їх гарячу лінію, кидають трубку як чують хто двонить, чого б це🤷
Щось вони всі останнім часом "активізувалися" дуже... :(

Чесно, я не дуже розумію до чого тут ваша знайома слідча і як в правовому полі це має працювати. Чому вони мають їй телефонувати? До чого тут слідча, якщо їх діяльність підпорядковується НБУ? Туди ви можете направити скаргу. А в даному випадку, Це, прикладом, те саме, якщо казати - ось мій знайомий нотаріус (дснсник, поліцай, хірург) і казати, наберіть його)))) навіщо ви з ними ведете якісь розмови? Це просто марна трата часу.

Чесно, я не дуже розумію до чого тут ваша знайома слідча і як в правовому полі це має працювати. Чому вони мають їй телефонувати? До чого тут слідча, якщо їх діяльність підпорядковується НБУ? Туди ви можете направити скаргу. А в даному випадку, Це, прикладом, те саме, якщо казати - ось мій знайомий нотаріус (дснсник, поліцай, хірург) і казати, наберіть його)))) навіщо ви з ними ведете якісь розмови? Це просто марна трата часу.
А це не моя знайома , це слідча яка веде справу стосовно моєї заяви, я їй зателефонувала, вона сказала підійти, заяву з 3 особою написали. Вона сказала написати її телефон, вони не перезвонили. Зате як вона почала дзвонити, то чомусь і реквізити повидаляли в усіх тих кому її відправили, але це вже було передано. Моя знайома займається дуже тяжкими злочинама, я просто радилася з нею що до бітів і вона погодилася допомогти і направила мене до своєї колеги

На електронну пошту їм лист направлено, скарга в НБУ теж є

Назад
Угорі