Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Я маю на увазі адвокатів, але на судовій владі поки нема нічого
Я саме про адвокатів. Вони вам будуть потрібні лиш після того як на вас подадуть ( якщо подадуть! ) до суду і ви отримаєте документи з позовними вимогами в яких адвокат і буде розбиратись і вивчати.

Я саме про адвокатів. Вони вам будуть потрібні лиш після того як на вас подадуть ( якщо подадуть! ) до суду і ви отримаєте документи з позовними вимогами в яких адвокат і буде розбиратись і вивчати.
Значить поки можна забить гвоздик і не нервувати
У них є право звертатись хоч до папи римського.
Він їх зараз не прийме, хворіє

FinX пропонує якісь умови, пошаманити на кишках молодого оленя чи що? Сплати 570 і Гулючітай відкриє личко
Прямо день щедрих пропозицій, закрийте за 11 к при тілі 6300🤷

Вкладення

• Screenshot_20240522-151800.webp
    Screenshot_20240522-151800.webp
    29.1 Кб · Перегляди: 216
  • Screenshot_20240522-152203.webp
    Screenshot_20240522-152203.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 131
FinX пропонує якісь умови, пошаманити на кишках молодого оленя чи що? Сплати 570 і Гулючітай відкриє личко
фuгня а не предложение) мне так одна говорила вам предлагают уникальные условия закрыть кредит всего за 19500 я ей говорю я ж брал в три раза меньше она бросила трубку)

фuгня а не предложение) мне так одна говорила вам предлагают уникальные условия закрыть кредит всего за 19500 я ей говорю я ж брал в три раза меньше она бросила трубку)
Ото якась х****в* математика у них😅🤷

А в мене вони нормальні були. не нараховували відсотки при прострочені)) просто просили кожен день закрити то я раз в тиждень 1к кидав тай закрив їх)))

Вже не знають чим надавити , бідолашні. Санкредит запропонував тіло ще раз, але без гарантійки 🤷

Вкладення

• Screenshot_20240523-091200.webp
    Screenshot_20240523-091200.webp
    41.2 Кб · Перегляди: 150
  • Screenshot_20240523-094332.webp
    Screenshot_20240523-094332.webp
    31.6 Кб · Перегляди: 176
Санкредит запропонував тіло ще раз, але без гарантійки
Дивно, у мене в повідомленні були контакти менеджера в тг в смс за тіло, я їй писав що закрию через 2 тижні, вона ще зачекала 2 тижні і перед оплатою надала гарантійний взагалі без питань. Оптала була через банк, закрили в той же день

Вже не знають чим надавити , бідолашні. Санкредит запропонував тіло ще раз, але без гарантійки 🤷
А що вони вам кажуть, коли просите гарантійку? Чим аргументують відмову? Вони ніби без проблем дають гарантійку, якщо іде запрос

А що вони вам кажуть, коли просите гарантійку? Чим аргументують відмову? Вони ніби без проблем дають гарантійку, якщо іде запрос
Коли пишу за гарантійку і що оплата лише через банк, кажуть що я диктую умовиі фіксують відмові від оплати🤷

Коли пишу за гарантійку і що оплата лише через банк, кажуть що я диктую умовиі фіксують відмові від оплати🤷
Якщо є можливість та бажання оплачувати за тіло і вони це пропонують, напишіть їм на електронну почту, що типу згодна закрити за тіло , чекаю на. Гарантійний лист з суммою та датою. Впевнена, вони скинуть)

Якщо є можливість та бажання оплачувати за тіло і вони це пропонують, напишіть їм на електронну почту, що типу згодна закрити за тіло , чекаю на. Гарантійний лист з суммою та датою. Впевнена, вони скинуть)
Дякую, спробубую так

Доброго дня, аванс кредит шле "лояльні" пропозиції зранку 😏. Тіло 6000

Вкладення

• Screenshot_20240527-111800.webp
    Screenshot_20240527-111800.webp
    38.2 Кб · Перегляди: 131
Доброго дня, аванс кредит шле "лояльні" пропозиції зранку 😏. Тіло 6000
Хотіла у Вас спросити) в мене є фін бар, аванс кредит, кредисенд та стар фін, вже по всім протермінування, я так зрозуміла що це одна контора)) бо вже вивчила як навіть звати менеджерів ( вони вже самі плутаються чого та навіщо мені телефонують), фрази та смс в них однакові, навіть не дивуюся вже)
Питання- вашим близьким або знайомим вони телефонують? Бо дуже лякають цим, от прям роблять акцент на цьому! Я вже звичайно написала заяву до НБУ на них та прикрікліпила смс та запис розмов, відповідь НБУ була що вони зареєстрували порушення зі сторони ТОВ Аванс кредит ( до речі в них зараз перевірка іде) але все одно цікаво це вони просто погрожують чи реально можуть задовбати близьких?
Дякую за відповідь)

Назад
Угорі