Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Доброго, так як із усіма іншими, АФК звонілки від таліона.
Манівео передало(продало) ваш борг таліонам
Зрозуміло,дуже дякую)
Викидень манівео з таліоном. Мама не хотіла,тато не старався
Говорите як мій колега з гінекології 😅

Лякають,правильно?

Вкладення

• Screenshot_20240613-095800.webp
    Screenshot_20240613-095800.webp
    51.8 Кб · Перегляди: 126
Не***** таки апетити у Е-гроші, прийшло смс від них, що продали кредитпромінвест. При тілі 12 хочуть 50727
Капець, мене це теж мабуть чекає. В аміго теж зажраті, тіло 8000 10днів просрочка нарахували 58000

Хочуть багато ,але максимум тіло і хіба 1000 плюс, але я певно буду йти в банкрутство
Я вообще не понимаю какие же там проценты стоят в договоре что за 10 дней 58 штук???
Не***** таки апетити у Е-гроші, прийшло смс від них, що продали кредитпромінвест. При тілі 12 хочуть 50727
Это какой-то сон, ужас какие проценты и штраф видимо чи шо це((((?

Всі вони багато хочуть, а що буде, якщо в людини немає майна, немає офіційної роботи, навіть якщо відкрито вп, виконавцю немає що стягувати, навіть в співвідношенні до мінзп, це копійки, які можна віддавати роками... можливо я не права, але при таких обставинах на каторгу не відправлять!

Всі вони багато хочуть, а що буде, якщо в людини немає майна, немає офіційної роботи, навіть якщо відкрито вп, виконавцю немає що стягувати, навіть в співвідношенні до мінзп, це копійки, які можна віддавати роками... можливо я не права, але при таких обставинах на каторгу не відправлять!
Відправлять ,ліс валити :mosking:

Так. А потім 12-15 з конфіскацією... ви ж в суді працювали то мабуть чули таке
То якщо зловлять і не хватить грошей відкупитися! Якби їм давали розстріл, то мабуть лісів у нас було б не пролізти.

То якщо зловлять і не хватить грошей відкупитися! Якби їм давали розстріл, то мабуть лісів у нас було б не пролізти.

Я прожив декілька десятків років біля Карпат.
І бачив як знищують наш ліс там.
І через моє місто тягнулись потяги по 50 вагонів з лісом кожного дня декілька раз

Я прожив декілька десятків років біля Карпат.
І бачив як знищують наш ліс там.
І через моє місто тягнулись потяги по 50 вагонів з лісом кожного дня декілька раз
От і я про це! Нажаль за своє життя я жодного разу не зустрічала бідного лісника чи єгеря.

Назад
Угорі