Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Хотіла у Вас спросити) в мене є фін бар, аванс кредит, кредисенд та стар фін, вже по всім протермінування, я так зрозуміла що це одна контора)) бо вже вивчила як навіть звати менеджерів ( вони вже самі плутаються чого та навіщо мені телефонують), фрази та смс в них однакові, навіть не дивуюся вже)
Питання- вашим близьким або знайомим вони телефонують? Бо дуже лякають цим, от прям роблять акцент на цьому! Я вже звичайно написала заяву до НБУ на них та прикрікліпила смс та запис розмов, відповідь НБУ була що вони зареєстрували порушення зі сторони ТОВ Аванс кредит ( до речі в них зараз перевірка іде) але все одно цікаво це вони просто погрожують чи реально можуть задовбати близьких?
Дякую за відповідь)
Аванс смс слав рідним, дзвонили. Фінбар ні. Так це одна контора все, але в авансі сидять самі агресивні кабачки, вечно зле, вечно недовольне. Погрожують лист прислати по місцю проживання, вже місяць😄

Хотіла у Вас спросити) в мене є фін бар, аванс кредит, кредисенд та стар фін, вже по всім протермінування, я так зрозуміла що це одна контора)) бо вже вивчила як навіть звати менеджерів ( вони вже самі плутаються чого та навіщо мені телефонують), фрази та смс в них однакові, навіть не дивуюся вже)
Питання- вашим близьким або знайомим вони телефонують? Бо дуже лякають цим, от прям роблять акцент на цьому! Я вже звичайно написала заяву до НБУ на них та прикрікліпила смс та запис розмов, відповідь НБУ була що вони зареєстрували порушення зі сторони ТОВ Аванс кредит ( до речі в них зараз перевірка іде) але все одно цікаво це вони просто погрожують чи реально можуть задовбати близьких?
Дякую за відповідь)
НБУ надає відповідь через 10-14 днів. Немає такого формату, що надали відповідь, що йде перевірка) вам надали відповідь, що ваше звернення зареєстроване. звісно, можуть задовбати. Всі МФО можуть задовбати близьких і не близьких. До цього треба бути готовим і попередити рідних.

Дякую за відповідь)
Можуть і задовбуть...

Ну що ,шановні друзі, дорога родино діліться досвідом на кого там біти кримінальне провадження відкривали🤣

Ну що ,шановні друзі, дорога родино діліться досвідом на кого там біти кримінальне провадження відкривали🤣
Я просто не читаю ніяки смс та всі номери невідомі в блоці. Може і писали таке.

Я просто не читаю ніяки смс та всі номери невідомі в блоці. Може і писали таке.
Позвонили маминій знайомій яка взагалі в Іспанії, сказали що на мене з мамою відкривають кримінальне провадження, але цьому можна запобігти якщо заплатити. Я бачу у них загострення по вівтороках

Позвонили маминій знайомій яка взагалі в Іспанії, сказали що на мене з мамою відкривають кримінальне провадження, але цьому можна запобігти якщо заплатити. Я бачу у них загострення по вівтороках
Хвороба бітів не виліковна

Доброго дня, є зрушення по кредитам. Закрила моно банк, та А банк. Але телефонує Юрмдичний стимул і каже що готують документи в суд від бізнес позики . Це на нервах вирішили пограти? На судовій владі перевірила нічого нема

Вкладення

• Screenshot_20240530-093333.webp
    Screenshot_20240530-093333.webp
    65.9 Кб · Перегляди: 168
Доброго дня, є зрушення по кредитам. Закрила моно банк, та А банк. Але телефонує Юрмдичний стимул і каже що готують документи в суд від бізнес позики . Це на нервах вирішили пограти? На судовій владі перевірила нічого нема
Вы молодцы, что закрыли, двигайтесь дальше, удачи)

Проверяйте периодически и дальше. Они могут подать.

Аванс кредит ніби запропонував непогані умови,але коштів поки немає. Чи можуть ще запропонувати? Тіло 6300, хочуть 6800

Ох які біти психовані сьогодні, ух, певно скажені сурикати їх погрозли

Топ1 згадали за мене через 1,5 місяці, але є один Нюанс 😉

Вкладення

• Screenshot_20240603-154422.webp
    Screenshot_20240603-154422.webp
    76.9 Кб · Перегляди: 149
Щось біти сьогодні пропозицій не присилають,образились чи що
Вони мені шлють пропозиції під промокод взяти в них 1000$, я в них раніше нічого не брав, але брав в Єгроші, тому і шлють козли.

Назад
Угорі