Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Цього довбня знаю особисто. Рідкісний дятел
Прямо найкращий відгук😎. Була справа спілкування з ним. Психологічні прийоми вмикає гарно
Доброго дня, мовчали Є гроші,мовчали і прокинулися у суботу. Зате щось біти сидять тихенько притихенько. Затишшя перед бурею чи що🤷

Я вже хвилювалася що біти затихли, позвонили бабусі під моїм номером, почали говорити,що начисляють 1000 доларів в день, потім в годину що на вулицю викинуть. Квартиру забирать. Представився цей безмозковий Валерієм Петровичем. Почали звонити до мене, я взяла трубку, сказали що то не вони звонить, а шахраї. Попросили запис розмови, я сказала що запис передам слідчим , кинули трубку

Я вже хвилювалася що біти затихли, позвонили бабусі під моїм номером, почали говорити,що начисляють 1000 доларів в день, потім в годину що на вулицю викинуть. Квартиру забирать. Представився цей безмозковий Валерієм Петровичем. Почали звонити до мене, я взяла трубку, сказали що то не вони звонить, а шахраї. Попросили запис розмови, я сказала що запис передам слідчим , кинули трубку
Та да є в них таке. Але записи телефонних розмов краще робити

Це тільки початок, краще не спілкуватися з ними, вони морально давят!

Прямо найкращий відгук😎. Була справа спілкування з ним. Психологічні прийоми вмикає гарно
Він сказав,що жити по закону значить слідувати стадним інстинктам,а він не стало. Мені того було достатньо

Він сказав,що жити по закону значить слідувати стадним інстинктам,а він не стало. Мені того було достатньо
Він просто помилка еволюції і якийсь неправильний набір хромосом

Ну що ж біти познайомилися з усією моєю родиною, пацієнтами. Дякую що нагадали їм що у мене день народження,а то ще б забули привітати😉.

Ну що ж біти познайомилися з усією моєю родиною, пацієнтами. Дякую що нагадали їм що у мене день народження,а то ще б забули привітати😉.
З Днюхою Вас. Здоров'я, терпіння і всіляких гараздів.
Присвятіть цей день собі і не думайте про шараги

З Днюхою Вас. Здоров'я, терпіння і всіляких гараздів.
Присвятіть цей день собі і не думайте про шараги
Дякую так і роблю,а тут ще таки пропозицій шикарні шлють, думаю яка ж краща 🤣🤣🤣

Надіюся ефектом бумерангу кожному з тої шараги все вернеться за їхні дії.
А вас з днем народження! Все закриється 🤞🏼 нехай вам надходять тільки вигідні умови для закриття і здоров’я багато

С днём рождения вас!) Пусть все, что задумано, сбудится!)

Лякають чи вже до когось з форуму писати?)

Вкладення

• Screenshot_20240521-182550.webp
    Screenshot_20240521-182550.webp
    79 Кб · Перегляди: 121
Лякають чи вже до когось з форуму писати?)
Да всі так пишуть . Більш менш однаково. Та і діють однаково. Дзвінки, смс, колектори, суд. Просто хтось більш тихіше себе поводить, хтось нагліє зовсім.

Назад
Угорі