Более десятка микрозаймов :(

• Автор теми Автор теми Yamochki
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 905
  • Перегляди Перегляди 99K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну и отдают документы в налоговую и внесут в список должников.
:facepalm::facepalm::facepalm:
ВАШУ СПРАВУ ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

Шановна !

В зв'язку з тим, що Ви не виконали умови кредитного договору № від 07.06.2015.
Ми змушені звернутися до суду для стягнення заборгованості в примусовому порядку.

ПОВІДОМЛЕННЯ!
За рішенням суду Ви будете зобов'язані сплатити всі судові витрати, пов'язані із стягненням заборгованості. У разі відмови від оплати, згідно ст. 4 ЗУ «Про виконавче провадження» необхідна сума буде стягнута з Вашого майна та заробітної плати.

На підставі ст. 5 того ж закону державний виконавець має право безперешкодно входити в приміщення, що належать боржникові, накладати арешт на майно, грошові кошти боржника, опечатувати, вилучати, передавати майно боржника на зберігання та реалізовувати його.

Згідно ст. 371 Цивільного кодексу України у разі недостатності майна боржника, на яке може бути звернено стягнення, Кредитор має право пред'явити позов про відокремлення частки із майна, що перебуває у спільній власності з боржником. Не перекладайте наслідки примусового стягнення Вашого боргу на своїх рідних!

Ми готові піти Вам назустріч. Ви ще можете зупинити процес судового розгляду - погасіть борг або зв'яжіться з нами для врегулювання справи.

Погасити кредит
Ви можете сплатити кредит в терміналах iBox, Приват Банк, або у касі будь-якого банку України, використовуючи наступні реквізити:

ТОВ «АІА ФІНАНС ГРУП»
Код ЄДРПОУ 41184403
р/р 26502052600490
у банку ПАТ «ПРИВАТ БАНК»
МФО 300711

aHR0cHM6Ly9jcmVkaXQzNjUudWEvaS9tYWlsX2ltZy9waG9uZS5wbmc

0 800 210 365

це був останній раз
А чего это не прислали заказным письмом?
В суд... Подпиздехивают маленько...:beach:
Какие статьи сюда подойдут?
Статьи определит следователь. После проведения следственных мероприятий.

Поищите себя в реестре судебных решений
http://reyestr.court.gov.ua

Пошук в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

уpoды....кредит ап звонили в 4 утра...благо есть Антиколлектор

Cами предложили. увидели мою общую картину и видать пожалели себя (в первую очередь) и вернуть свои 2500
А мне не предлагали, я сама им об этом писала но не хотят. Только понаходили номера людей которых я не давала и пишут им от моего имени.

Ми готові піти Вам назустріч. Ви ще можете зупинити процес судового розгляду - погасіть борг або зв'яжіться з нами для врегулювання справи.
Но они же одолжение делают!Готовы пойти на навстречу ну только оплатите им кредит :ahaha::ahaha::ahaha:

:facepalm::facepalm::facepalm:

А чего это не прислали заказным письмом?
В суд... Подпиздехивают маленько...:beach:

Статьи определит следователь. После проведения следственных мероприятий.

Поищите себя в реестре судебных решений
http://reyestr.court.gov.ua

Пошук в Єдиному державному реєстрі судових рішень.
Значит стоит сходить в полицию ?

А мне не предлагали, я сама им об этом писала но не хотят. Только понаходили номера людей которых я не давала и пишут им от моего имени.
ну я там типа супер мега золотой клиент, и тело всего 2500

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

З А С Т Е Р Е Ж Е Н Н Я

Щодо передачі справи в колекторську компанію

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" за договором № 19 надав Вам грошову допомогу, яку Ви не сплатили згідно підписаного договору.

ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" має намір передати роботу по стягненню проблемної заборгованості до спеціалізованих установ – Колекторської компанії, що призведе до складнощів та виконанню не потрібних проблем не тільки у Вас, але, можливо, у Ваших родичів.

Колекторські компанії ефективно та успішно

Відвідування боржника спеціально підготовленими виїзними групами за місцем реєстрації, проживання та роботи боржника;

Плідно співпрацюють с судовими та правоохоронними органами, знаходячи в діях боржника ознаки шахрайства чи порушення цивільного чи кримінального законодавства.

Щоб уникнути наслідків роботи колекторської компанії – терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Пошук інформації силами власної служби безпеки;

Використовують спеціальні технічні засоби для доведення до боржника інформації про термінову необхідність погасити заборгованість;

8 804,00грн.

Доступен до: 22.08.2018 23:39:5

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:

5 807,00грн.

уpoды....кредит ап звонили в 4 утра...благо есть Антиколлектор
Дык они безвредные вроде
Это иск по Вашему делу?
Значит стоит сходить в полицию ?
Я думаю да, лишним не будет.

Только что мне позвонил один кадр из кредит касы .
Задавал вопросы почему не плачу(мой ответ что нечем его не устраивает)
Кричал. Угрожал что передаст дело в бюро кредитных историй.
Я сказала что напишу заявление на их контору, но его это не остановило.
Сказал если завтра денег не будет то дело передадут.
И еще, это только начало и дальше будет хуже .
Бесился что я его перебиваю .)))

Мне тоже сегодня звонила кредит касса но я не успела поднять трубку))) перезвонила и говорю вы звонили я слушаю а он мне да нет это я вас слушаю. Не представился говорит потом что из УкрКредитФинанс. Юморной парень, не грубил. Спросил почему так плачу частями, послушал меня вместе посмеялись и так разговор закончился

Сьогодні зайшла в особистий кабінет my credit нарешті, реструктуризація. Гарна новина зранку, але лишилось розібратись з кф і ще парочкою мфо. Жаль що не всі йдуть на компроміс.
Добрий вечір. З приводу май кредит мені одного дня запропонували реструктарізацію а наступного подзвонили і запропонували заплатити тіло і % за користування а пеню та штраф списати

Добрий вечір. З приводу май кредит мені одного дня запропонували реструктарізацію а наступного подзвонили і запропонували заплатити тіло і % за користування а пеню та штраф списати
Я оформила реструктуризацию но на второй день мне позвонили и сказали что она возможна лишь при крайних обстоятельствах

А мне даже если и предложат, то денег нет. Печалька

:dash1::facepalm::cray:
У меня аналогичная ситуация. Наберайтесь терпения, предупредите родственников, и не платите... Пока не будут предлагать нормальных условий. Манивео мне предложили тело закрыть и все. Я забыла за них. КФ развели, сказали гарантийный платеж внесите и мы сделаем реструктуризацию. Я внесла( это при том что сумма была 8, а внесла я им уже 16000 за все время) написала заявление на реструктуризацию, а они Вам отказано. И долг порос, и теперь они передали факторинговому агентству. Теперь пускай в суд подают. Ещё совет, записуйте тел. Разговоры все. Кредит каса тоже кинули, сделала реструктуризацию, на один день задержала платеж. Сняли все, и теперь еще больше процент. Короче нужен юрист или услуги антиколектора. Наберитесь терпения, пускай подают в суд. Удалитесь со всех сетей. И не бойтесь. Пошли они в ж.....все.
Де ж взяти це терпіння, коли телефон не замовкає, проценти ростуть....а заплатити реально нема чим. в мене creditplus,creditup,moneyveo і ccloun. Лоуни дзвонили до батьків, вони нічого не знали, я продала все що могла щоб закрити, а остальні погрожують судом, виїздом на місце проживання.....а я живу одна з маленькою дитиною......страшно

Де ж взяти це терпіння, коли телефон не замовкає, проценти ростуть....а заплатити реально нема чим. в мене creditplus,creditup,moneyveo і ccloun. Лоуни дзвонили до батьків, вони нічого не знали, я продала все що могла щоб закрити, а остальні погрожують судом, виїздом на місце проживання.....а я живу одна з маленькою дитиною......страшно
Успакойтесь! Ни кто у вас ничего не заберет, только по решению суда, и то это будет длится ни один месяц. Да даже если приедут, включайте сразу видеозапись, и звоните в полицию, говорите, что не понятно кто угрожает и пытается ворваться в дом.

Какая тонкая натура, блин)))
И как Вы поступили?

Не переживайте сильно! Они психологически давят. Я больше полугода жду выездные группы. Ко мне они никак не могут добраться. Видимо заторЫ на дорогах))
Судами тоже пугали. А толку? Они не подадут в суд. с1сЬки-Лоан точно не подадут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі