Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю сьогодні спілкувався з ними по чату то говорять надати їм довідку форми 5 та сплатити тіло + плюс проценти по договорі + там як йсь їхній відсоток по кредиту.... Не знаю чи погоджуватися чи спробувати щей відсотокки збити??? Як ви кажете, спробувати чи не варто????Брал 2 кредита у них по 100 доларов, буквально на следующий день закрывал
Скажу контрора фuгня полная, во первых приходит после одобрения на 4-5$ (он же USDT) меньше
Попросил удалить личный кабинет, только заблокировали на следующий день, почитал на форуме эти выродки ещё могут и начать требовать долг который закрыт, за это боюсь, если и такое случится есть скрин кредитов что закрыты в личном кабинете
Короче контрора бандитов, я не знаю как их не прикрыли ещё, наверное заносят куда нужно чтобы работать
Їм пофіг. Бо...Можете надавати довідки, сплачувати, але їм пофігу на ваші довідки, це просто маніпуляції, щоб витягнути з вас гроші та особисті дані, а потім сказати, що ви оплатили не все, або оплата до них не дійшла або ще щось. Або все закриєте, а потім дізнаєтесь, що вони якомусь лівому чуваку (або скоріш за все своєму співробітнику-шахраю) на ваше ім'я оформили ще один кредит. Рекомендую просто писати на них заяви з будь-якого приводу, статей в КУпАП і ККУ достатньо для них. Шахрайство, розповсюдження особистих даних, наклеп, погрози, втручання в особисте і сімейне життя, порушення недоторканості приватного життя і т.д...
По суті всі ваші активні "позики" та "договори" мають абсолютно таку ж силу, як і договір, який я можу зараз надрукувати в word, придумати назву та адресу реєстрації компанії десь у Кейптауні і видати тому конченому Юрію Сидоренко тисячу біткоінів під 500% в день і вимагати з нього повернення на мій гаманець, або просто щоб налом привіз на інкасаторський машині, тому що я просто так хочу. Ці договори недійсні, компанія незаконна в Україні, і взагалі вона не українська, і сайт не в українському домені і можете просто слати їх на дно Чорного моря шукати те корито з конченим прапором.Не знаю сьогодні спілкувався з ними по чату то говорять надати їм довідку форми 5 та сплатити тіло + плюс проценти по договорі + там як йсь їхній відсоток по кредиту.... Не знаю чи погоджуватися чи спробувати щей відсотокки збити??? Як ви кажете, спробувати чи не варто????
Не знаю , робіть як вважаєте за потрібним але тут на форумі вже декілька військових писало за цю контору то їм ніяких лояльних умов не пропонували і нічого не списали , тож сумніваюсь що цей акт невиданої щедрості буде чогось вартий але діло ваше .Не знаю сьогодні спілкувався з ними по чату то говорять надати їм довідку форми 5 та сплатити тіло + плюс проценти по договорі + там як йсь їхній відсоток по кредиту.... Не знаю чи погоджуватися чи спробувати щей відсотокки збити??? Як ви кажете, спробувати чи не варто????
ну, як з шахраями, теоретично спробувати можна.. на днях новини від кіберів і дбр були про набутилення..Їм пофіг. Бо...
Бо не можна воювати за правилами законодавства України із тим, хто взагалі в іншій британській юрисдикції.
Німий кричав, глухий почув, а незрячий всім казав, що їхали не туди.
Бачу дві ознаки:ну, як з шахраями, теоретично спробувати можна.. на днях новини від кіберів і дбр були про набутилення..
Він відправить форму 5 і в них буде ще один ричаг маніпуляцій - командири і товариші по службіНе знаю , робіть як вважаєте за потрібним але тут на форумі вже декілька військових писало за цю контору то їм ніяких лояльних умов не пропонували і нічого не списали , тож сумніваюсь що цей акт невиданої щедрості буде чогось вартий але діло ваше .
Я так скажу.конкретно этой шараге крайне рекомендуется никаких персональных данных не сообщать и документов не скидывать
ну это да...Я так скажу.
Вообще никому не верить.
З приводу пільг військовим їх відповідь скоріш за все буде: "це не кредит, а договір про надання товару (usdt) і Закон України в цьому випадку не дійсний".Не знаю , робіть як вважаєте за потрібним але тут на форумі вже декілька військових писало за цю контору то їм ніяких лояльних умов не пропонували і нічого не списали , тож сумніваюсь що цей акт невиданої щедрості буде чогось вартий але діло ваше .
"Дурень думкою багатіє"... це просто прислів'я, без образ.И на этом история этой конторы в Украине закончится и сайт заблокируют.
Були такі випадки що на знайомого брали займ?Можете надавати довідки, сплачувати, але їм пофігу на ваші довідки, це просто маніпуляції, щоб витягнути з вас гроші та особисті дані, а потім сказати, що ви оплатили не все, або оплата до них не дійшла або ще щось. Або все закриєте, а потім дізнаєтесь, що вони якомусь лівому чуваку (або скоріш за все своєму співробітнику-шахраю) на ваше ім'я оформили ще один кредит. Рекомендую просто писати на них заяви з будь-якого приводу, статей в КУпАП і ККУ достатньо для них. Шахрайство, розповсюдження особистих даних, наклеп, погрози, втручання в особисте і сімейне життя, порушення недоторканості приватного життя і т.д...
Вони ж самі знаходять. Знайшли співробітника, коли був займ. Хоча він працює неофіційно і в контактах записаний як Богдан. А як дізнались, хрен його знає про те, що ми разом працюємо...конкретно этой шараге крайне рекомендуется никаких персональных данных не сообщать и документов не скидывать
Був такий випадок, коли навіть на незнайомого) і судячи з обставин, я підозрюю, що цей "незнайомий" дуже знайомий цій шарашці))Були такі випадки що на знайомого брали займ?
Чекаємо від вас інформаціїНе знаю сьогодні спілкувався з ними по чату то говорять надати їм довідку форми 5 та сплатити тіло + плюс проценти по договорі + там як йсь їхній відсоток по кредиту.... Не знаю чи погоджуватися чи спробувати щей відсотокки збити??? Як ви кажете, спробувати чи не варто????