BitCapital: возможен ли суд и как себя вести?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 232
  • Перегляди Перегляди 31K
За мене теж багато кому дзвонили , а хлопцю погрожували що до командування зателефонують а він їх послав і все 🤷🏻‍♀️😂

Брал 2 кредита у них по 100 доларов, буквально на следующий день закрывал

Скажу контрора фuгня полная, во первых приходит после одобрения на 4-5$ (он же USDT) меньше

Попросил удалить личный кабинет, только заблокировали на следующий день, почитал на форуме эти выродки ещё могут и начать требовать долг который закрыт, за это боюсь, если и такое случится есть скрин кредитов что закрыты в личном кабинете

Короче контрора бандитов, я не знаю как их не прикрыли ещё, наверное заносят куда нужно чтобы работать

Брал 2 кредита у них по 100 доларов, буквально на следующий день закрывал

Скажу контрора фuгня полная, во первых приходит после одобрения на 4-5$ (он же USDT) меньше

Попросил удалить личный кабинет, только заблокировали на следующий день, почитал на форуме эти выродки ещё могут и начать требовать долг который закрыт, за это боюсь, если и такое случится есть скрин кредитов что закрыты в личном кабинете

Короче контрора бандитов, я не знаю как их не прикрыли ещё, наверное заносят куда нужно чтобы работать
Не знаю сьогодні спілкувався з ними по чату то говорять надати їм довідку форми 5 та сплатити тіло + плюс проценти по договорі + там як йсь їхній відсоток по кредиту.... Не знаю чи погоджуватися чи спробувати щей відсотокки збити??? Як ви кажете, спробувати чи не варто????

Можете надавати довідки, сплачувати, але їм пофігу на ваші довідки, це просто маніпуляції, щоб витягнути з вас гроші та особисті дані, а потім сказати, що ви оплатили не все, або оплата до них не дійшла або ще щось. Або все закриєте, а потім дізнаєтесь, що вони якомусь лівому чуваку (або скоріш за все своєму співробітнику-шахраю) на ваше ім'я оформили ще один кредит. Рекомендую просто писати на них заяви з будь-якого приводу, статей в КУпАП і ККУ достатньо для них. Шахрайство, розповсюдження особистих даних, наклеп, погрози, втручання в особисте і сімейне життя, порушення недоторканості приватного життя і т.д...

Можете надавати довідки, сплачувати, але їм пофігу на ваші довідки, це просто маніпуляції, щоб витягнути з вас гроші та особисті дані, а потім сказати, що ви оплатили не все, або оплата до них не дійшла або ще щось. Або все закриєте, а потім дізнаєтесь, що вони якомусь лівому чуваку (або скоріш за все своєму співробітнику-шахраю) на ваше ім'я оформили ще один кредит. Рекомендую просто писати на них заяви з будь-якого приводу, статей в КУпАП і ККУ достатньо для них. Шахрайство, розповсюдження особистих даних, наклеп, погрози, втручання в особисте і сімейне життя, порушення недоторканості приватного життя і т.д...
Їм пофіг. Бо...
Бо не можна воювати за правилами законодавства України із тим, хто взагалі в іншій британській юрисдикції.
Німий кричав, глухий почув, а незрячий всім казав, що їхали не туди.

Не знаю сьогодні спілкувався з ними по чату то говорять надати їм довідку форми 5 та сплатити тіло + плюс проценти по договорі + там як йсь їхній відсоток по кредиту.... Не знаю чи погоджуватися чи спробувати щей відсотокки збити??? Як ви кажете, спробувати чи не варто????
По суті всі ваші активні "позики" та "договори" мають абсолютно таку ж силу, як і договір, який я можу зараз надрукувати в word, придумати назву та адресу реєстрації компанії десь у Кейптауні і видати тому конченому Юрію Сидоренко тисячу біткоінів під 500% в день і вимагати з нього повернення на мій гаманець, або просто щоб налом привіз на інкасаторський машині, тому що я просто так хочу. Ці договори недійсні, компанія незаконна в Україні, і взагалі вона не українська, і сайт не в українському домені і можете просто слати їх на дно Чорного моря шукати те корито з конченим прапором.

Не знаю , робіть як вважаєте за потрібним але тут на форумі вже декілька військових писало за цю контору то їм ніяких лояльних умов не пропонували і нічого не списали , тож сумніваюсь що цей акт невиданої щедрості буде чогось вартий але діло ваше .

Їм пофіг. Бо...
Бо не можна воювати за правилами законодавства України із тим, хто взагалі в іншій британській юрисдикції.
Німий кричав, глухий почув, а незрячий всім казав, що їхали не туди.
ну, як з шахраями, теоретично спробувати можна.. на днях новини від кіберів і дбр були про набутилення..

Не знаю , робіть як вважаєте за потрібним але тут на форумі вже декілька військових писало за цю контору то їм ніяких лояльних умов не пропонували і нічого не списали , тож сумніваюсь що цей акт невиданої щедрості буде чогось вартий але діло ваше .
Він відправить форму 5 і в них буде ще один ричаг маніпуляцій - командири і товариші по службі

конкретно этой шараге крайне рекомендуется никаких персональных данных не сообщать и документов не скидывать

конкретно этой шараге крайне рекомендуется никаких персональных данных не сообщать и документов не скидывать
Я так скажу.
Вообще никому не верить. Ваш утюг с вай-фай? Молчите... Еще сдаст собака. И микрофон в нем.

З приводу пільг військовим їх відповідь скоріш за все буде: "це не кредит, а договір про надання товару (usdt) і Закон України в цьому випадку не дійсний".

И ответ на название этой темы однозначный: суд возможен, когда за них возьмутся киберполиция и СБУ, сообщат о подозрении Юрию Сидоренко и Яне Отрошко (если такие существует) и парочке тех утырков, которых найдут (а найти их сверхэлементарно, если правоохранительные органы захотят), которые работают на него на телефонах. Всех не надо, хватит нескольких для показательной казни. Владельцы этой хрени Юрий С. и Яна О. скорее всего за границей, они на суд не придут, а вот "менеджеров" приведут. И на этом история этой конторы в Украине закончится и сайт заблокируют.

Останнє редагування:
И на этом история этой конторы в Украине закончится и сайт заблокируют.
"Дурень думкою багатіє"... це просто прислів'я, без образ.
Я про те, що малоймовірно що таке станеться.
Бачив дуже багато показових роліків і дописів про відважних сбушніків накривших
калошарагу і ткнувших мордою в підлогу "рецедивістів" ( читай переляканих дівчат і студентів )...
По факту - всі шараги як працювали так і працюють далі. Нічого досі не змінилось.
Та й зараз не на часі це все, тож сподіватись в "видимом будущем" щось подібне - дууууже малоймовірно.
Хоча хотів би я помилитись в цому.

Були такі випадки що на знайомого брали займ?
Вони ж самі знаходять. Знайшли співробітника, коли був займ. Хоча він працює неофіційно і в контактах записаний як Богдан. А як дізнались, хрен його знає про те, що ми разом працюємо...

Чекаємо від вас інформації 😅

Кроспостінг! Не розміщуйте однакові пости в декількох темах!
Закрито за тело 2 месяц назад)

Назад
Угорі