BitCapital: возможен ли суд и как себя вести?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 232
  • Перегляди Перегляди 31K
Доброго дня! В кого зараз як з Біткапітал?
добрий день! В мене завтра буде 7й день протермінування, поки домовленність на завтра оплати 400юсдт, але їх нема. Не дуже вірю, але завтра спробую поговорити на оплату за два рази...подивимось! І ще не знаю, чи це чимось допоможе, написала в медіа, якщо їх зацікавить то може візьмуть в розробку. Ну можливо в майбутньому їх за рахунок цього розслідування, якщо воно буде прикриють, та хоч інші не пострадають

добрий день! В мене завтра буде 7й день протермінування, поки домовленність на завтра оплати 400юсдт, але їх нема. Не дуже вірю, але завтра спробую поговорити на оплату за два рази...подивимось! І ще не знаю, чи це чимось допоможе, написала в медіа, якщо їх зацікавить то може візьмуть в розробку. Ну можливо в майбутньому їх за рахунок цього розслідування, якщо воно буде прикриють, та хоч інші не пострадають
А зачем договорились о 400, если денег нет все-равно?

Ну можливо в майбутньому їх за рахунок цього розслідування, якщо воно буде прикриють, та хоч інші не пострадають
Ви щось подібне вже писали пару років тому... але всеодно чомусь ті самі граблі.
Це не моя справа, але...
Ребята, собирается сбор голосов на закрытие МФО...обидно,что из 25000 только 218 проголосовало,а сколько пострадавших ?
Оставляем свой голос на сайте электронных петиций №22/088880-еп. Так как я новичек не могу здесь вставлять ссылки,прошу: у кого есть возможность распространите ее!
Может свершится чудо?спасибо!
Точно чудо. Прикро.

Дід, ого, я не сразу понял, что это цитата из другой темы)
Удивился, что сам занялся некропостингом)))

Ви щось подібне вже писали пару років тому... але всеодно чомусь ті самі граблі.
Це не моя справа, але...

Точно чудо. Прикро.
Та да...Але мабуть той відсоток,що полюбляє граблі.
Це не моя справа, але...

Точно чудо. Прикро.
И мене запитали,не одразу і згадала про той пост
А зачем договорились о 400, если денег нет все-равно?
Не домовлялися,це сума з %. Домовленість була саме в днях

Доброго дня! Як справи у вас з Біткапітал? Щось вирішили з ними? Домовились про щось?

Доброго дня! Як справи у вас з Біткапітал? Щось вирішили з ними? Домовились про щось?
Та ні, сьогодні останній день,вони ще не телефонували. Я планую набрати в другій половині дня. Потім напишу що і як

Та ні, сьогодні останній день,вони ще не телефонували. Я планую набрати в другій половині дня. Потім напишу що і як
А навіщо вам їх набирати? З якою ціллю? Не потрібні ніякі балачки з МФО, якщо ви не можете платити. Так ви лише гірше зробите. Їм розмови не потрібні і на поступки вони не підуть. Навпаки, бачать , що ви переймаєтеся, самі дзвоните - будуть тільки активніше давити на вас

А навіщо вам їх набирати? З якою ціллю? Не потрібні ніякі балачки з МФО, якщо ви не можете платити. Так ви лише гірше зробите. Їм розмови не потрібні і на поступки вони не підуть. Навпаки, бачать , що ви переймаєтеся, самі дзвоните - будуть тільки активніше давити на вас
Так я готова заплатити але двома частинами, знаючи їх тиск кругом то ну їх. Саме про це хочу домовитись

Так я готова заплатити але двома частинами, знаючи їх тиск кругом то ну їх. Саме про це хочу домовитись
Навряд вам це вдасться допоки вони не вияснять чи буде тиск на вас мати профіт.

Не домовитеся ви про це. Вони скажуть, ок внесіть часткову оплату. Ви внесете, а в той час процент на залишок суми буде зростати з геометричною прогресією. І через тиждень, умовно, в вас знову буде 400 до погашення.

А изначально сколько должны были вернуть по истечению срока?

До мене подзвонили в вайбер з БітКапітал, за одного знайомого, він кріптою займається, виявляється, взяв в них майже максимальну суму(десь біля 900баксів), казали, що він наркотрафіком з Румунії займається, і так як я його знаю, то до мене приїдуть добрі дяді з мигалками.:ahaha:

Назад
Угорі