BitCapital: возможен ли суд и как себя вести?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 232
  • Перегляди Перегляди 31K
До мене подзвонили в вайбер з БітКапітал, за одного знайомого, він кріптою займається, виявляється, взяв в них майже максимальну суму(десь біля 900баксів), казали, що він наркотрафіком з Румунії займається, і так як я його знаю, то до мене приїдуть добрі дяді з мигалками
он вас хоть не втянул в крипту?
До мене подзвонили в вайбер з БітКапітал, за одного знайомого, він кріптою займається, виявляється, взяв в них майже максимальну суму(десь біля 900баксів), казали, що він наркотрафіком з Румунії займається, і так як я його знаю, то до мене приїдуть добрі дяді з мигалками
он вас хоть не втянул в крипту?

ні, вважаю по тій причині, що була на звязку.
Так ви розрахувались з ними ? В мене вже 11 день прострочення, думала частково вносити але зрозуміла що немає сенсу .
До цих пір не телефонували? Який день прострочення?
У вас теж там прострочення ?

Так ви розрахувались з ними ? В мене вже 11 день прострочення, думала частково вносити але зрозуміла що немає сенсу .

Так 8 днів, кажуть що сьогодні планують зв'язатися

так. В мене було 7 днів заборгованність була майже 450 юсдт. в одну з п"ятниць, це як раз був 7й день, домовились на опалту 50 юсдт, а в понеділок ще 200. повідомили що % буе нараховуватись. В понеділок мала змогу закрити, зробили знижку. то з усіма оплатами оплатила ті ж самі 450 але трохи виграла часу по дням і не було дзвінків.
не телефонували, але при розмо
До цих пір не телефонували? Який день прострочення?
Ні, але сказали, що мають право. Що всім це відомо. Не знаю, чому так, може тому що я сказала, як можу сплатити і т.д. і те що не морозилась, може це вплинуло. Загалом, спілкування було корректним, ну а рішення зрозуміло, що приймала особисто враховуючи своє становище та ризики наслідків.

Доброго дня підкажіть будь ласка що можуть зробити BitCapital, я поки не оплачую уже 39 день спочатку їм говорив як будуть кошти оплачу, тепер вони мені смс відправляють що порушую цивільний кодекс України ст 530,525,526,630 і що вони готують позов в суд. На телефонні дзвінки їхні не відповідаю, так як неможна їм пояснити взагалі нічого, як з ними можна боротися, я є військовий і проценти вони не хочуть списати. Що можна зробити ???

Доброго дня підкажіть будь ласка що можуть зробити BitCapital, я поки не оплачую уже 39 день спочатку їм говорив як будуть кошти оплачу, тепер вони мені смс відправляють що порушую цивільний кодекс України ст 530,525,526,630 і що вони готують позов в суд. На телефонні дзвінки їхні не відповідаю, так як неможна їм пояснити взагалі нічого, як з ними можна боротися, я є військовий і проценти вони не хочуть списати. Що можна зробити ???
Чекати , бо в суд вони не подадуть, вже є пару випадків коли скидали до тіла + якийсь невеликий відсоток , тож очікуйте.
В мене теж більше місяця протермінування , теж очікую нормальних пропозицій .

Чекати , бо в суд вони не подадуть, вже є пару випадків коли скидали до тіла + якийсь невеликий відсоток , тож очікуйте.
В мене теж більше місяця протермінування , теж очікую нормальних пропозицій .
До чого вони ще можуть вдатися, бо в смс уже почали згадувати цивільний кодекс України, то значить вони на українські закони про списання процентів можуть іти????

До чого вони ще можуть вдатися, бо в смс уже почали згадувати цивільний кодекс України, то значить вони на українські закони про списання процентів можуть іти????
Вони вас просто лякають , і не дотримуються жодного з законів України , домовитись з ними не реально , чекайте пропозицій.

Вони вас просто лякають , і не дотримуються жодного з законів України , домовитись з ними не реально , чекайте пропозицій.
Так а випадки коли до тіла плюс якийсь процент це бажано їм вказувати чи вони самі до нього дійдуть?

Звонки и еще раз звонки, это все что они могут.

Звонки и еще раз звонки, это все что они могут.
Бо то вже у мене було, що юрист готує документи в суд, потім що квартиру заберуть, погрози рідним, шахраєм називають...
А як їм ще можна пояснювати?????

Бо то вже у мене було, що юрист готує документи в суд, потім що квартиру заберуть, погрози рідним, шахраєм називають...
Зачем им вообще что-то объяснять? Не общайтесь с ними и все.

Ніяк, кончіні вони. Вони, навіть, після закриття задовбують. Ще таких не зустрічав...

До мене знову почали видзвонювати за знайомого. Декілька номерів в трукаллері заблокувалися, один додзвонився, підняв трубку, знову почали якусь дічь впарювати, ніби-то в них є докази, що я спілкуюся з цим знайомим. І раз так, то переховування злочинця є кримінальною відповідальністю.:D Капец, вони упороті.

Назад
Угорі