BitCapital: возможен ли суд и как себя вести?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 232
  • Перегляди Перегляди 31K
так вы ж написали что знаете о них всё, вот я и спросил, что именно вы знаете (ведь "всё" явно подразумевает наличие ответов на вопросы, заданные мной, так как это базовая информация)
Ну как минимум нового Аля представителя я вам сказала) все я знаю про якобы Официала) а что под ним мне не известно и не интересно )
на тупую кошелку обижаться? увольте, немадам :sarcastic:
Номер пиши свой умник
на тупую кошелку обижаться? увольте, немадам :sarcastic:
Admin шо за дела ?)

В кого кого я куда записиваю?)
Напомню.
Screenshot_2023-12-16-00-36-17-880_com.android.chrome-edit.webp

кошелкам номер не пишу) а про не кошелку в рамках соревновательного доказывания по цпк доводов пока не было :beach:
А что Кто кому доказывал ?) у вас все ок ?)
Ну если вы внимательны - там знак вопроса )

Спасибо Кеп) но оно же себя позиционирует не так ) мне интересно куда смотрит прокуратура , СБУ, кибер полиция и остальные. Если не видит - вывод только один …)
Блін. Ви така прям розумна, все знаєте, навіщо тоді брали у них?

Alesha_Er, Доброго дня! Підскажіть будь-ласка як ви з Біткапітал боритесь? В мене 2 дня прострочки і з 300 за 1 день нарахували 730.. я читала що таке нарахування нараховують за 30 діб...а мені за 1 день...я шокована...просила їх щоб пішли на уступки не йдуть.. що з ними робити і як домовитись щоб без терору ..обзвонів не знаю?! Буду вдячна за допомогу!

В мене 2 дня прострочки і з 300 за 1 день нарахували 730.. я читала що таке нарахування нараховують за 30 діб
👇 👆:rolleyes:
Я також попала з ними ...1 день протермінувала і нарахування з 350 до 700? Не знаю що робити
Це як?

Що робити і як з ними боротись...на уступки ней йдуть...взагалі...як і що но така сума то занадто ! Хто може допомогти і підказати..! ?Буду вдячна!
Я вас запитав про цифри. Бо ви в п"ятницю писали одні, теперь інші...
Так перепрошую з 350 до 700 а на 2 день вже 730.
Я вас запитав про цифри. Бо ви в п"ятницю писали одні, теперь інші...
Але дивно те що деяким за 30 діб прострочення таке накидають...а тут за 1 день така сума то жесть

Назад
Угорі