Bit capital закрили?

• Автор теми Автор теми Антицелюліт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
Дописи
3
Реакції
2
Бали
1
Антицелюліт не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А що з ними, тільки вирішив сплатити позику, а у них сайт не працює, підтримка не відповідає, The End?

А що з ними, тільки вирішив сплатити позику, а у них сайт не працює, підтримка не відповідає, The End?
Проверил по приколу да зайти на сайт не получается может хакеры взломали они как феникс восстанут из пепла скоро все заработает

Проверил по приколу да зайти на сайт не получается может хакеры взломали они как феникс восстанут из пепла скоро все заработает
Все можливо)Ну підтримка також мовчить)) але я уявляю що чистять компи всю інфу , викидають телефони і через тису тікають) аж настрій покращився

Яка гарна новина, я сама перевірила. сайт, телеграм і телефон не працюють

Перевірили всі мабуть😃, сервер не працює

Вкладення

• Screenshot_20240722_105903.webp
    Screenshot_20240722_105903.webp
    63 Кб · Перегляди: 315
В мене хоч позика в них закрита, але переодично захожу в свій кабінет провірити чи нічого на мене вони не відкрили, і теж сьогодні зайти не можу, підтримка мовчить, дай Боже щоб дійсно їх закрили раз і навіки

Вони хоч договори зможуть продати факторинговим компаніям, а договори бітів то фількіна грамота, кому ж тепер моїх 1500 usdt сплатити?😭
Опа…. Киберполиция соизволила отреагировать на 1001-ю заяву…
У вас розлад роздвоєння особистості???

1721639548343.webp

Правила форуму суворо забороняють створювати клони облікового запису.
Розважайтесь в іншому місці, на все добре.

Вони хоч договори зможуть продати факторинговим компаніям, а договори бітів то фількіна грамота, кому ж тепер моїх 1500 usdt сплатити?😭
Ого в мене 130$ в бітів но є гроши як не странно сьогодні 10 й день ще ні кому не звонили

Дивний сьогодні день). Маю близько 20 МФО, з них майже всі протерміновані, в т.ч. і Біт. Кожен день було по 100 дзвінків. А сьогодні за годину 1-2 дзвонять і все.

Дивний сьогодні день). Маю близько 20 МФО, з них майже всі протерміновані, в т.ч. і Біт. Кожен день було по 100 дзвінків. А сьогодні за годину 1-2 дзвонять і все.
Радуйтесь) звонить они ещё будут но со временем звонков станет меньше

Назад
Угорі