Bit Capital, Crypsee закрытие.

• Автор теми Автор теми Angelock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 5K
так, згодна, головне щоб оточення реагувало так само , бо від них також залежить
Меня штормило неделю по Вайберу и телеграмму,угрозы создать группу,коллажи отправляли родственникам.Сеголня тихо 50- 60 дней просрочки

7 місяців по обом
Тихо, спокійно
Пару раз погрози в тг і вайбері, я навіть той бот який раз в тиждень пропонував списання% заблочив, то геть стало тихо від них
Скажіть , через який час відстають біти / кріпсі? маю просрочку у них вже 3,5 місяці , досі пишуть щось але вже без погроз і обдзвонювання оточення, писали погрози рідним, пopнo колажів і тд не було наче , ще чогось чекати чи це вже кінець?

Скажіть , через який час відстають біти / кріпсі? маю просрочку у них вже 3,5 місяці , досі пишуть щось але вже без погроз і обдзвонювання оточення, писали погрози рідним, пopнo колажів і тд не було наче , ще чогось чекати чи це вже кінець?
Мені теж кожен день щ телеграма пишуть.
Та просять ,вийти на зв'язок

7 місяців по обом
Тихо, спокійно
Пару раз погрози в тг і вайбері, я навіть той бот який раз в тиждень пропонував списання% заблочив, то геть стало тихо від ни
7 місяців по обом
Тихо, спокійно
Пару раз погрози в тг і вайбері, я навіть той бот який раз в тиждень пропонував списання% заблочив, то геть стало тихо від них
а сто за 7 месяцев только пару смс и все ?

Назад
Угорі