Все думают, что от этого наступит всеобщее благоденствие. Ага... Щас...Вот бы все шараги позакрывали
Будут коллекторы из 90-х:
Патамуша пока есть спрос, будет и предложение.
В СССР тоже не было проституции и наркомании. Как бы не было)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Все думают, что от этого наступит всеобщее благоденствие. Ага... Щас...Вот бы все шараги позакрывали
Виглядає так ніби в них сервери погоріли або сервери вилучили, наприклад поліція...Тогда никак
Чудес не буває, на жаль))А що з ними, тільки вирішив сплатити позику, а у них сайт не працює, підтримка не відповідає, The End?
Що вже все працює?)))Чудес не буває, на жаль))
Пока нетЩо вже все працює?)))
Може щось там дійсно серйознеПока нет
Я перевірила, реально не працює, навіть підтримка не відповідає,в мене там вже немає позики, але аж цікаво стало, не відповідають, збій виклику, так приємно на душіЩо вже все працює?)))
Так не факт що тут справа в поліції і тд...Я перевірила, реально не працює, навіть підтримка не відповідає,в мене там вже немає позики, але аж цікаво стало, не відповідають, збій виклику, так приємно на душіАле не забувайте в якій країні ми живемо, всім абсолютно фіолетово на проблеми людей, біти відкупляться і заплатять величезний штраф( максимум), а потім почнуть вибивати борги ще більш варварськими методами, бо потрібно буде фінансову стабільність відновити, ось і все)
Ну і чудово, в людей буде хоч трохи часу назбирати цим п*дарам на те, щоб повернути боргТак не факт що тут справа в поліції і тд...
Може реально їх хакери зламали і видаляють їм там всі облікові дані
На одній з моїх робіт була атака серверів...30% даних пішло спати, решту відновили десь за 2 місяці
Так можливо і не треба, також позика в мене закрита, але щойно подивитись змогла, в них все сайт йок, це такі відбиті вони відкупитися зможуть, чи хакери точно ім крила поломалиНу і чудово, в людей буде хоч трохи часу назбирати цим п*дарам на те, щоб повернути борг
Согласен с вами но слабо верится что они прекратят работуТак можливо і не треба, також позика в мене закрита, але щойно подивитись змогла, в них все сайт йок, це такі відбиті вони відкупитися зможуть, чи хакери точно ім крила поломалидай боже амінь, щоб так і було!
Можуть втратити частину данихСогласен с вами но слабо верится что они прекратят работу
А навіщо пітарам грошів людей буде хоч трохи часу назбирати цим п*дарам
Очевидно, що вони так просто не залишать в спокої тих, хто їм винен, а кредитні канікули і відпочинок від терору бітів-це вже плюсА навіщо пітарам гроші![]()
Так, може пару днів є, але ж ви що, може хтось почув молитви людей і їх гакнули хакери)Очевидно, що вони так просто не залишать в спокої тих, хто їм винен, а кредитні канікули і відпочинок від терору бітів-це вже плюс
Ну сервера просто так не обвалюютьсяТак, може пару днів є, але ж ви що, може хтось почув молитви людей і їх гакнули хакери)
тримаємо кулачки щоб назавждиНу сервера просто так не обвалюються

Який пост?Забавно что час назад в инстаграме пост выложили