Російській слід Bit Capital

• Автор теми Автор теми Скала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Янык.... просто был трусом... И его погубило, как это не парадоксально кумовство и землячество. Люди (его назначенцы) были профанами, а "проффессорра "держали в "теплой ванне", и уверяли,что ситуация под контролем. Весь силовой блок был отдан на откуп землякам и выходцам со всем известного региона. В те времена мрачно шутили, что если ты хочешь продвижения по службе...то должен быть его земелей или заручиться поддержкой "земель"...ну а если этого нет... то просто обязан купить хотя бы хомячков или рыбок на рынке в Донецке и обязаельно иметь об этом документ.
Так и было
Это правда

не надо мешать мух с котлетами, политика то политика, а Bit Capital то совсем другое

Пффф))) реально???
Вы думаете без «крыши» в кабинетах власти такой беспредел возможен
Тогда даю просто пару вводных для размышления
В 2022 году некие товарищи из Кабмина активно лоббируют Закон «О виртуальных активах».
Его таки принимают, но он остаётся не действующим - поскольку в связи с войной не принята вся подзаконная нормативная база
В том же 2022 году создаются все эти компании по крипте
Совпадение ?
Конечно же ))
К слову, такое уже было с муниципальной вартой, закон приняли в первом чтении - некоторые местные советы поспешили внедрить сее карманное чудо - а во втором чтении закон провалился
Кому действительно интересно- могу сбросить свою аналитическую заметку по данному вопросу

Останнє редагування:
Так и было
Это правда

Пффф))) реально???
В 2022 году некие товарищи из Кабмина активно лоббируют Закон «О виртуальных активах».
Его таки принимают, но он остаётся не действующим - поскольку в связи с войной не принята вся подзаконная нормативная база
Совпадение ?
Конечно же ))
К слову, такое уже было с муниципальной вартой, закон приняли в первом чтении - некоторые местные советы поспешили внедрить сее карманное чудо - а во втором чтении закон провалился
Кому действительно интересно- могу сбросить свою аналитическую заметку по данному вопросу
А янык тут то каким боком?

Вкладення

• Яник.webp
    Яник.webp
    15.4 Кб · Перегляди: 27
не надо мешать мух с котлетами, политика то политика, а Bit Capital то совсем другое

И еще небольшой штрих - сколько раз уже было «утечки» данных из Дии
И какая шикарная база у битов
Ага )) чтоб «нае…ть» целое министерство
Ну естественно- великие и страшные
Просто клизма, возомнившая себя пипеткой
А суть в том, что ТАМ их и крышуют

Так начинать надо с кабинета министров, а не бороться с битами

Чтоб до них дойти, нужно снизу цепочку раскручивать
Сейчас ждём одной экспертизы
Она многое покажет
:facepalm1:

Чтоб до них дойти, нужно снизу цепочку раскручивать
Сейчас ждём одной экспертизы
Она многое покажет
У вас всё получится.
в следующем уч.году, когда дочке зададут проект создать в лицее "Видатні люди України", то точно о вас создаст.

:facepalm1:

У вас всё получится.
в следующем уч.году, когда дочке зададут проект создать в лицее "Видатні люди України", то точно о вас создаст.
Откуда столько желчи … Уму непостижимо
Дальше нет сил с Вами вести беседу.
Бесполезно метать бисер ….

Кстати, вот на Bihus.info попалось видео про очередную "утечку данных" с Дії. Не нашла у них журналистское расследование конкретно по Битам, а вот по мошенническим "офисам" есть.

Кстати, вот на Bihus.info попалось видео про очередную "утечку данных" с Дії. Не нашла у них журналистское расследование конкретно по Битам, а вот по мошенническим "офисам" есть.

Вот и я об этом
Правда расследование свое сугубо на основании своих умозаключений сделала

Вітаю, шановне товариство,
Ті думки та підозри, яки виникали в багатьох, знайшли підтвердження.
Bit Capital пов‘язані з рф
Їх сайт розробляла російська компанія Tilda.
Нагадаю, свою діяльність дані злочинці розпочали у 2022 році
Співпадіння ?

P.S.
1.Ті, хто ще бажав повернути їм активи - не робіть цього, Ви фінансуєте країну - агресора
2. Юристи, які ведуть з ними перемовини і врегульовують «закриття» - подумайте добре, і над своєю співучастю у їх легалізації, і над роботою фактично на користь ворога, і над діловою репутацією.
3. СБУ підключаємо.
4. Кіберщит, якщо читаєте - теж дійте

Заосінтила...🤣

Добиться того, чтоб они просто перестали существовать
В любой форме
Ну это так - из области фантастики
А из реальной задачи - установить круг приближенных к бенефициарам лиц в Украине и заявить иск о компенсации морального вреда.
Спросите , как взыскивать ущерб ? Чтоб решение суда не осталось просто бумагой ?
Тут тоже есть механизм- проводить взыскание с банковских карт их фунтиков, которые указаны в качестве получателей платежей ; разумеется, предварительно в рамках обеспечения иска наложить на них арест.
Хотя такой арест можно продавить и по естественному развитию параллельного уголовного дела.
Какой размер морального вреда они мне нанесли? Ну тысяч 700000 как минимум.
Поэтому цель моя отнюдь не Донкихотовская, а вполне себе реальная
То починай знизу - шукаєш резюме операторів, робиш карту взаємодії по соц мережам і т.д. . Так ти знайдеш колишніх чи поточних співробітників , далі соц.інженерія або пиздиш їх чи твої особисті методи, підходиш ближче до "керівництва", а там вже хтось да знає під яким покровом вони сидять.

П.с. текст теми це просто *****ц, Шаріков дуже розумний , щоб таке видати 🤣

Добиться того, чтоб они просто перестали существовать
В любой форме
Ну это так - из области фантастики
А из реальной задачи - установить круг приближенных к бенефициарам лиц в Украине и заявить иск о компенсации морального вреда.
Спросите , как взыскивать ущерб ? Чтоб решение суда не осталось просто бумагой ?
Тут тоже есть механизм- проводить взыскание с банковских карт их фунтиков, которые указаны в качестве получателей платежей ; разумеется, предварительно в рамках обеспечения иска наложить на них арест.
Хотя такой арест можно продавить и по естественному развитию параллельного уголовного дела.
Какой размер морального вреда они мне нанесли? Ну тысяч 700000 как минимум.
Поэтому цель моя отнюдь не Донкихотовская, а вполне себе реальная
Карти пачками купують в OТC чатах під п2п процесінг (І ВСІ ПРО ЦЕ ЗНАЮТЬ), лімітів добре, якщо на пару днів по карті вистачить. Арешт на рахунок дропа Васі, який хй пойми кому карту в аренду здав?) ВАУ,! його карта вже не потрібна доки арешт прийде, там буде пусто, зате "дивіться я адвокат, я щось роблю"... . Вилізь з утопії і не неси ахінею... Не дай бог мені такого адвоката коли не будь....

Повністю припинити їх діяльність
Як мінімум
Припинити діяльність + отримати компенсацію
Середній успіх
Перелічене вище + Знайти і покарати організаторів
Максимальна ціль

Тоталізатор запилимо,)))

конечно серьезно
Я и общественности предлагала подключиться , но не хотят коллективно иски подавать - то их право
А попытаться таки надо
За их коллажи и угрозы они ответят
Ответят материально
"коли відпустить, перечитай
Вот и я об этом
Правда расследование свое сугубо на основании своих умозаключений сделала
блд ті бази навіть вже не продає ніхто, безкоштовно можна скачати ,... А тут пояс " вау ефект".
Це наче якийсь прикол, а не тема 🤣🤣🤣🤣

Так и было
Это правда

Пффф))) реально???
Совпадение ?
Конечно же ))
Ці "шараги" не зареєстровані в Україні, зав'язуй цей цирк.
У повідомленнях вище кричиш наче прокурор, але будь який адекватний юрист пам'ятає про презумпцію невинуватості. А тоді гроші ціна як юристу. Я не підтримую діяльність і методи зазначених вище "крипто мфо", та такі вискочки як ти бісять побільше них...🤮

т9 щось виправив, та ти зрозумієш суть ... , можливо 😁

Останнє редагування:
Скала
Цікаво, чи висвітлювала ти це питання на інших майданчиках, юридичних форумах?
Поділишся?
І мабуть вже робила щось схоже на це "розслідування" раніше (судячи з твоєї впевненості). Було б чудово побачити й ці матеріали. Покажеш?

п.с. відповідь я знаю наперед 🤣🤣🤣🤣

Ну й останнє))) "адвокат боржник", а як так то ?
Лудка як і в мене ? Чи що на форум привело ? ділися, вискочка)

Скала,

Слушай, чего тебя так рвёт то?
Превосходством?
У меня создаётся впечатление, что ты бухая, при чем в говнину, пишешь свой каждый пост.
Агришься на любой скептицизм (а он обоснован) в твою сторону.
Да, я, да и многие участники форума настроены скептично.
Что ты там орала "ДОВАЙТИ ВМЕСТИ" - дохера людей тебе помогло или написало заявы? Пук.
Твои действия смешны и реакция потешна. Возомнила из себя следователя, адвоката, судью и исполнителя в одном лице. Среньк.
Можешь на меня пожаловаться в Скотланд Ярд, вдруг ущемилась по чести и достоинству.
Даже не буду спрашивать откуда у тебя балалайки, мне пофиг, но лучше не вышли, сыграй, в тебе ведь явно русский след раз у тебя имеются их музыкальные инструменты.
Амінь 🥂

Слушай, чего тебя так рвёт то?
Превосходством?
У меня создаётся впечатление, что ты бухая, при чем в говнину, пишешь свой каждый пост.
Агришься на любой скептицизм (а он обоснован) в твою сторону.
Да, я, да и многие участники форума настроены скептично.
Что ты там орала "ДОВАЙТИ ВМЕСТИ" - дохера людей тебе помогло или написало заявы? Пук.
Твои действия смешны и реакция потешна. Возомнила из себя следователя, адвоката, судью и исполнителя в одном лице. Среньк.
Можешь на меня пожаловаться в Скотланд Ярд, вдруг ущемилась по чести и достоинству.
Даже не буду спрашивать откуда у тебя балалайки, мне пофиг, но лучше не вышли, сыграй, в тебе ведь явно русский след раз у тебя имеются их музыкальные инструменты.
У нас з тобою є не стиковка в іншій темі , та тут я абсолютно згоден, вона наче під "якимись ділами" ...

Звичайно всі спеціальності де необхідна юр.освіта автор дописів одночасно поєднувати не може...Але ця дівчина дійсно судячи з усього є адвокатом... й те,що в її діях та переконаннях витає й досі дух "романтизму", то це на мою думку суспільству ніяк особливо не зашкодить. Хоча в цій "спеціальності" я звик до ЦИНІКІВ.
Час від часу цікавлюся тематикою інформаційної безпеки і можу такого "гамна" нарить з фактами дуже велику кучу, але ж не пишу теми де я головна ланка правосуддя і всі будуть cocать хй і це при тому що я не юрист, як оця весела пані... Фото документів показала ? АІ зробить, чим ще вона адвокат ? Щось про злиту базу дії писала - дамп sql розуму не вистачить відкрити і все що вона пише це повна маячня і до юриспруденції відношення не має. Дивлячись на неї і на те , що хтось це підтримує , розумію, що оця хйня навколо нас заслужена ...

Особливо чоловікам і журналістам або тим хто не хоче донатити :)
Пів країни бомжів блд, інша половина трупи, а каструлям "донатики", борги віддай спочатку чи схуялі на форумі сидиш, меценат хуєв. Також уточни за журналістів, тих що не марафонці ? Бо тих нізя...

Останнє редагування:
Скала
Цікаво, чи висвітлювала ти це питання на інших майданчиках, юридичних форумах?
Поділишся?
І мабуть вже робила щось схоже на це "розслідування" раніше (судячи з твоєї впевненості). Було б чудово побачити й ці матеріали. Покажеш?

п.с. відповідь я знаю наперед 🤣🤣🤣🤣

Ну й останнє))) "адвокат боржник", а як так то ?
Лудка як і в мене ? Чи що на форум привело ? ділися, вискочка)

Скала,

Амінь 🥂

У нас з тобою є не стиковка в іншій темі , та тут я абсолютно згоден, вона наче під "якимись ділами" ...

Час від часу цікавлюся тематикою інформаційної безпеки і можу такого "гамна" нарить з фактами дуже велику кучу, але ж не пишу теми де я головна ланка правосуддя і всі будуть cocать хй і це при тому що я не юрист, як оця весела пані... Фото документів показала ? АІ зробить, чим ще вона адвокат ? Щось про злиту базу дії писала - дамп sql розуму не вистачить відкрити і все що вона пише це повна маячня і до юриспруденції відношення не має. Дивлячись на неї і на те , що хтось це підтримує , розумію, що оця хйня навколо нас заслужена ...

Пів країни бомжів блд, інша половина трупи, а каструлям "донатики", борги віддай спочатку чи схуялі на форумі сидиш, меценат хуєв. Також уточни за журналістів, тих що не марафонці ? Бо тих нізя...
Тебе забув спитати що мені робити. Йди проспися...

Заосінтила...🤣

То починай знизу - шукаєш резюме операторів, робиш карту взаємодії по соц мережам і т.д. . Так ти знайдеш колишніх чи поточних співробітників , далі соц.інженерія або пиздиш їх чи твої особисті методи, підходиш ближче до "керівництва", а там вже хтось да знає під яким покровом вони сидять.

П.с. текст теми це просто *****ц, Шаріков дуже розумний , щоб таке видати 🤣

Карти пачками купують в OТC чатах під п2п процесінг (І ВСІ ПРО ЦЕ ЗНАЮТЬ), лімітів добре, якщо на пару днів по карті вистачить. Арешт на рахунок дропа Васі, який хй пойми кому карту в аренду здав?) ВАУ,! його карта вже не потрібна доки арешт прийде, там буде пусто, зате "дивіться я адвокат, я щось роблю"... . Вилізь з утопії і не неси ахінею... Не дай бог мені такого адвоката коли не будь....

"коли відпустить, перечитай

блд ті бази навіть вже не продає ніхто, безкоштовно можна скачати ,... А тут пояс " вау ефект".
Це наче якийсь прикол, а не тема 🤣🤣🤣🤣

Ці "шараги" не зареєстровані в Україні, зав'язуй цей цирк.
У повідомленнях вище кричиш наче прокурор, але будь який адекватний юрист пам'ятає про презумпцію невинуватості. А тоді гроші ціна як юристу. Я не підтримую діяльність і методи зазначених вище "крипто мфо", та такі вискочки як ти бісять побільше них...🤮

т9 щось виправив, та ти зрозумієш суть ... , можливо 😁
Ми на «ти» не переходили , здається
Якщо щось бісить - попийте заспокійливе
Полегшає )))

Вони вже потерли свої резюме
Гадаєте , не шукала
Першим ділом

з психічно хворими не спілкуюсь
Арівідерчі,

Не дай Бог мені такого клієнта коли - небудь
Неадекватна, хвора, закомплексована людина
Хамло і ***

Відразу видно фахівця «по ділам»
Притомна людина себе так не поводить
Але схоже в когось ломка і треба прийди на форум, аби хоч до когось доєбатися
Одна порада - якщо так штирить, то почни із дзеркала
Там ти побачиш справжнього вилупка

Останнє редагування:
Мені здається тут все таки ситуація з бітами простіша. Після посилення нагляду та регулювання методів «вибивання» боргів в МФО з боку НБУ, та у звʼязку з війною (коли кожен другий боржник став військовослужбовцем з якого більше тіла по закону не стягнеш) на мою думку деякі власники МФО (чи власник) просто перейшли в підпілля, завдяки цим крипто позикам вони можуть діяти старими методами вибивання боргів. («Менеджери» бітів уж дуже підозріло схоже діють за методичками старих Єгрошей). Також десь знаходив допис тут на форумі, де людина стверджувала, що навіть менеджери Єгрошей і бітів за часту одні і ті самі люди. Стосовно того щоб добитися законними методами захисту своїх інтересів, в тому числі і певної компенсації за незаконні методи впливу зі сторони бітів, то на мою думку невеликий шанс в цьому є. Якщо вдасться повʼязати діяльність веб сервісу з діючою юридичною особою (наприклад МФО) чи фізичною особою, та зібрати достатню доказову базу, то тоді в судовому порядку можна чогось спробувати добитися. Головна проблема в тому, що це досить витратно по часу та коштах. Я спробував замовити експертизу вебсайтів бітів, сподіваюсь за результатами побачити власників хостингу та доменних імен. Якщо експертиза дасть якийсь результат то вже відштовхуючись від неї можна пробувати вживати інших заходів. (Маю надію, що прий реєстрації доменних імен чи при купівлі веб хостингу, вони могли проколотися і залишити свій слід, як наприклад у 2022-2023 році рекламний кабінет в google, сервісу єгроші рекламував сайти бітів).

PS: стосовно того чому я це роблю, я мав у них через необачність позику (не відразу зрозумів що їх діяльність незаконна в Україні, однак коли я це зрозумів пере позичив кошти та закрив пошуку зі всіма їхніми хотілками). А через деякий час виявилось що на мене була відкрита нова позика, і розпачато терор по повній програмі. Тому по можливості трохи докладаю зусиль.

А і стосовно звернень до правоохоронних органів, то в моєму випадку було відкрите кримінальне провадження, були здійснені допити, мене та оточення, та за запевненням слідчого тривають якісь заходи досудового слідства. Розумію скептицизм із приводу цього кримінального провадження (але знаходив інформацію, коли до особливо «талановитих менеджерів» додому навідувалась кіберполіція. Тому це також трохи підбадьорює, можливо навідаються і до мого менеджера.

Загалом, буде видно, якщо це принесе якийсь результат то добре)

А і ще забув написати. Чому я вважаю що ситуація простіша, в тому що цим не займається високопоставлена людина з політики. Зараз триває війна на якій напривеликий жаль високопосадовцям та їх оточенню значно простіше заробляти величезні суми коштів. Тому мені здається вони радше будуть відмивати кошти на закупівлі чи виробництві зброї чим заморочуватись над крипто позиками.

Останнє редагування:
Где то на их сайте писалось, что они помогают ЗСУ, что то не вериться. Может они в ТЦК донатят, чтобы их не загребли.

Назад
Угорі