🏦 НБУ: діяльність "BitCapital" незаконна

Шановні форумчани, вітаю вас з перемогою над шахраями ! НБУ на офіційному сайті та офіційному ФБ визнав дії Бітів неправомірними та подав на них заяву в Нац Поліцію. Нарешті у всіх наступить спокійне життя. Колективні злагоджені зусилля роблять дива !
от реально круто вийшло
А я ж почитав оту відмазку лобайчук з нацбанку поняв що нічого робити вони не будуть з бікапіталом і заплатив. Всі мої бойові виплати пішли цім жулікам ((
а тут нбу передумав. Хочу запитати в лобайчук, хай тепер повертає мої гроші.
Або напишу гендиректору нбу чого він тримає в себе таких неграмотних.
І в суд на лобайчук подам щоб відшкодовувала
Дайте і мені зразок заяв будь ласка

от реально круто вийшло
А я ж почитав оту відмазку лобайчук з нацбанку поняв що нічого робити вони не будуть з бікапіталом і заплатив. Всі мої бойові виплати пішли цім жулікам ((
Багато заплатили? Бо нараховують вони космос. Мені вже намалювали 200 тис.боргу

от реально круто вийшло
Главное обвинить НБУ в своем желании платить мошенникам, заведомо зная кто такие биты)) так и живем :попкорн:

от реально круто вийшло
друже чого ж ти поспішив так
спитаю адвоката хай дасть зразок заяви до Голови нбу
якщо всі йому напишемо то вигребе ця Лобайчук по повній програмі, ото як біткепітали вихопили. Добро має бути з кулаками

Главное обвинить НБУ в своем желании платить мошенникам, заведомо зная кто такие биты)) так и живем :попкорн:
Людина на фронті ризикує своїм життям щоб орки у вас вдома другу Бучу не влаштували а ви в тилу сидите і воїна ЗСУ брудом поливаєте. Отак і живемо

Останнє редагування:
от реально круто вийшло

адвокат сказав що по нашим онлайн-заявам голова нбу буде зобов'язаний провести внутрішнє розслідування по лобайчук та покарати її за некомпетентність, що призвела до матеріальних збитків споживачів фінансових послуг.
а ще - в її діях є ознаки корупції бо вона своєю бездіяльністю прикривала бітів і можна також подавати на неї заяву в НАБУ або ГБР, хай її перевіряють, може вони заодно
Зразок заяви зробить

А кріпсунів це все теж стосується чи тільки бітам "заборонили" діяльність?

Биты в Фейсбуке написали:
"Большой брат не разрешает выдавать тебе займ в гривне!! Больше никаких займов в гривне!"

Вот и все последствия!
Оффтоп
:шут:

Десь тижні 2-3 назад на форумі з'явився таємничий чоловік, котрий погрожував банківській системі своїм голодуванням, так ото я сижу і читаю, що біти тепер визнані як незаконним сміттям, та й радіюсь я за того хлопака. Люди з нього сміялись, а він своєю жертвою зробив таке велике діло, і це, тільки початок)

Десь тижні 2-3 назад на форумі з'явився таємничий чоловік, котрий погрожував банківській системі своїм голодуванням, так ото я сижу і читаю, що біти тепер визнані як незаконним сміттям, та й радіюсь я за того хлопака. Люди з нього сміялись, а він своєю жертвою зробив таке велике діло, і це, тільки початок)
Надіюсь, з ним все добре 😊

Це ще він не почав голодувати. Вони лише про коментар дізналися. А як почне?

Большой брат не разрешает выдавать тебе займ в гривне!! Больше никаких займов в гривне!
Кхм.
Ну, это обнадёживает... Значит кто-то там из них книги читал. Не все потеряно.

А в чем они собрались выдавать?
Крипта у нас еще не признана деньгами)
Та погоди))))

Где-то я это слышал...:dntknw:

Останнє редагування:
Багато заплатили? Бо нараховують вони космос. Мені вже намалювали 200 тис.боргу
А в них курс в оцих смс лякалках доречі дуже дивний , також писали 100к+, які навіть не виходять , якщо 1 USDT = 60 грн)

А в них курс в оцих смс лякалках доречі дуже дивний , також писали 100к+, які навіть не виходять , навіть якщо 1 USDT = 60 грн)
Своя арифметика 🤣 Організація, у якої все своє: валюта, курс, країна, правила та умови

Назад
Угорі