Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так НБУ уже ответил, что деятельность незаконна. Все.Доброї ночі,вони і далі займаються тим чим і раніше.Сьогодні буди дзвінки родині, погрози та купа бруду.Заяву в НБУ писала на них,але як бачу толку 0.
Эх... Ну, что я могу сказать... Самый эффективный способ защитить семью и себя - не брать никаких кредитов, а тем более в крипте. Но, коль уже взяли, тут или отдать, или быть готовой к тому, что они творят. Я не знаю, что ещё посоветовать.Я читала рішення НБУ і надсилала їм його у відповідь на погрози,але вони мені відповіли що то не моя справа.Вже незнаю куди звертатись,аби захистити родину.
А говорили им, что они негодяи? Может они просто не понимают, что нехорошо себя ведут. А вы им скажете и они перестанут...Я читала рішення НБУ і надсилала їм його у відповідь на погрози
Наверно люди хотят чтоб НБУ перечислил им денег, желательно много, или черт знает, я тоже не понимаю... НБУ официально заявил, что биты незаконны, а людям на это пофиг, продолжают кормить битовТак НБУ уже ответил, что деятельность незаконна. Все.
Как НБУ должен реагировать?)

В основном, ВтороеПодскажите, есть тут такие кто взял деньги у Битов и не отдаёт уже длительное время?
Или всё-таки террор Битов со временем побеждает?
По сути, по закону не запрещеновзять у них деньги и не отдавать
Аппетиты у них ого-го. Крипсуны с меня 3000 уже требуют за тело 350. Молчали недели две, а сейчас активизировалисьА говорили им, что они негодяи? Может они просто не понимают, что нехорошо себя ведут. А вы им скажете и они перестанут...
Наверно люди хотят чтоб НБУ перечислил им денег, желательно много, или черт знает, я тоже не понимаю... НБУ официально заявил, что биты незаконны, а людям на это пофиг, продолжают кормить битов![]()
Огооо апетити,то скільки у вас протермінування?Аппетиты у них ого-го. Крипсуны с меня 3000 уже требуют за тело 350. Молчали недели две, а сейчас активизировались
Десь місяць, я не заходжу в кабінет, бо вони бачать коли ти туди заходиш і ще гірше терорятьОгооо апетити,то скільки у вас протермінування?
Я скажу так... Выглядит это "я возьму и не отдам, а потом они пи......сы."По сути, по закону не запрещеновзять у них деньги и не отдавать
Хотел познакомиться?)Сьогодні писав якийсь Віталій Анатолійович![]()
Питав, що відбуваєтьсяХотел познакомиться?)
Не. Это не вариантПитав, що відбуваєтьсяЯ вже думала, вони мої гроші знайшли. А ніт, хочуть ще
![]()
Я з ним не спілкувалась, бо не бачу сенсу. Але на цей раз розпочав без матюків та погроз. Мабуть, було б все даліНе. Это не вариант
Я не знаю, що з ними робитиБоже! В котрий раз дякую Тобі що відвів мене хоч від криптотерористів
Читаю весь треш з ними і щиро співчуваю кожному, хто вляпався в це лайно
Розумію, що всі ми трошки тю-тю, якщо маємо ті чи інші борги . Але оцей бєспрєдєл від бітів то реально якесь пекло.
Это любовьЯ з ним не спілкувалась, бо не бачу сенсу. Але на цей раз розпочав без матюків та погроз. Мабуть, було б все далі![]()

Ваша ситуація то взагалі за границею якогось розуміння. Як і ті, де люди нічого не брали, а ті пі..ри повісили борг.Я не знаю, що з ними робитиГроші повторно платити не хочу, але і вони не хочуть закривати позику